Yanlış Zaman Yanlış İnsan...

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
118
merhaba bayanlar...

ben 18 yaşında ve erkeklere güvenini tamamen kaybetmiş bi kızım...

konuya girmek istiyorum vakit kaybetmeden..

9. sınıfta bulunduğum liseden 11.ci sınıftaki bir çocuğu sevmiştim..

okadar mest bir şekilde bakıyormuşumki hem o hem tüm arkadaşları anlamıştı 4 ay filan sonra...
beni görünce bakıyordu ama yanına hemen kızları alıyordu kolkola giriyorlardı filan..
derken bunun kankası olan kızlar benle dalga geçmeye başladı..
birgün az daha kavga edicektik o derece..
sinirlerim çok bozuldu ve eve gidip facebooktan mesaj yolladım..yazının özeti;sana karşı

bitakım hislerimin olduğu doğru fakat bu arkadaşlarına benle dalga geçme hakkını vermez..
sendende beklentim yok gibi birşeydi tabi o daha uzundu ama özetlersek bu..

oda bana arkadaşlarım adına çok özür dilerim duygularının çok masum olduğunu biliyorum..ama (şuanlık)öyle birşey düşünmüyorum asla seninle alakalı değil.sen kalbinin

sesini dinlemeye devam et msnimide istersen kaydet yazdı.

bn ve arkadaşlarım bunun gelecek vaadeden bir msj olduğunu düşünmüştük.

onu ekledm fakat sürekli avatarına kız resimleri koyuyordu eski sevgililerinin vs..

bende sinirlendim ve eğr varsa bi umut söyle de bekliyeyim yoksada söyle yolumu
çizeyim hem kalbinin sesin dinle diyorsun dinlersem seni unutamayacağımı bile bile..hem
msne ekletiyorsun hmdee habire kız resmi koyuyorsun ddm.oda ben arkdş oluruz diye düşünmüştüm art niyetli karşılamışsın dedi ve sildi hem msnden hm faceden..

bi kaç sürüşme yaşandıktan sonra adını anmadım unuttum bu sfer o koşmaya başladı

pşimden facebooka ekledi reddettim.okulda bana bakıyordu uzaklaştım filan yaklaşık 1 yıl

gçtkten sonra msne ekledi 12.sınfın sonundaydı bende 10 knşmaya başladık ama
arkadaşça...ben tamamen silmiştim sadece kırgınlığı uzatmak istemedim.derken össden

sonra üniyi kazandığının 1 hafta sonrası bana çıkma teklifi etti pişman

olduğunu,arkadaşlarının dalgası yüzünden yanaşmadığını aslında bana hep bişeyler

hissttiğini söyledi ama reddettim inanmadım.zaten bi başkasını svmeye başlamıştım(o dahada tuhaf çıktı ama)...
neyse teklifinden 5 ay sonra(şu sıra..ben 11deyim o üni 1 de) ben pişman oldum ve yanaştım

gayet ümit verici konuşuyordu _iyi ki varsın,_nekdr tuhafız yıllardır yolumuz ayrılmadı illaki birleşir..ben sıkıntı çekerim sen yeterki üzülme,önemlisin biz iyiyiz fln...
üniden biri var ama belirsiz diyordu olmayada bilir kesin birşey yok filan..
son olarak bir kaç saat önce arkadaş,kuzen yada sevgili ne olursa olsun sonucu senin

hayatımda olmanı istiyorum dedi..ve ardndan ilişkisinin olduğunu artık bizim bi şansımz

olmadığını filan söyledi..ne yapmak istediğini anlamıyorum erkeklere güvnim kalmadı..

babamlada aram iyi değil ikidirde böyle kazık yiyorum yardım edin amacı ne bu çocuğun ya:S:gitme:

Sen dürüstce duygularini belirtmissin ama karsindaki egosunu tatmin etmek icin kullanmis bu durumu, -haketmeyen insani tepene cikarirsan basina saapar misali !-
Böyle olaylar ilerisi icin hayat dersidir, gereken dersi cikar ve gelecegini kurmaya yogunlas.tam da yolun basindayken.

Bence bıcak gibi bütün irtibatını kes...
Senle dalga geciyor resmen...Nasıl ilk zamanlar arkadaşları dalga gectiyse.
Oda öyle geciyor senle alsanaalsanasmile

.........................................................................

Son düzenleme:
Bırak ne hali varsa görsün,aklı sıra harem yaratmaya çalışıyor kendine.Seninle ve duygularınla dalga geçiyor canım.Artık bunlara izin verme.
Kafası karışıkmış.Pazardan armut mu seçiyor da hangisini seçeceğine karar veremiyor?

.. dalga geçmek değil elbette.. ama sizi heran elinin altında bulundurmak istiyor gibi geldi bana..hani arabalarda yedek lastik bulunurya her zaman, tabiri caizse sizde yedek lastik gibisiniz onun için. sadece zor anlarında hatırlayacak sizi.

kaçar adım uzaklaşın bu adamdan.. hiçbir şekilde irtibata girmeyin.. kendi hayatınıza yön verin..

yoksa çok acı çekersiniz

....................................................................

Son düzenleme:
ben olsam bir şey yaşamadığım bi insan için böyle bi konu açma zahmetinde bile bulunmam.
hala amacını merak mı ediyorsunuz?
ne yani teklif etse kabul mu edeceksiniz...
belkide boş olduğu zamanlar size yanaşıyor. hem ille de sevgili olalım demiyor kii arkadaş da olabiliriz diyor..

senden hoşlanmıyor bir şey hissetmiyorr. zaten aynı okulda da değilsiniz artık.
böyle takıntı yapmaya hiiç gerek yook.

sonuç ne, dalga geçmiş mi geçmemiş mi onu söyle sen bana? biriyle dalga geçecek kadar kişiliksiz biri senin bu sevdiğini söylediğin adam bozuntusu.laelaelaelaelae
2.5 yıldır hiç görüşmediği birini sevgili kefesine koyan sensin o değil. o ünicersitede, ayrı bir ortamda. 2.5 yıldır görmediği liseli bi kızı olsa olsa canı sıkıldığında uğrayacak bi durak olarak görür... şakkıdı
seni ikna etmek için ne yaptı? yollarına güller mi serdi? 3-5 mesaj 2 aramayı yalvarma olarak görüyo olmayasın?
şutarafagitti

yetekte tutulmak dalga geçilmekten daha mı güzel bir şey?delikafadulden nasıl bi düşünce bu? senin kişiliğin onurun yok mu?

sen sadece seni beğendiğini umuyorsun ama adamın öyle bir niyeti yok, fikri yok. sen öyle görmek istediğin için öylee görüyorsun.şakkıdı

duygularınla düşüncelerinle oynamasına daha ne kadar müsade edeceksinyasakkelime

bu kafayla gidersen daha çok üzülürsün. çok geç olmadan aklını başına al:mymeka:

yoksa canın çok yanacakalsanaalsanasmile

Bu cocugun seni sevdigi falan yok tatlim, senin ilgini seviyor bu, resmen ego tatmini pesinde.
Sal gitsin, böyle gerizekalilarla ne ugrasiyorsun.

...................B]

Son düzenleme:
Bu cocugun seni sevdigi falan yok tatlim, senin ilgini seviyor bu, resmen ego tatmini pesinde.
Sal gitsin, böyle gerizekalilarla ne ugrasiyorsun.

haklısın canım ama bişeylerin bedelini ödemeli diye düşünüyorum.şuan kafamda bunu şekillendiriyorum..

sizce yorumlarımda teklif ederse kabul ediceğim izlenimi var mı?
anlatamıyorum sanırım ben onun tam anlamıyla amacını öğrenip bidahaki gelişinde hareketlerini bi tokat gibi yüzüne savurmak için akıl danışıyorum.

uslubumun sertliği daha 18 yaşında olup 2. kez kazık yemiş olman ve hala daha onu masum göstermeye çalışman,senin de dediğin gibi pollyannacılık yapmaya çalışman . yukarıdaki kırmızıları oku, kendi yazdıkların. buyrunnnnnnnnn

sanki şunu dememizi bekliyormuşsun gibi konuşmuşsun "aslında o seni seviyor,şimdi başkasıyla olsa da gönlü aslında sende. sen lise 1 de iken seninle dalga geçmesinin tek sebebi ondan küçük olman. ama aslında o çok masum (saf) böyle şeyler düşünemez. arkadaşlarının kurbanı oldu"kafamçokkarıştı
ben yukarıdaki yazdıklarından bu manayı çıkardığım için öyle bi yorumda bulundum.yasakkelime

son yorumunda diyorsun, artık sevmiyorum onu. e yapacak şey belli o zaman. bırak o geldiğinde ne tavrı koyacağını , görüşmeyeceksin bile. haketmeyen bi insana 1 dk nı bile vermeyeceksin. 3 günlük dünya...
:lepi:
sana yaptıklarının bedelini elbette ödeyecek ama bırak Allahından bulsun. çıkar bir gün bit yerden. ama daha fazla onunla muhattap olma derim ben
. bu tavrın ona çok koyar emin ol. reddedilmeyi hazmedemez
guclubacismile

Arkadaşım sen yazdığın senaryoya inandırmışsın kendini...
Bal gibi de cocuk seninle dalga geçmiş hiç kusura bakma..

Seni bukadar basite indirgeyebilen bi erkeği halen nasıl önemsiyebiliyorsun?
Hayatında biri olduğunu bildiğin halde hala sana geri dönmesini nasıl umut edersin..
Gençsin güzelsin ya böyle boş hayallerle uğraşma güzelim..
Biraz mantıklı ol 2.5 yıldır seni bi şekilde istememişse bundan sonra da istemez
Cocuk oyuncağı olduğunu söylemişsin ..
Madem ki oyuncaklarla uğraşmada biraz büyü artık..
Yoksa geri gelirmi, beni severmi ,benim olurmu die düşünmekten...
Hem yaşayacağın günleri mahveder hemde derslerinden olursun..
Bol şanslar..

ben bu yoruma katılıyorum..

canım aynı yaştayız
seviyo olabilirsin ama seninle oynamasına izin verme
amacı ne olabilirki dalga geçmek yedekte birini tutmak
sil heryerden konuşma bidaha
uzaklaş ondan

şrfsiz miş onu dillendirmiş... Üni ortamında ilk sene bi bocalama yaşanıyor o sıralarda egosunu tatmin için yanaşmış sana. Boş ver onu sen. Önüne bak daha iyileri senin sen olduğun için kabul edecek olanlar çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…