• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yorumluyorum acaba?

Cevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.
konudaki mesaj önemsiz gelmişti bana ama bunlar rahatsız edici ve gereksiz olmuş. Aramanızı bekliyormuş heralde atlamış hemen muhabbete, iş ortamında nasıl biridir, herkesle samimi biri mi?

Sulanıyor net. Böyle sulu tipler çıkıyor ya. Mesafeli ve soğuk konuşun, geri durur. Ben de hiç hoşlanmam böyle insanlardan.

Bundan sonra her konuşmada "yenge nasıl, çocuklar nasıl" sorularını ardı ardına sıralamayı planlıyorum :D Yürüyen evli erkek savuşturucu olarak yenge nasıl sorusu, denedim çalışıyor

Bu şahsın niyeti hiç iyi değil. Keşke siz de gün içinde yeniden cevap vermeseydiniz. Kibar olmak Harika bir şeydir ama bu aklı tek şeye çalışan mahluklar aaa bana yüz veriyor olarak algılıyorlar. Bir dahakine direkt ne münasebet deyin. Çay vs derse. Çünkü ancak böyle anlıyorlar. İnanın sert çıkmanız şart.

konudaki mesaj önemsiz gelmişti bana ama bunlar rahatsız edici ve gereksiz olmuş. Aramanızı bekliyormuş heralde atlamış hemen muhabbete, iş ortamında nasıl biridir, herkesle samimi biri mi?

Samimi yani, genelde erkek ağırlıklı ortamda çalışıyor ve amiyane tabirle gevşek bir muhabbetleri var dışarıdan gördüğüm kadarıyla. Ama ben pek muhatap olmam. Günaydın, iyi çalışmalar vs. Bir de bana rapor verirler o kadar.

Dün sabah işe giderken aracım yoktu. Kimde şirket arabası varsa geçerken alıyorlar aradığımızda, standart bir şey bu. Teknisyenlerden birini aradım ben de. "X usta beni alabilir misin" dedim. Şehir dışındaymış iş için meğer, "aa kusura bakma uyandırmadım inşallah" dedim. "yok ya uyandım sahili izliyordum balkonda" dedi. "Ohh keyifler yerinde yani, hadi pazartesi görüşürüz" dedim kapattım. On dakika sonra sahilin fotoğrafını atmış. "Kıskanılmayacak gibi değil" dedim ben de. Ne dese beğenirsiniz? "Bir dahaki sefere seni de götüreyim"

Şimdi bu adam benden on yaş falan büyük ve evli. Yapım gereği tüm iş arkadaşlarıma karşı güler yüzlüyüm ama bu tarz bir muhabbete mahal verecek bir tavrım kesinlikle olmadı. Hem söylediğine sinirlendim, hem kendimi sorguladım bu cüreti bulabildiği için. Birkaç mesaj daha attı cevaplamadım ama pazartesi nasıl davranırım bilmiyorum. Yanlış mı yorumluyorum kızlar?

Üstelik başka bir teknisyenle de canımı sıkan bir durum olmuştu daha önce. Ne yapacağımı şaşırdım, illa nemrut suratsız bi karakter mi olmak lazım bu erkek denen organizmanın sınırını aşmaması için ya?
Bende oyleyim canim guleryuzlu kirmam kimseyi sogukta davranmam ama erk milleti yanls anliyor ben takmiyorum ama telde fln kmseyi aramam konusmam oyle oldugu halde delinin teki bn bir ara bosanma asamasindayim diyee bosaninca benimle evlen demisti is arkadasim sok gecirmistim hepsi ac kurt gibi bunlarin

Bu şahsın niyeti hiç iyi değil. Keşke siz de gün içinde yeniden cevap vermeseydiniz. Kibar olmak Harika bir şeydir ama bu aklı tek şeye çalışan mahluklar aaa bana yüz veriyor olarak algılıyorlar. Bir dahakine direkt ne münasebet deyin. Çay vs derse. Çünkü ancak böyle anlıyorlar. İnanın sert çıkmanız şart.

Haklısınız kesinlikle. Ben ilk anda pek idrak edemiyorum, düşününce de neden sert davranmadım diye hayıflanıyorum.

Bende oyleyim canim guleryuzlu kirmam kimseyi sogukta davranmam ama erk milleti yanls anliyor ben takmiyorum ama telde fln kmseyi aramam konusmam oyle oldugu halde delinin teki bn bir ara bosanma asamasindayim diyee bosaninca benimle evlen demisti is arkadasim sok gecirmistim hepsi ac kurt gibi bunlarin

Evet ya. Beni olmadığım bir karaktere dönüştürecekler. Teyzem yıllarca inşaat sektörünce çalıştı, hep erkeklerle ustalarla muhatap oldu ve normal konuşurken bile kaşlarını çatardı. Bir gün dedi ki "ben iş yerinde böyle davranmak zorundayım, yoksa işler yürümez. Zamanla karakterime de oturdu erkek gibi oldum. " Şimdi anlıyorum sebebini...

Evet ya. Beni olmadığım bir karaktere dönüştürecekler. Teyzem yıllarca inşaat sektörünce çalıştı, hep erkeklerle ustalarla muhatap oldu ve normal konuşurken bile kaşlarını çatardı. Bir gün dedi ki "ben iş yerinde böyle davranmak zorundayım, yoksa işler yürümez. Zamanla karakterime de oturdu erkek gibi oldum. " Şimdi anlıyorum sebebini...
Demekki oyle olmak gerekiyor gercekten cok dogru soylemis . Ama bende konuskanim mesela oyle fazla ciddi hicbir zaman olamiyorum .(. Oyle olmam icin biriyle basbaya kus olmam gerekir hele ki iste konusma ihtiyacimin hepsini orda karsiliyorum hrld .)) .

Dengesiz adam gerçekten hangi cesaretle söylemiş merak ettim . Neyse pazartesi de bundan sonra da son derece mesafeli ol tavrın her zaman net olsun. Umarım bir daha aynı şeyi yapamaz

Cevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.
iyi bir gidisat degil. Mesafeni koyup kalabalikta bile gorusmeyin. Adam niyeti bozmus belli

Oyle galiba..

Iyy insanin tüyleri diken diken oluyor.Ben de yasadim

İlk bir araya gelişinizde sert bir bakış atın
Sonra hiç bir şey olmamış gibi davranın
O da muallakta kalır ama yine de tekrar etmeye cesaret bulamaz

sizin laf olsun diye söylediğiniz "ooh keyifler yerinde" cümlesi adama resmen umut kapısı olmuş.
tutunmuş oraya, asılmış bırakmamış resmen.
bu tür davranışlara maruz kalan her Türk kadını gibi kendinizi sorgulamışsınız hemen. ne üzücü.
insanlıktan anlamayana insan değilmiş gibi davranın lütfen.
ben de inşaatçılarla 10 seneye yakındır çalışıyorum, çok iyi anlıyorum sizi.
sırf orada bulunmanız bile kimisi için sizin her şeye açık olduğunuzu ifade ediyor.
"yoksa bir kadın erkekler içinde olan bir mesleği niye tercih etsin"
neyse, daha fazla yazıp kendi sinirlerimi de sizinkileri de zıplatmıyım. bu mevzu çok uzar.

Back
X