- 30 Mayıs 2015
- 55
- 12
- 18
- Konu Sahibi diamondssss
Merhabalar. Benim 5 senelik bi iliskim var bazı donemleri cok ayril baris oldu daha cocukluk zamanlarimizdi. Ama son 1 1 bucuk senedir hic ayrilmadigimiz cok az tartistigimiz ciddi dusundugumuz bi iliskim var. 23 yasindayiz. Ama bi sorunum var. Sevgilim tartismalarimizdan sonra ben duzelmeye calstigim zamanlar hep bi ters davraniyo soguk konusuyo cevap vermiyo telefonlarimi acmiyo. Duzeltmek istemedigim artik o biseyler yapsin deedigim zamablar da da araya 2 3 gun sogukluk sokuyo.kac kez bunu uyardim lutfen boyle yapma bana bi cozum yolu birakmiyosun dedim. Neyse en son dun değil ondan once ki gun gece kucuk biseye atistik ben biseyler yazdim o da boyle sacma salak seyler yazicaksan bana yazma hiç dedi bende bozularak tamam yazmam dedim. Ertesi gun oldu gunaudin yazmadim ise baslamistim. Aksama kadar ne aradi ne sordu. Isime istemeyerek basladgimi biliyodu yanimda olucakti telefonla olsa bile ama o beni ilk günde yanlz birakti. Bende gece olunca dayanamadim mesaj attim içimi doktum. Artik boyle ufak meseleleri uzatman bana soguk davranman umursamamandan cok yoruldum tarzi biseyler yazdim en sonda da son kez söylüyorum ya güzelce duzel ya da biz olmayiz gibi bisey yazdim. Daha gormedi sanirim cevap vermedi. Ama benim icim icimi yiyo normalde cok cok guzel bir birlikteligimiz varken boylw biseyde ayriliga getirmem yanlis miydi? Ama artik gercekten bu davranislarindan cok sıkilmistim. Siz olsaniz devam mi ettirirdiniz?