kendıne fazla haksızlık edıyormussun gıbı bı hısse kapıldım yazdıklarını okuyunca...
sen birilerine kendını kabul ettırmeye calısma....eger nasıbınse elbet olur zaten..
hem cokta emın olma belkıde onunla arkadaslıgının bıtmesı senın acından daha ıyı oldu...
belkıde hayatına cok daha mukemmel ınsanlar gırecek....
secmek senın elınde bı yandan kaderındekını yasarsın bı yandan kaderını sen cızersın....
cok daha ıyı ınsanlarla tanısabılırsın unutma kımse bulunmaz hınt kuması degıl....
canım saolun çok güzel söylüyorsunuz ama birde gerçekler var. Benim üniversiteki bütün arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu hatta benden küçük olanlar bile senağlama ama ben hala bekarım... Karşıma doğal olarak birinin çıkması çok zor ben ücra bir içede çalışıyorum... Ancak birileri aracılığıyla olabilir o da çok zor hiç tanımadığım birine unut vermek te istemem ....
canım saolun çok güzel söylüyorsunuz ama birde gerçekler var. Benim üniversiteki bütün arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu hatta benden küçük olanlar bile senağlama ama ben hala bekarım... Karşıma doğal olarak birinin çıkması çok zor ben ücra bir içede çalışıyorum... Ancak birileri aracılığıyla olabilir o da çok zor hiç tanımadığım birine unut vermek te istemem ....
canım seni mutlu etmeyen bir ilişkiyi sürdürmen bence çok saçma heleki beni kimse beğenmez deyipde mutlu olmadığın bir insanla hayatını geçirmeye çalışman çok kötü sen ilk olarak kendine güveniceksin ve ilk başta kendini seweceksin bunun çin böyle karamsar düşüncelere kapılıpta hayatını zorlaştırma 27 yaş çok geç bir yaşda değil allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım geç olsun temiz olsunopuyorumnanaktan
evet mutlu olamayacağımı biliyorum , aslına bakarsanız bana göre de hiç bişeyi yok . Kalbim onu istiyor ama mantık kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?