yanlış mı yaptıım :(

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
ufff o kadar kararsız kaldım ama zaten yaptım bile bikere neyse konuya gireyim.. benim kvdenin kız kardeşinin dün düğünü vardı eşimin teyze kızının. ben düğünde hep yardımcı olmaya çalıştım zaten hemen hemen aynı yaşıt sayılırız az çokta iyi anlasırız neyse dün sabah erkenden kalktık kahvaltı yaptık düğün günüydü sonra beraber gidelim kuaföre bana yardımcı olursun dedi kabul ettim gittik kuafore fln giyindik hazırlandık damatta almaya geldi kız evine götürecek tekrar yalnız şöför damatın kuzeniymiş ben arkaya eşimin teyze kızının gelinin yanına oturcaktım damatta dediki sen öne otur ben oturuyum gelinin yanına bende sesimi çıkaramadım öne oturdum ama çok rahatsız oldum başka adamın yanına otururken içim içimi yedi ama sorun cıkarmak istemedim gönülleri olsun istedim arabadan inerken kv fln kvdemin kardeşler gördü beni herkes ön koltuktan inerken bende kvye dedim ben oraya oturmak istemedim çok rahatsız oldum ama bişey diyemedim fln oda tmm olsun kp ye bişey deme doğru değildi ama olsun boşver dedi geçiştirdi ama ben çok taktım kafama eşim hiç sevmez ona söylesem mi söylemesemmi diye düşünürken söyledim çünkü duyulursa yanlıs anlamasın diye bilsin diye içim rahatlasın diye anlattım oda kıyameti kopardı ilk defa bukadar sinirli gördüm onu cok kızdı annesini fln aradı konustu şimdi dğzeliyo ama hala sinirli yanlışmı yaptım söylemememmi gerekirdi :KK43: :KK43: :KK43:

Yani bundan nasıl olay cıkartabıldınız? Kucagına oturmus gıbı davranıyorsunuz. Ben de nedime gibi her işe koşturduğum düğünde özellikle gelinin en yakın işlerine koşan biri olarak oturdum keyifle ön tarafa, aklıma da başka bir şey gelmedi. Biri kalkıp neden öndesin? dese, sana mı sorucam? derdim, ama arabadan indiğiniz gibi kv ye rahatsız oldum diye dert yanarsanız bu sefer herkesin aklına sokuyorsunuz bir şeyler. O da yetmemiş bir de eşinize. Ağzınızı açmasanız daha iyiydi evet, konu kapandıktan sonra daha da bahsederek genişletmeyin olayı.

Olay olacak kadar bir konu değil

Hiç taksiye binmediniz mi

Yada arkada oturan akrabalarınız ne olacak sanki

Niye ailecek olay ettiniz anlayamadım

Düğün sırasında olabilir böyle şeyler

ama eşime ve ailesine göre böyle şeyler çok yanlış hata yani bana kalsa bende sorun etmem ama onların o bakışları fln kii bende rahatsız oldum yinede ama okadar sorun etmezdim ama sonradan cok kafama taktım söyledim eşimin benden duyması daha doğru olur diye düşündüm çünkü o böyle şeyleri hiç sevmez saklasamıydımkı bende anlamadım o anki psikolojıyle söyledim

Bu nasıl abartılı böyle ya, hiç taksiye binmediniz mi? Minibüste yanınıza biri oturuncane oluyor? Adamla dip dibe oturmuşsunuz gibi bu abartı nedir ki? Eşinizin verdiği tepkiyide anlamadım ben. Sizde iyice suçluluk psikolojisinin içine girmişsiniz

Yok artık yanyana otursanız namus meselesi olur uzar giderdi bu mesele.
Bunda ne var yahu paranoya olacak.Kucağında oturmuyorsun ya yan koltuktasın..
Ayrıca tebrik ediyorum kayınvalidenize söylemenize hayran kaldım ? Durduk yere huzursuzluk nasıl çıkartılır görülmüş oldu.
Eşinize gelince çok saygısızca ve onur kırıcı birşey benim eşim bana böyle yapacak annesine soracak Allahım çıldırırm.

sen böyle pasif olursa daha cok konu acarsın böyle ne var öne oturduysan oturdun snucta sen kız icin ordasın ayrıca ıkı kız arkada otursanız o gari kacardı ne o öyle damat önde gelin arkada olması gereken olmus

nerde yaşıyorsun çok merak ettim? özel arabalarda mı geziyorsunuz?
otobüse falan hiç mi binmiyorsun.
konu bana resmen fake miş gibi geldi

ufff o kadar kararsız kaldım ama zaten yaptım bile bikere neyse konuya gireyim.. benim kvdenin kız kardeşinin dün düğünü vardı eşimin teyze kızının. ben düğünde hep yardımcı olmaya çalıştım zaten hemen hemen aynı yaşıt sayılırız az çokta iyi anlasırız neyse dün sabah erkenden kalktık kahvaltı yaptık düğün günüydü sonra beraber gidelim kuaföre bana yardımcı olursun dedi kabul ettim gittik kuafore fln giyindik hazırlandık damatta almaya geldi kız evine götürecek tekrar yalnız şöför damatın kuzeniymiş ben arkaya eşimin teyze kızının gelinin yanına oturcaktım damatta dediki sen öne otur ben oturuyum gelinin yanına bende sesimi çıkaramadım öne oturdum ama çok rahatsız oldum başka adamın yanına otururken içim içimi yedi ama sorun cıkarmak istemedim gönülleri olsun istedim arabadan inerken kv fln kvdemin kardeşler gördü beni herkes ön koltuktan inerken bende kvye dedim ben oraya oturmak istemedim çok rahatsız oldum ama bişey diyemedim fln oda tmm olsun kp ye bişey deme doğru değildi ama olsun boşver dedi geçiştirdi ama ben çok taktım kafama eşim hiç sevmez ona söylesem mi söylemesemmi diye düşünürken söyledim çünkü duyulursa yanlıs anlamasın diye bilsin diye içim rahatlasın diye anlattım oda kıyameti kopardı ilk defa bukadar sinirli gördüm onu cok kızdı annesini fln aradı konustu şimdi dğzeliyo ama hala sinirli yanlışmı yaptım söylemememmi gerekirdi :KK43: :KK43: :KK43:
Yanlış ın yok keşke bu kadar kötü hissetmeseydin durum onu gerektirmiş o onların en güzel günü damada git ben oturim diyemezsin ya

bence buradaki tek yanlış sizin bu olayı kendinize bu kadar dert edip sanki suçluymuş gibi kayınvalidenize ben aslında oturmak istemedim gibi açıklamalar yapmanız. ne olmuş oturduysanız adamın kucağına oturmadınız ya. ayrıca yabancı biri de değilmiş akrabaymış. bence bu kadar taviz vermeyin eşinize ve onun ailesine. böyle basit bir olayı bile yanlış anlayacak yapıdalarsa açıkçası işiniz çok zor bence.

Eşin ve ailesine garip gelebîlir zira burda ön koltuk kapmaca oynayan çok insan var

Sen kendini biliyorsun bir de gelin arabasında tanımadığın adam ile yan yana oturunca aranızda bir şey olmayacağını eşin de biliyor ayrıca arabada gelin ve damat da var

Sıkmayın canınızı ben hiç tanımadığım adamlarla şehir dışına gittim kaç kere hiç de bîr şey olmadı birisi de hakkımda böyle düşünür diye aklıma gelmedi

Sıkmayın canınızı olmuş geçmiş eşiniz de sakinleşince güzelce konuşursunuz

Gorende başka bi adamla basildiniz sanır ne var bunda Allah aşkına bu tarz şeylere kızacak insanlar başka şeylere kafa yorsalar keşke

ben olsaydım rahatsız olurdum yabancı bir adamın yanına oturunca. çünkü bende muhafazakar bi ailede yetiştim. sana suçlu gibi davranmaları saçma ama

Esin abattmiss sende ki bu sucluluk psikolojisi nedir peki kotu bisry yapmamissin ki

Abartmışsınız ne var bunda.sanki gizli saklı şöförle gezmeye gittiniz.damat gelinin yanına oturmak isteyince mecbur sizde öne oturdunuz.bunu onlara anlatıp açıklamanızada gerek yoktu.

Kusura bakma ama fıkra gibi konu olmuş.
Okuyan yanına değil, kucağına oturmuşsun zanneder.
İnsanın nerede yetişmiş acaba bu insanlar diye sorası geliyo:KK57:

Allah aşkına otobüste bir erkeğin yanına hiç oturmadınız mı alt tarafı adamın yan koltuğuna oturdunuz arada vites kolu ve el freni de olsa gerek :KK53: amma abartmışsınız :KK57:

X