- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Kızlar bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. 8 aylık evliyim. Evliliğimizde bir problem yok çok şükür.
Sadece maddi olarak ailesi yardım etmediği için eşime düşen alınacakların (düğün) borçlarını ödüyoruz onun dışında bir sıkıntımız yok. Gayet mutlu mesut ilerletiyoruz yaşantımızı.
Eşim 2 hafta da bir arkadaşları ile maça ya da dışarı gezmeye gider. Ben gitmesine birşey demiyorum gerçi başlarda ona da kızıyordum ama haksız olduğumu anladım. Sonuçta arada bir çıkıp gezmesinde bir sakınca yok. Benim sorunum eve 12 ye kadar mutlaka gel. 12 den sonra dışar da olmanı istemiyorum desem de beni pek salladığı olmuyor. Bazen 1:30 bazen 2 nadiren (1-2 kez) 3:00 - 4:00 arası geldiği oldu. Bende bir daha 12'den sonra eve gelirsen ben koltukta yatarım ona göre dedim. Ciddiye almadı beni. Malum yeni evli sayılırız birbirimize sarılmadan uyayamıyoruz. Ama inadım inattır. Dün akşam 1:45 te eve geldi. Birşey yokmuş gibi öptü nasılsın falan dedi cevap verdim anladı tripli olduğumu. Hadi yatalım çok yorgunum dedi. Bende kalktım battaniyemi yastığımı aldım koltuğa uzandım. Burda mı yatıcaksın aşkım dedi. Ben sana ne söylemiştim aşkım dedim. Hadi gel dedi 1 kere. Hayır dedim sen bilirsin dedi ve yattı. Oda uyuyamadı bende uyuyamadım. Ama inattan da gitmedim yanına eşimde inattır hemde fazlası ile. Sabahta işe gitmeden beni uyandırır öyle giderdi bu sefer yüksek ses kullanarak uyanmamı sağladı kapı çarpmalar falan. Tabi uykum ağır olduğu için anlamaz diye hala uyuyormuş numarası yaptım. Merak ettim nasıl kaldıracağını beni. Sonuç mu KALDIRMADAN gitti beyimiz. Ki benimde işe gitmem lazımdı. Bunun içinde ayrıca kızdım. :84: Olanlar bunlar kızlar yanlış mı yapmışım size göre. :26: Sırf dediğim sözün arkasında durayım diye gitmedim yanına. Şimdi nasıl davranayım şaştım kaldım. Beklediğim tepkiyi vermedi. Ben yılışmasını özür dilerim aşkım demesini beklemiştim ama:18: Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.