Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneye neden gidemiyorsun 27 gün çok uzun bir süre yani sağlığınız her şeyden kıymetli27 gün gecikme normal mi ?
Bugüne kadar sadece bi test çift çizgi oldu diper yaptıklarım negatif
Hastaneye gidemiyorum
Kist mi ? Hamilelik mi ?Eki Görüntüle 3488102
Bulunduğum şehire yeni taşındım ikamet işleri falan o yüzden yaniHastaneye neden gidemiyorsun 27 gün çok uzun bir süre yani sağlığınız her şeyden kıymetli
Türkiye’de yaşıyosanız hastaneye gidebilmek için ikametinizin o şehirde olması şart değil. Hatta aile hekiminizi o şehre almak için bile gerekli değil. E nabızdan bikaç tıkla aile hekiminizi gün içinde olduğunuz yere alabilirsiniz. Hiç değilse kanda gebelik bakabilirler ve ona göre yönlendirirlerBulunduğum şehire yeni taşındım ikamet işleri falan o yüzden yani
Malesef yurt dışındayımTürkiye’de yaşıyosanız hastaneye gidebilmek için ikametinizin o şehirde olması şart değil. Hatta aile hekiminizi o şehre almak için bile gerekli değil. E nabızdan bikaç tıkla aile hekiminizi gün içinde olduğunuz yere alabilirsiniz. Hiç değilse kanda gebelik bakabilirler ve ona göre yönlendirirler
Belli ki geç yumurtlamışsın pembe bir çizgi var bence hamilesin testini tekrarla ve doktora git en kısa zamanda ve kullanmıyorsan folik asit kullan canım27 gün gecikme normal mi ?
Hastaneye gidemiyorum
Daha iyi ya ikametiniz Türkiye’de olsa bile hiç internet işiyle bile uğraşmadan aile hekiminize gidebilirsiniz demek ki :) bizim de ikametimiz Türkiye’de ama takiplerimizde hiç sorulmadı bile bu :)Malesef yurt dışındayım
Anladım teşekkür ederimDaha iyi ya ikametiniz Türkiye’de olsa bile hiç internet işiyle bile uğraşmadan aile hekiminize gidebilirsiniz demek ki :) bizim de ikametimiz Türkiye’de ama takiplerimizde hiç sorulmadı bile bu :)
Ama bu testi böyle gördükten sonra test yaptım negatif olduBelli ki geç yumurtlamışsın pembe bir çizgi var bence hamilesin testini tekrarla ve doktora git en kısa zamanda ve kullanmıyorsan folik asit kullan canım
Rica ederim. Evet çok haklısınız endişenizde ama olumsuzlukla yüzleşmek istemezken başınıza daha büyük işler açılmasın. Lütfen ciddiye alın bu durumu. Hem sonuçta eğer hamile değilseniz ve bu gecikme öylesine bi gecikmeyse bile deneyebileceğiniz bi ayınızı yediniz. Doktor hiç değilse riskli bi durum var mı diye kontrol edip sebepsiz bi gecikmeyse ilaç verip regl olmanızı sağlayabilirdi. Şu dönemlerde tekrardan deniyo olurdunuz en kötü. Riskli bi durum varsa zaten o olay bambaşka yerlere götürür hafife almayın lütfenAnladım teşekkür ederim
Ya aslında hepsi bahane galiba hastaneye gidip olumsuz bişey duymaktan çekiniyorum galiba
Bu mesajınızı dikkate alıp hemen randevu alıp gidicem inşallah boşuna korkuyorumdur inşallah hamileyimdir bilemiyorum ama mutlaka buraya yazacağım ne olduğunuRica ederim. Evet çok haklısınız endişenizde ama olumsuzlukla yüzleşmek istemezken başınıza daha büyük işler açılmasın. Lütfen ciddiye alın bu durumu. Hem sonuçta eğer hamile değilseniz ve bu gecikme öylesine bi gecikmeyse bile deneyebileceğiniz bi ayınızı yediniz. Doktor hiç değilse riskli bi durum var mı diye kontrol edip sebepsiz bi gecikmeyse ilaç verip regl olmanızı sağlayabilirdi. Şu dönemlerde tekrardan deniyo olurdunuz en kötü. Riskli bi durum varsa zaten o olay bambaşka yerlere götürür hafife almayın lütfen
Bu arada bu soruya da cevap vermek isterim. Benim de daha önce stresten başka sebebi bulanamayan 30 günü aşan gecikmem olmuştu. Doktor normal olabilir böyle şeyler demişti muayeneden sonra. Ama detaylıca muayene etti. Bi çok farklı şey de olabilirdi ve o süreyi 10 günlük gecikmeden sonra beraber kontrollü devam ettirdik.27 gün gecikme normal mi ?
Hastaneye gidemiyorum
Gönlünüzce olsun umarım sonucunuzu paylaşmanızı bekliyorum :)Bu mesajınızı dikkate alıp hemen randevu alıp gidicem inşallah boşuna korkuyorumdur inşallah hamileyimdir bilemiyorum ama mutlaka buraya yazacağım ne olduğunu
Ya aslında bu ay ovülasyon testiyle ilerlemiştim fakat 22. Güne kadar pik görmedim yani yumurtlayamadım bende o günden sonra test yapmayı bıraktım o yüzden aklımda soru işareti kaldı 22.günden sonra mı yumurtladım acaba diyeBu arada bu soruya da cevap vermek isterim. Benim de daha önce stresten başka sebebi bulanamayan 30 günü aşan gecikmem olmuştu. Doktor normal olabilir böyle şeyler demişti muayeneden sonra. Ama detaylıca muayene etti. Bi çok farklı şey de olabilirdi ve o süreyi 10 günlük gecikmeden sonra beraber kontrollü devam ettirdik.
Sizin yumurtlamanızın aşırı dengesizleştiği bi döngünüz yoksa bu kadar süre gecikmeyle testiniz çok daha net pozitif olurdu. Zaten daha sonra yaptıklarınız da negatif çıkmış. Ama tabi ne desek burda sadece anlattıklarınızdan yola çıkarak fikir beyan ediyoruz biz. Keyifle burada muhabbet edelim dertleşelim ama doğru bilgiyi doktordan alın :)
Yani henüz regl olmadığınıza göre zaten geç yumurtladınız ya da hala yumurtlamadınız. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olarak atıyoruz ya da hamile kalıyoruz çünkü. Dediğiniz de olabilir tabiiki. Ama bilemeyiz sonuçta :)Ya aslında bu ay ovülasyon testiyle ilerlemiştim fakat 22. Güne kadar pik görmedim yani yumurtlayamadım bende o günden sonra test yapmayı bıraktım o yüzden aklımda soru işareti kaldı 22.günden sonra mı yumurtladım acaba diye
Tabi bu sürede korunmadan devam ediyorduk daha öncede bukadar gecikme olmayınca geç döllenme de olabilir diye düşündüm bide yani bu arada ağustos ayında düzenli bir şekilde adet olmuştum klomende kullanıyordum
Kısmet hakkımda hayırlı ise zaten vardırYani henüz regl olmadığınıza göre zaten geç yumurtladınız ya da hala yumurtlamadınız. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olarak atıyoruz ya da hamile kalıyoruz çünkü. Dediğiniz de olabilir tabiiki. Ama bilemeyiz sonuçta :)
Hastaneye gittim maalesef gebelik yokGönlünüzce olsun umarım sonucunuzu paylaşmanızı bekliyorum :)
Üzgünüm. Umarım bi sonraki döngünüzde kısmet olur. Söktürücü vs verdi mi doktorHastaneye gittim maalesef gebelik yok
Kan verdinizmi doktor ne dediHastaneye gittim maalesef gebelik yok
Evet duphastonÜzgünüm. Umarım bi sonraki döngünüzde kısmet olur. Söktürücü vs verdi mi doktor