Yanlış mı yapmişım

dengeyoksunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
70
32
3
37
Arkadaşlar merhaba
Bundan 1 sene önce bi olay oldu kayinvalidemle
Benim yastigimda 10 senedir felan korkmayim diye takılı 2 adet muskam vardı kv bunu goruyo bana sormadan evime girip gizlice alıp hocalara goturuyo bu nedir diye neyse sonra bize anlatiyo tartışıyoruz felan ben sinirle alıp muskalari yaktım çöpe attim ama uzun zamandır aklıma takiliyo yakmak doğru bisiymiydi yanlismi yaptım acaba?

Bu tür konular yasak diye biliyorum,konu kapanır.
1 sene önce olmuş bitmiş bir olayı kafanıza takıp da boş yere dert edinmeyin. Ben olsam muskayı yakmak yerine, evime yastığıma el atan kv'nin canını çok pis yakardım.bir daha kapımın önünden zor geçerdi.

Yalnız hoca, muska vs içeriği olan konular açmak yasak.
Mune

Yastıkta nuska olması ilginç kv nin yastığındaki şeyleri kurcalaması alması hocaya götürmesi ayrı ilginç.
Yastikda olması ilginç değil ben uzun zamandır bekarkende kullaniyodum çünkü geceleri çok korkuyodum evlenincede ilk zamanlar korktuğum için getirdim taktim

Allah affetsin tövbe edin yakmanız hoş olmamız.
Tabi sinirlenmekte çok haklısınız

Yastıkta nuska olması ilginç kv nin yastığındaki şeyleri kurcalaması alması hocaya götürmesi ayrı ilginç.
Büyülü muskalı konuların yasak olduğunu bile bile açmak daha da ilginç
Yasak olduğunu bilmemek de aşırı ilginç.
En ilginci de forum kurallarını okumadan konu açmak...

Bu dinle alakalı konu kv nin üstüne vazife mi böyle şeyler

Yasak olduğunu bilmiyordum kafama takmanın sebebi o zamandan beri evliliğim çok kötü aman ne bilim ışte bilemedim

Büyülü muskalı konuların yasak olduğunu bile bile açmak daha da ilginç
Yasak olduğunu bilmemek de aşırı ilginç.
En ilginci de forum kurallarını okumadan konu açmak...
Büyüden felan bahsedenmi var burda ne alaka korku için kullanılan cevsen gibi bisiden bahsediyoruz ayrıca yasak olduğunu bilmemek ne kadar ilginç sayenizde öğrenmiş olduk tesekkurler

Kayınvalideniz nasıl sormadan evinize girebiliyor ki?
Hadi girdi diyelim, size ait bir şeyi nasıl alıyor?

Çok ilginç

Eşiniz annesinin bu huyunu biliyor mu?
Anahtarınız mı onda, nasıl giriyor?

Başka şeyler de alıyor mu evinizden?

Sanki daha büyük bir sorun varmış gibi.

Ya yakmak yanlış değil diye biliyorum ben ama. Yani üzerinde dua yazan eski imsakiyeler ya da diyanetin takvim yapraklarını falan annem atmak yerine yakıyordu sanırım. Hani çöpte olması diye.

Yok ilk evlendigimizde anahtarı vardı bisi almadi başka evimizden en azından ben bilmiyorum farketmedim yani suan öyle bi durum yok

Yastikda olması ilginç değil ben uzun zamandır bekarkende kullaniyodum çünkü geceleri çok korkuyodum evlenincede ilk zamanlar korktuğum için getirdim taktim
Senin zaten yıllardır kullandığın, bir zarar görmediğin bir şeyi senden izinsiz kurcalaması hata.

Senin de ona sinirlenip yakman tuhaf olmuş hakkaten. Bu bir sene içinde bir tuhaflık mı oldu, yakmayı niye şimdi sorguladınız peki?

Evet herşey çok kötü gidiyo iş evliliğim hepsi sorunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…