- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- Konu Sahibi sweetsmile12
ufff o kadar kararsız kaldım ama zaten yaptım bile bikere neyse konuya gireyim.. benim kvdenin kız kardeşinin dün düğünü vardı eşimin teyze kızının. ben düğünde hep yardımcı olmaya çalıştım zaten hemen hemen aynı yaşıt sayılırız az çokta iyi anlasırız neyse dün sabah erkenden kalktık kahvaltı yaptık düğün günüydü sonra beraber gidelim kuaföre bana yardımcı olursun dedi kabul ettim gittik kuafore fln giyindik hazırlandık damatta almaya geldi kız evine götürecek tekrar yalnız şöför damatın kuzeniymiş ben arkaya eşimin teyze kızının gelinin yanına oturcaktım damatta dediki sen öne otur ben oturuyum gelinin yanına bende sesimi çıkaramadım öne oturdum ama çok rahatsız oldum başka adamın yanına otururken içim içimi yedi ama sorun cıkarmak istemedim gönülleri olsun istedim arabadan inerken kv fln kvdemin kardeşler gördü beni herkes ön koltuktan inerken bende kvye dedim ben oraya oturmak istemedim çok rahatsız oldum ama bişey diyemedim fln oda tmm olsun kp ye bişey deme doğru değildi ama olsun boşver dedi geçiştirdi ama ben çok taktım kafama eşim hiç sevmez ona söylesem mi söylemesemmi diye düşünürken söyledim çünkü duyulursa yanlıs anlamasın diye bilsin diye içim rahatlasın diye anlattım oda kıyameti kopardı ilk defa bukadar sinirli gördüm onu cok kızdı annesini fln aradı konustu şimdi dğzeliyo ama hala sinirli yanlışmı yaptım söylemememmi gerekirdi