Dün sabah işe giderken aracım yoktu. Kimde şirket arabası varsa geçerken alıyorlar aradığımızda, standart bir şey bu. Teknisyenlerden birini aradım ben de. "X usta beni alabilir misin" dedim. Şehir dışındaymış iş için meğer, "aa kusura bakma uyandırmadım inşallah" dedim. "yok ya uyandım sahili izliyordum balkonda" dedi. "Ohh keyifler yerinde yani, hadi pazartesi görüşürüz" dedim kapattım. On dakika sonra sahilin fotoğrafını atmış. "Kıskanılmayacak gibi değil" dedim ben de. Ne dese beğenirsiniz? "Bir dahaki sefere seni de götüreyim"
Şimdi bu adam benden on yaş falan büyük ve evli. Yapım gereği tüm iş arkadaşlarıma karşı güler yüzlüyüm ama bu tarz bir muhabbete mahal verecek bir tavrım kesinlikle olmadı. Hem söylediğine sinirlendim, hem kendimi sorguladım bu cüreti bulabildiği için. Birkaç mesaj daha attı cevaplamadım ama pazartesi nasıl davranırım bilmiyorum. Yanlış mı yorumluyorum kızlar?
Üstelik başka bir teknisyenle de canımı sıkan bir durum olmuştu daha önce. Ne yapacağımı şaşırdım, illa nemrut suratsız bi karakter mi olmak lazım bu erkek denen organizmanın sınırını aşmaması için ya?