yanlış mı yapmışım?

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
Merhaba kızlar, bi konuyu sizlere de danışmak istedim. Geçen hafta oldu bitti olay ama benim içime dert oldu. biz bi sitede yaşıorz. yan blokta bizim bi alt katımıza denk gelen komşularımızla yakınen görüşürüz. apartmanlar birbirine yakın. konuya gelecek olursam. o gün eşim patronuyla kavga edip işten çıkmış eve geldi. yani tamamen işinden ayrılmış. ben hamileyim dolayısıyla eşim haklı bi sebeple işten çıkmış olmasına rağmen mantıklı düşünemediğim için baya ağladm falan tabi gece baş ağrısı tuttu saat 9da yatağa geçtim. havalar bildiğiniz üzere inanılmaz sıcak. dolayısıyla pencere açmadan uyumak mümkün değil. bizim yatak odasının pencereside söylemiş olduğum komşuların salon balkonuyla aynı tarafa bakıo. bu arada belirtmem lazım kendilrinin boş bahçeye bakan başka bi balkonları daha var ama bu salon balkonlarından yarım metre kadar daha küçük. komşumuzun kardeşi ertesi gün askere gidicekmiş erkek erkeğe oturuolar kahkahalar gülüşmeler müzik falanda çalıo yemin ederim saat 9dan 11e kadar dayandım. sonra eşimde geldi yanıma bilio kötü olduumuda bende rica ettim samimiyetimize güvenerek komşuyu ara ön balkonlarında devam etsinler ya da biraz sessiz olsunlar. eşimde aradı. yarım saat sonra falan bunlar içeri geçti balkondan saat zaten oldu 11.30 ben sabah işe gitmek için kalkıyorum zaten 6.30da zaten başım tutmuş neyse, mesaj geldi komşunun karısından "yabancı olsanız anlarım ama, teşekkürler" diye. bende dayanamadım eşime bırakmadan kendim attım komşunun karısına "yabancı olmadığınız için samimiyetinize güvendiğimden rica ettim" diye durumdan da bahsettim başka zaman ses çıkarmazdım ama bugün böyle bi durum oldu diye. bana "biz sınırlarını bilen insanlarız yarım saat idare edemediniz çok kötüyseniz orta odaya geçip idare etseydiniz" dedi bende ipler koptu kopmasına ama hiçbişi diemedim içimde kaldı. başka zamanlardada o kadar iyi insanlardır ki hastalığımda zor günümde cidden yanımda olan insanlardır bu sefer neden böyle oldu ben mi abarttım gerçekten idare edilebilir bi durummuydu da ben mi vermemem gereken bi tepki verdim anlamadım. şimdi tatildeler görüşemedik daha yüzyüze gelmedik bu olaydan sonra yani. haklı mıyım haksız mıyım bilemedim bi de illaki yüzyüze gelcez konu illaki açılcaktır ne desem nası bi tavır sergilesem bilemedim.

NOT. dun arkadaslarla gorustuk bi haftaya gelceklerini saniyodum ama erken gelmisler hersey gayet normaldi onlarda konuyu acmadi esimle bende dolayisiyla telaslancak buyutcek bi konu yokmus hepinize yorumlariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim

Son düzenleme:
Çok ayıp etmissiniz sonuçta sürekli olan bi olay değil. Idare etmeliydiniz .aynı veya benzer bi durumda sizde olabilirdiniz. Abartmissiniz

Surekli olan bir durum degilse baska odaya gecip yatmaliydiniz bence, saat de erkenmis. Bence geldiklerinde alttan alin.

İdare etmeliydiniz. Tanımadığımız insanları bile idare ediyoruz kaldı ki bunlar arkadaşlarınız. Samimiyetiniz eğer Güzelce konuşup anlaşabilirsiniz. Gönlünü alın bence.

ne alaka ya neden idare edeceksiniz ki otursun içeride yapsın sohbetini hem de samimiymişsiniz ama bence arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirin çünkü durumdan bahsetmenize rağmen öyle yazmışsa yanınızda olmamışsa gerçek bir dost değilmiş güzelce açıp rica etmişsiniz sanki çıkıp balkondan bağırıp çağırdınız valla tavrınızı koyun bence

hayir efendim idare etmek zorunda degilsiniz elbette... samimi olun veya olmayin apartman hayatinin belli basli kurallari vardir ve herkes uygulamak mecburiyetindedir.
belli bi samimiyetten sonra rahatsiz edilebilinir diye bi sacmalik olabilir mi...

İdare edebilirdiniz.
yatak odasında değil başka odada istirahat edip oranın camını açabilirsiniz.
Ya da klima -vantilatör her ne ise.
Evet gebelikte bazne uyku baş ağrısı çekilmez oluyor ama siz eşinizin can sıkkınlığı ile komşuya sarmışsınız.

idare etmek zorunda değilsiniz diyen arkadaşlar var da evet apartman hayatının kuralları var.
yarın öbür gün arkadaşın bebeği olduğunda belki bebek gece ağlama krizlerine girecek.
Her ağlamada komşu 11 den sonra arasa ne olacak? apartman kuralı diye birşey var deseler.!
Sonuçta bir kez olan birşey tölere edilmeli..

Çok ayıp etmissiniz sonuçta sürekli olan bi olay değil. Idare etmeliydiniz .aynı veya benzer bi durumda sizde olabilirdiniz. Abartmissiniz
evet ama ben askere uğurlama gibi bi durumları olduğunu bilmiodum ki dediğim gibi samimiyetlerine güvendiğim için rica ettim ön balkonlarında devam etsinler die

İdare etmeliydiniz. Tanımadığımız insanları bile idare ediyoruz kaldı ki bunlar arkadaşlarınız. Samimiyetiniz eğer Güzelce konuşup anlaşabilirsiniz. Gönlünü alın bence.
zaten annesi geldi geçenlerde onla beraber başka bi yerde kalıolar zaten bende gözün aydın falan dedim tavırlı konuşmadı gibi ama dediğim gibi yüzyüze gelmediğimiz için net bişi diemiorm. samimiyiyetimiz olduğu için kouşurum sorun yok onda ama haklıyken haksımışım gibi alttan almak istemiodm ama bakılırsa çoğunluğa göre ben hatalı bi hareket yapmışım sanırım

X