• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis mi yaptim yardim lutfen

Yüzsüzlükten başka bir şey degil, bu nedir ya?
Bu kız yarın öbür gün komşuya diye başka bir yere gitse, başına bir şey gelse en büyük düşman olarak görecekler, o zman komşu da olsa, öyle çok yakın, samimi olunmayacağını bilmeleri lazım..

koskoca eşşşek kadar kadın 12 yaşındaki çocuğa surat asıyorsun üstelik bir de yetmiyor kovuyorsun. Rahatsızsan git anasıyla babasıyla konuş küçücük çocuğa mı trip yapmayı mı uygun gördün ancak. İnşallah 13 yaşındasındır, o zaman o da çocuk bu da çocuk deriz hiç değilse. Bir de konuyu açtığına pişman olmuş yaptığının farkında dahi değilsin.

Çocuğa bir şey belli etmeden annesini arayıp çocuğunuzu çok seviyorum ama bende annemle vakit geçirmek istiyorum misafirim dönücem ben gidene kadar arada bir gelse hem ben bakarım çok iyi anlaşıyoruz vs deseydiniz bence daha doğru olurdu...

Sen gıdeceksın annene bır sey olsa onlar kosacak bıraz nezaket . Kimse ıstemez emın olun cocugunun baskasının evınde olmasını el mahkum demek kı .

Back
X