Yanlış Mı Yaptım.

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
Merhaba Arkadaşlar,

Bayramda 1. inci günü benim aileme kahvaltıya gittik. Öğleden sonrada eşimin ailesine sonra beraber köye gittik. Eve geldik. 2. günü görümcemlerle beraber kayınvalideme kahvaltıya gittik öğleden sonrada kayınvalidemlerle beraber eşim annanenesine gittik saat 6 ya kadar oturduk orda tüm teyzeleriyle görümcemle falan eşim biz gidelim artık gidilecek yerler var dedi kalktık benim halam teyzem vs evde kimi bulabilirsek dolaştık sonra telefon geldi kayınvalidem arıyor dedi ki teyzenler geldi sizinde gezmeniz bitince gelirsiniz neyse bizde saat akşam 9.30 gibi kayınvalideme gittik. çoluk çocuk ses gürültü parıldı saat gece 01.00'de herkes beraber kaldık evimize geldik dün yani son gün sabah kahvaltıya benim halam çağırdı oraya gittik kahvaltımızı yaptık komşumuzla bayramlaştık sonra eşim 2 teyzesi kalmıştı evlerine bayramlaşmaya gittik akşam evimizde olalım istedik saat 19.00 da bitirdik evimize geldik bugün iş olduğu için erken bitirme sebebiz hop saat 21.00 da teyzesi aradı hadi herkes bizde yemek yicez sizde gelin bende eşime dedim zaten dün tüm gün beraberdik çoluk çoçuk sessinden başım şişti ayakta kalıyorum yarın iş var hergün biraraya gelmekte ne dedim bu bayram daha teyzenlerden geleli 2 saat oldu . Onlar çalışmıyor tabi hepsi öğlene kadar yatıyor eşleri desen patron şirketleri var işe saat 11.00 den önce gitmiyorlar söylendim durdum. Eşimde tamam gitmiyoruz zaten onlar öyle her bayram alışkanlık dedi.

Belki çok tepki verdim ama ben ilk defa böyle bir durum yaşıyorum sürekli kendi aralarında gidip geliyorlar benim ailemde böyle birşey olmadı hiç kime gidilcekse herkes ayrı ayrı gider ve bir kere gidilir öyle tüm bayramı aynı kişilerle otururarak geçirilmez ayrıca erkeklerde oturuyor okey'in başına okey oynuyor eşimden allah razı olsun oda bana çay servisine yardım ediyor ikimiz ayakta kalıyoruz genelde kayınvalidemde ayakta kalıyor oda hiç oturmuyor kardeşlerine o hizmet ediyor ben dahada sinir oluyor kardeşleri kayınvalidemde çok genç kızı dahi kalmıyor kadıncağıza yardıma.

Bu arada eşimle ilk bayramımızdı.
Eşimi üzmüşmüyümdür böyle tepki vererek bilmiyorum ona sordum saçmalama dedi bende gitmek isteseydim giderdik zaten dedi sen takılma böyle şeylere dedi. Bazen bazı şeylere çok büyük tepkiler verebiliyorum.

yoo esınız sızı anlamıs karsılıklı tartısmamıssınız kı
aranızdakı bu sırınlık omur boyu devam etsın ınsallah :)

yoo esınız sızı anlamıs karsılıklı tartısmamıssınız kı
aranızdakı bu sırınlık omur boyu devam etsın ınsallah :)

Amin canım cemil cümlemizin inşllah.
Çok şükür anladı ama ben onu istemeyerekte olsa üzmek istemiyorum. Çünkü ona benim herşeyimi hastalığımla kabullendi bırakıp gitmesi gerekti anda o yüzden onu küçük şeylere kırmak üzmek istemiyorum.

bizde ilk bayrami yasadik bendede o konuda biraz sıkıntımız oldu konu benim tarafi akrabalarım annem götürüyordu bayramlaşmaya.. tamam da ilk dedemlere sonra amcamlara sonra halamlara gittik. o kadar yeterliydi eve dönüşte skıntı oldu. çünkü annemgillin arabasiyla döndük evimizde. hele hamileydim. gitmek de istemiyordu eşim de öyleydi babamin amcasinin eşi gile gittik hiç istemedim gidelim ayıp olmasin dediler eşim içten sinirlendi gitmiycektik diye. bişey demedi annemlere tabi.. gittik sonrada bi tane daha vardi amcasigil ile. ayıp olmasin dediler. iyi madem dedim gitmek de hiç istemedim ya :KK43:. gittik işde. eşim dediki bi dahaki bayramda ikimiz gideriz bu ne ya onlara göre hareket ediyoruz dedi. kurban bayramda zaten gidemiycem o tarihte 8 aylık olucam her hangi dogurabilirim yani. seneye bebekle gideriz inşaALLAH. o kadarda üzaktan akrabalara gitmemize gerek yok ki.

Burada öyle beter şeyler okuıyunca bu bana çok masum bi dert gibi geldi :KK45::KK45: Bence takma ne sen çok ağır bişey demişsin ne de o ağır bi cevap vermiş. Ama çok takıldıysan akşam konuş gönlünü al..

böyle şeyleri dert edipde üzmeyin kendinizi

OH İYİ YAPMIŞIN NASIL BAŞLARSA ÖLE DEVAM EDER. YA VICIK VICIK İLİŞKİLERDEN ZATEN GÖRMÜŞÜN. DAHA NEYİNE ARARLAR. ÇALIŞMASAN HADİ NEYSE. BEN AĞZIM AÇIK YATIYOM VALLA. BİDE HİZMET EDİNCE OF
Merhaba Arkadaşlar,

Bayramda 1. inci günü benim aileme kahvaltıya gittik. Öğleden sonrada eşimin ailesine sonra beraber köye gittik. Eve geldik. 2. günü görümcemlerle beraber kayınvalideme kahvaltıya gittik öğleden sonrada kayınvalidemlerle beraber eşim annanenesine gittik saat 6 ya kadar oturduk orda tüm teyzeleriyle görümcemle falan eşim biz gidelim artık gidilecek yerler var dedi kalktık benim halam teyzem vs evde kimi bulabilirsek dolaştık sonra telefon geldi kayınvalidem arıyor dedi ki teyzenler geldi sizinde gezmeniz bitince gelirsiniz neyse bizde saat akşam 9.30 gibi kayınvalideme gittik. çoluk çocuk ses gürültü parıldı saat gece 01.00'de herkes beraber kaldık evimize geldik dün yani son gün sabah kahvaltıya benim halam çağırdı oraya gittik kahvaltımızı yaptık komşumuzla bayramlaştık sonra eşim 2 teyzesi kalmıştı evlerine bayramlaşmaya gittik akşam evimizde olalım istedik saat 19.00 da bitirdik evimize geldik bugün iş olduğu için erken bitirme sebebiz hop saat 21.00 da teyzesi aradı hadi herkes bizde yemek yicez sizde gelin bende eşime dedim zaten dün tüm gün beraberdik çoluk çoçuk sessinden başım şişti ayakta kalıyorum yarın iş var hergün biraraya gelmekte ne dedim bu bayram daha teyzenlerden geleli 2 saat oldu . Onlar çalışmıyor tabi hepsi öğlene kadar yatıyor eşleri desen patron şirketleri var işe saat 11.00 den önce gitmiyorlar söylendim durdum. Eşimde tamam gitmiyoruz zaten onlar öyle her bayram alışkanlık dedi.

Belki çok tepki verdim ama ben ilk defa böyle bir durum yaşıyorum sürekli kendi aralarında gidip geliyorlar benim ailemde böyle birşey olmadı hiç kime gidilcekse herkes ayrı ayrı gider ve bir kere gidilir öyle tüm bayramı aynı kişilerle otururarak geçirilmez ayrıca erkeklerde oturuyor okey'in başına okey oynuyor eşimden allah razı olsun oda bana çay servisine yardım ediyor ikimiz ayakta kalıyoruz genelde kayınvalidemde ayakta kalıyor oda hiç oturmuyor kardeşlerine o hizmet ediyor ben dahada sinir oluyor kardeşleri kayınvalidemde çok genç kızı dahi kalmıyor kadıncağıza yardıma.

Bu arada eşimle ilk bayramımızdı.
Eşimi üzmüşmüyümdür böyle tepki vererek bilmiyorum ona sordum saçmalama dedi bende gitmek isteseydim giderdik zaten dedi sen takılma böyle şeylere dedi. Bazen bazı şeylere çok büyük tepkiler verebiliyorum.

bayram dışında bukadar aşırı gelgit olmuyorsa sorun etme bence..oda senin akrabaların çağırdığında gidiyor..özel bir durum bu bayram sonuçta..

Ay nasıl sıkıldım nasıl içim şişti iyi dayanmışsın o kadar akraba ziyaretine.

ortada bir dert yok eşinde seni haklı bulmuş belli ki o da yorulmuş..birde hastalığımla beni kabul etti diyip ezikleme kendini..ilerde önünü alamazsın.

Bayram olduğu için hoş görebilirsiniz o an yemekte toplanmışlar çağırmışlar yemekleri de siz yapmadınız ya hazır yemeğe gittiniz yaptığınız bir sofrayı kaldırmak çay servisi yapmak olmuştur eşinizde yardım etmiş bayramdan bayrama olacak o kadar eve gelir yatarsınız hemen öbür günde işten gelince erken yatarsınız takmayın kafanıza böyle şeyleri ilk bayrammış bir de. Kaynananızla anlaşıyorsanız boşverin gerisini.

biz bayramda tatıle gıttık , dun aksam gece geldık bugunde ısteyız.
kımseyı gormedık etmedık sadece aradık
tertemız bıtırdık

X