Yanlış yapıyorum biliyorum ama dönemiyorum...Yardım edin

ugur12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
6
0
86
42
Edirne
Bende sevmek sevilmek bir yuva kurmak çocuk yapmak istiyorum ama çok kötü bir durumdayım.Beni seven ve bana çok değer veren banada çok uygun bir erkek var ama ben onu kaybettim. Gittim yanlış kişiye evet dedim.Şimdide dönemiyorum.

benimle aynı işyerinde çalışan bir arkadaşım vardı uzaktan uzaktan beyendiğim birisi , bana benden hoşlandığını söyledi ben zaman istedim ama üzerime çok geldi bende hayır demek zorunda kaldım . Sonra aramız hiç iyi olmadı sanki bilek güreşi yapıyor gibi olduk ve görüşmeyi kestik ( görüşme dediğimde msn den sadece)
Sonra arkadaşlarım beni biri ile tanıştırdılar. Onu pek beyenmemiştim onada hayır dedim ama telofonda görüşüyorduk ve tanıdıkça ondan hoşlanmaya başladım ama bana göre biriside değil kesinlikle , hiç bir şeyi bana uygun değil .Gerekli değeri de ver miyor.
Diğer arkadaşımla sonradan barıştık ve yine msn de görüşmeye başladık (bana seni sadece arkadaş olarak görüyorum demişti sonradan ) ve gerçekten değer veriyor . Onunla sohbet etmek gerçekten çok keyifli ve ben zamanında ona evet demeyi gerçekten düşünmüştüm. Onu tanıdıkça reddettiğim için ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Keşke onu tanımaya daha önce başlasaydım ama artık hayatımda başkası var ve bu mümkün değil.Eğer ona evet deseydim onun la mutlu olacağımı huzurlu bir hayatım olacağını biliyorum ama kendime söz geçiremedim. Ve sonunda onuda kaybettim.Msn de son görüşmemiz de bende telofonumu istedi. Ben lafı dolaştırdım , o da bir daha görüşmeyelim dedi...Çok üzgünüm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Eğer onunla birlikte olsaydım diyorum ama onuda fazla tanımıyordum .. keşke en başta hayır demeseydim... şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...
27 yaşındayım fazla güzelde sayılmam ben bundan sonra onun gibisini asla bulamam :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım yaa üzülme böyle:teselli:
Neden başkasını bulamazsın diye düşünüp bukadar çaresiz hissediyorsunki kendini, biraz kendine güvenin olsun hem numaranı vermemişsin diye tirip yapıyor, sadece arkadaş olalım diyor, sırf reddettiğin içinmi. Bana saçma geldi sanki okadar da değer vermiyormuş gibi. Hem sen sıkma bukadar canını evlenirsin elbet, çocuk çoluğada karışırsın ama nasıl ne zaman olacağ,ı kimle olacağı, kısmet sakın kimse beni beğenmez sevmez diye umutsuzluğa kapılıp yanlış karar verme. Aceleye getirme mutsuz ve yanlış bir evliliğe adım atmaa.s.

Kader kismet be güzelim...kimse müneccin degilki? Onunla beraber olmadinki? Nerden bilebilirsin sana cok uygun biri oldugnu...belkide degildir!

Beraberlik baska arkadaslik baskadir....bence buna fazla takilip kendini üzme...

Ayrica güzellikde göreceli birseydir...Asik veyselin söyledigi gibi.

Güzelligin bes para etmez su bendeki ask olmasaydi...şutarafagitti

Mutlaka sende kendine uygun birini bulacaksin....insallah

kendıne fazla haksızlık edıyormussun gıbı bı hısse kapıldım yazdıklarını okuyunca...
sen birilerine kendını kabul ettırmeye calısma....eger nasıbınse elbet olur zaten..
hem cokta emın olma belkıde onunla arkadaslıgının bıtmesı senın acından daha ıyı oldu...
belkıde hayatına cok daha mukemmel ınsanlar gırecek....
secmek senın elınde bı yandan kaderındekını yasarsın bı yandan kaderını sen cızersın....
cok daha ıyı ınsanlarla tanısabılırsın unutma kımse bulunmaz hınt kuması degıl....

kendıne fazla haksızlık edıyormussun gıbı bı hısse kapıldım yazdıklarını okuyunca...
sen birilerine kendını kabul ettırmeye calısma....eger nasıbınse elbet olur zaten..
hem cokta emın olma belkıde onunla arkadaslıgının bıtmesı senın acından daha ıyı oldu...
belkıde hayatına cok daha mukemmel ınsanlar gırecek....
secmek senın elınde bı yandan kaderındekını yasarsın bı yandan kaderını sen cızersın....
cok daha ıyı ınsanlarla tanısabılırsın unutma kımse bulunmaz hınt kuması degıl....

canım saolun çok güzel söylüyorsunuz ama birde gerçekler var. Benim üniversiteki bütün arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu hatta benden küçük olanlar bile senağlama ama ben hala bekarım... Karşıma doğal olarak birinin çıkması çok zor ben ücra bir içede çalışıyorum... Ancak birileri aracılığıyla olabilir o da çok zor hiç tanımadığım birine unut vermek te istemem ....

cnm her şerde bir hayır her hayır da da bir şer vardır
bunlar kader kısmet işi kaderinde kısmetinde kim varsa karsına o çıkacaktır
sakın üzülme sağlığın yerinde olsun ailen yanında sağlıklı olsun
gerisi bi şekilde olur

canım saolun çok güzel söylüyorsunuz ama birde gerçekler var. Benim üniversiteki bütün arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu hatta benden küçük olanlar bile senağlama ama ben hala bekarım... Karşıma doğal olarak birinin çıkması çok zor ben ücra bir içede çalışıyorum... Ancak birileri aracılığıyla olabilir o da çok zor hiç tanımadığım birine unut vermek te istemem ....

çoğu kişide bu böyle

milletle kendini kıyaslaman yanlış hemde çok yanlış:olmaz:

herkesin kaderi bir değilzemuszemus

çok düşünmeden akışına bırakmak gerekiyor bazen hayatı

hele hele hayatın dönüm noktası olan şeylerde... mesela evlilikyerimseniben

evlenip ayrılmaktansa en doğru insanla evlenmeyi beklemek daha iyi:1ninca:

evde kaldım diye düşünme sakın... nasipten öteye yol yokyasakkelime

görücü ile görüştüğün kişi ile illa evlenecek değilsin ki.. tanışır konuşursun,uyarsa olur uymazsa olmaz..:lepi:ümit veriyorum diye düşünme:umursamaz:

27 yaş evde kalınmış bir yaş değil bence

niye bukadar acele ediyorsun anlamadım

arkadaşlarım evlendi demişsin nasip kısmet bence bu işler

vakti saati mutlaka vardır

hem bekarlık sultanlıktır boşverhihoyyyt

sen kafanda cok kötü kurmussun bundan sonra kimse bana bakmaz
onun gibisini bulamam yasım 27 die kendine güven bikere bu cok önemli
eger hayatındaki insanı sevmiyorsan ve sana deger vermiyorsa bikere hemen ayrıll
cunku öyle insanla hayat gecmes ve emin ol hiçbişi için gec deil sen yeterki isteee
ve hayırlısını dilee Allah tan

Kafana,mizacına uymayan birini..benimle kimse evlenmez diye kabul edecek değilsin herhalde...

arkadaşım madem zamanında ewet demeyi düşünüp demediğiniz kişi telefonunuzu istiyor we iszde onunla anlaşabileceğinizi düşünüyorsunuz niye lafı dolandırıp telinizi wermediniz?

kusura bakmayın ama fazla naz aşık usandırır derler...

bi arkadaşınızın tanıştırdığı kişiyle de kesin olmaz diyorsanız konuşmayı gitsin,o çocuğu da oyalamayın..

siz hayatınızda mutlaka birisini istiyorsunuz galiba,yaşınızın 27 olduğunu düşünüp kompleks yaptığınız için...

herşey nasip kısmet...

canım seni mutlu etmeyen bir ilişkiyi sürdürmen bence çok saçma heleki beni kimse beğenmez deyipde mutlu olmadığın bir insanla hayatını geçirmeye çalışman çok kötü sen ilk olarak kendine güveniceksin ve ilk başta kendini seweceksin bunun çin böyle karamsar düşüncelere kapılıpta hayatını zorlaştırma 27 yaş çok geç bir yaşda değil allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım geç olsun temiz olsunopuyorumnanaktan

canım seni mutlu etmeyen bir ilişkiyi sürdürmen bence çok saçma heleki beni kimse beğenmez deyipde mutlu olmadığın bir insanla hayatını geçirmeye çalışman çok kötü sen ilk olarak kendine güveniceksin ve ilk başta kendini seweceksin bunun çin böyle karamsar düşüncelere kapılıpta hayatını zorlaştırma 27 yaş çok geç bir yaşda değil allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım geç olsun temiz olsunopuyorumnanaktan

evet mutlu olamayacağımı biliyorum , aslına bakarsanız bana göre de hiç bişeyi yok . Kalbim onu istiyor ama mantık kabul etmiyor

evet mutlu olamayacağımı biliyorum , aslına bakarsanız bana göre de hiç bişeyi yok . Kalbim onu istiyor ama mantık kabul etmiyor

ınsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış, gönlün kimi istiyorsa onunla ol,daha sonra mutsuz olacağına bırak karşındakinin de önü açılsın ...
Ve hayatında hiç kimse olmasa bile asla umutsuzluğa kapılma, ben 30 a geldim neredeyse şuan hayatımda kimse olmamasına rağmen, her zaman bir ümidim var Allahım zamanı gelince karşıma çıkaracaktır eminim, sen de seni üzecek biriyle asla birlikte olma derim...........
sevgiler...........vereliniortak

Back
X