Yanlış pozitif idrar testi mi kimyasal gebelik mi ???

Merolzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
153
18
Merhaba arkadaslar benim 2.5 yaşında bi kizim var bu ay korunmayi biraktik ve adetime 4 gun kala evde yapilan idrar testiyle 2 cizgiyi gordum oyle silik falan degildi sabah ilk idrarimla sonra heyecandan baska bi test yaptim onda hafif bi pembe cizgi oluştu heralde ilk idrar olmamasina bagladim ve 2 ayri testte pozitifi görünce kendimi hamile ilan ettim kizimi öptüm mutluluktan esime haber verdim ..Çünkü kizimdada boyle ogrenmistim ...ama islet degisti sabah kan testi yaptim sonuc 0.100 :KK43:((( idrar testinde cizgi bile yok :KK43:( neler olmus oysaki butun belirtiler cizgiler hersey tamdi testimmi yanlis yoksa kimyasal bi gebelik mi geçirdim öyleyse buna neden ne olur tekrarlar mi yorumlariniza cok ihtiyacım var biliyorum ilk ay uzulmemeliyim ama insan dunyanin en mutlu hissini yasayip husrana ugramasi korkunc bisey :KK43:

Adetime 3 gun var acaba uzulmek icin erken mi yoksa kanullenip reglimi mi beklemeliyim :s

tatlım geçmiş olsun.büyük ihtimal kimyasal olmuşsun.bende iki defa yaşadım o mutsuzluğu. ilki baya yğkselmişti de ikinci hamileliğimde aynı senin gibi oldu çizgi çıktı sonra kan verdim 10 çıktı.sınırda dediler iki gün sonra 3 olmuştu çizgi filan da yoktu. hakkında hayırlısı olsun

Tsk ederim canim seninde bebegin hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin ..kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldin ben panik yaptım nedense hemen kizimin kardesi olsun istiyorum :)

Tsk ederim canim seninde bebegin hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin ..kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldin ben panik yaptım nedense hemen kizimin kardesi olsun istiyorum :)
Ilkinden hemen sora kalmistim.bunda araya bir ay korunma yaptık sonra hamile kaldim canim.dert etme kimyasalin arkasi gebelik.allah tez zamanda versin ins

Inşallah canim tsk ederim bi de ben 25 ay emzirdim kizim simdi 32 aylik bazen siksam gogsumden sut geliyo acaba sut hormonu engel olurmuki

Inşallah canim tsk ederim bi de ben 25 ay emzirdim kizim simdi 32 aylik bazen siksam gogsumden sut geliyo acaba sut hormonu engel olurmuki
süt hormonu engel oluyor diye demişti doktorun biri.ama seninki bnunla alakalı mı bilmiyorum. süt bezleri çalışmazken gelen sütlerle alakalı birşeydi o galiba.çok bi bilgim yok

Ben bu ay 21.gun progesteron testi yaptım yumurtluyomuyum diye 28 ng/mg 89 nmol/l cikti kafam rahatladı ,,bi kac gune adet olmam gerekiyo ozamanda bi prolaktinime baktirir icimi rahatlatirim

Ben bu ay 21.gun progesteron testi yaptım yumurtluyomuyum diye 28 ng/mg 89 nmol/l cikti kafam rahatladı ,,bi kac gune adet olmam gerekiyo ozamanda bi prolaktinime baktirir icimi rahatlatirim
inş canım herşey gönlünce olur.bir tane yavrun varmış.allah bizlere de nasip etsin en kısa zamanda

inş canım herşey gönlünce olur.bir tane yavrun varmış.allah bizlere de nasip etsin en kısa zamanda
Aminnn isteyen herkese Allah bebeklerini saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin cok guzel heyecanlar benim kizim okadar cok kardes istiyoki bebeklerini alip yanina oyle uyuyor anne sakin alma bunlar benim kardeslerim diyo :)))

X