- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
ya arkadaşlarının o zaman dalga geçme sebepleri çöm olduğumu düşündükleri içindi lise 1de olduğum için...ama bugün çok frklı..ya gerçekten aklı karışmış olamaz mı hni o kızıda sevmiş ama bn dönünce arada kalmış sonra ondan yana kullanmış hakkını..
ya biraz saf hareketleri var nasıl desem çok akıllı sayılmaz.
yani dalga gçebilecek kadar sinsi olduğunu düşünemiyorum.
belki de pollyanacılık yapıyorum.
ama böylede olsa ,dalgada geçse birşey değişmeyecek bendee..
çocuk oyuncağı oldu bu iş..bi ben gidiyorum bi o..ve bu kızda aradığını bulamazsa geri dönceğinide biliyorum..ozamaan ypıcaklarımı şimdi şkillendirmeye çlışıyorum yorumlarınız sayesinde..
ya bizim olayımız çok farklı gerçekten..bu sadece özet .2.5 yıldır hiç buluşmadık msela ve yakından görüşseydik benden etkileneceğine eminim.o çıkma teklifi etttiğinde çok istemişti bunu ama kabul etmedim.ya birde bişey sorucam dlga geçse tklif ettiğinde okadar uğraşır mıydı*kendine yaptıkları için ml dedi..nerdeyse yalvardı..off of boshayallersmile
aynen bende tam öyle düşünüyorum..dalga geçmiyor ama yedekte bulundurmaya çalışıyor.tamamen vazgeçmiyor çünkü beğeniyor ama büyük bi sevgiside yok.yalnız kaladığı zamanlarda geri dönüp benden sevgi dileniyor.
ya şuanki svgilisinide sevdiğini düşünmüyorum.sürekli ileride yollar kesişick diyor bana. ya aşık olan bir insan geleceğin hayalini başkasıyla kurmaz..ama büyük bir dersi hakketti artık.
sonuç ne, dalga geçmiş mi geçmemiş mi onu söyle sen bana? biriyle dalga geçecek kadar kişiliksiz biri senin bu sevdiğini söylediğin adam bozuntusu.laelaelaelaelae
2.5 yıldır hiç görüşmediği birini sevgili kefesine koyan sensin o değil. o ünicersitede, ayrı bir ortamda. 2.5 yıldır görmediği liseli bi kızı olsa olsa canı sıkıldığında uğrayacak bi durak olarak görür... şakkıdı
seni ikna etmek için ne yaptı? yollarına güller mi serdi? 3-5 mesaj 2 aramayı yalvarma olarak görüyo olmayasın?şutarafagitti
yetekte tutulmak dalga geçilmekten daha mı güzel bir şey?delikafadulden nasıl bi düşünce bu? senin kişiliğin onurun yok mu?
sen sadece seni beğendiğini umuyorsun ama adamın öyle bir niyeti yok, fikri yok. sen öyle görmek istediğin için öylee görüyorsun.şakkıdı
duygularınla düşüncelerinle oynamasına daha ne kadar müsade edeceksinyasakkelime
bu kafayla gidersen daha çok üzülürsün. çok geç olmadan aklını başına al:mymeka:
yoksa canın çok yanacakalsanaalsanasmile
Bu cocugun seni sevdigi falan yok tatlim, senin ilgini seviyor bu, resmen ego tatmini pesinde.
Sal gitsin, böyle gerizekalilarla ne ugrasiyorsun.
ben olsam bir şey yaşamadığım bi insan için böyle bi konu açma zahmetinde bile bulunmam.
hala amacını merak mı ediyorsunuz?
ne yani teklif etse kabul mu edeceksiniz...
belkide boş olduğu zamanlar size yanaşıyor. hem ille de sevgili olalım demiyor kii arkadaş da olabiliriz diyor..
senden hoşlanmıyor bir şey hissetmiyorr. zaten aynı okulda da değilsiniz artık.
böyle takıntı yapmaya hiiç gerek yook.
ya arkadaşlarının o zaman dalga geçme sebepleri çöm olduğumu düşündükleri içindi lise 1de olduğum için...ama bugün çok frklı..ya gerçekten aklı karışmış olamaz mı hni o kızıda sevmiş ama bn dönünce arada kalmış sonra ondan yana kullanmış hakkını..
çocuk oyuncağı oldu bu iş..bi ben gidiyorum bi o..ve bu kızda aradığını bulamazsa geri dönceğinide biliyorum..ozamaan ypıcaklarımı şimdi şkillendirmeye çlışıyorum yorumlarınız sayesinde..
ya bizim olayımız çok farklı gerçekten..bu sadece özet .2.5 yıldır hiç buluşmadık msela ve yakından görüşseydik benden etkileneceğine eminim.o çıkma teklifi etttiğinde çok istemişti bunu ama kabul etmedim.ya birde bişey sorucam dlga geçse tklif ettiğinde okadar uğraşır mıydı*kendine yaptıkları için ml dedi..nerdeyse yalvardı..off of boshayallersmile
aynen bende tam öyle düşünüyorum..dalga geçmiyor ama yedekte bulundurmaya çalışıyor.tamamen vazgeçmiyor çünkü beğeniyor ama büyük bi sevgiside yok.yalnız kaladığı zamanlarda geri dönüp benden sevgi dileniyor.
ya şuanki svgilisinide sevdiğini düşünmüyorum.sürekli ileride yollar kesişick diyor bana. ya aşık olan bir insan geleceğin hayalini başkasıyla kurmaz..ama büyük bir dersi hakketti artık.
ya öncelikle nasihatların için teşekkürler ama biraz sert olmuş üslubun....
birincisiyle onu sevmiyorum
tabiki gururum var amacını anlamaya çalışıyorum sadece bidahaki gelişinde hareketimi ve cümlelerimi ona göre blirlemek amacıyla..
burda size düşünclerinizi ve önerilerinizi öğrenmek için akıl danışıyorum.
benim hislerim ölü zaten..
ben onu 2.5 yıl evvel sevdim sonra unuttum geldiğindede reddettim belirttim bunu zaten
ama şu son zamanlar bana fazla yakın davrandığı için yeşil ışık yaktım belki gerçkten seviyordur diye düşünüp reddetiğim pişman olup yanaştım (Ki) kafamdan birşey uydurduğum yok..bana kendisi dedi bigün kavuşucaz vs...
ha niyetinin ciddi olmadığını artık bende biliyorum ama dalga olarakta nitelendiremiyorum..ama bu değil ki yeedekte tutuyorsa sevinicem..
lütfen yargısız infaz yapmayın.
uslubumun sertliği daha 18 yaşında olup 2. kez kazık yemiş olman ve hala daha onu masum göstermeye çalışman,senin de dediğin gibi pollyannacılık yapmaya çalışman . yukarıdaki kırmızıları oku, kendi yazdıkların. buyrunnnnnnnnn
sanki şunu dememizi bekliyormuşsun gibi konuşmuşsun "aslında o seni seviyor,şimdi başkasıyla olsa da gönlü aslında sende. sen lise 1 de iken seninle dalga geçmesinin tek sebebi ondan küçük olman. ama aslında o çok masum (saf) böyle şeyler düşünemez. arkadaşlarının kurbanı oldu"kafamçokkarıştı
ben yukarıdaki yazdıklarından bu manayı çıkardığım için öyle bi yorumda bulundum.yasakkelime
son yorumunda diyorsun, artık sevmiyorum onu. e yapacak şey belli o zaman. bırak o geldiğinde ne tavrı koyacağını , görüşmeyeceksin bile. haketmeyen bi insana 1 dk nı bile vermeyeceksin. 3 günlük dünya... :lepi:
sana yaptıklarının bedelini elbette ödeyecek ama bırak Allahından bulsun. çıkar bir gün bit yerden. ama daha fazla onunla muhattap olma derim ben. bu tavrın ona çok koyar emin ol. reddedilmeyi hazmedemezguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?