Karmakarışığım yine.
Çalıştığım okulda birinin bana ilgisi olduğunu seziniyorum. İlk başlarda kendi kendime gelin güvey olmayayım diye çokta üstüme alınmadım ama bu hafta iyice emin oldum hal ve hareketlerinden.
Mantığıma uyan birisi , beğeniyorum da ama sorun şu ki hiç zamanı değil. Hem tramvatik bi ilişkiden çıktım 7 8 ay oluyo. (Duygum felan yok geçmişe ait ama güvensizlik vs oldu). Hemde kpss serüvenindeyim. Bu sene sıkı çalışıp atanmak istiyorum. Bu serüvene bide ilişki eklemek istemiyorum açıkçası. Zira ilişki dediğimiz olay sakin bişey değil malesef küsmeleri barışmaları tartışmalarıyla başlı başlına yorucu bir olay. (Yada ben bunu yaşadığım için böyle zannediyorum)
Açık konuşayım adamın ilgisi , naifliği , tarzı hoşuma gidiyor buraya atanmış olsam kesin bi değerlendirirdim ama şimdi de ne yapacağımı bilemiyorum. Sürekli aynı ortamdayız , konuşuyoruz felan . Selamı sabahı kesip muhatap olmayayım diyorum ama ayıp olur hemde çok ergence.
Sohbet esnasında sadece kpss ye odaklandığımı temmuza kadar kendimi başka herşeye kapattığımı söylüyorum ama bi değişiklik göremiyorum onda.
Önceki ilişkim uzak mesafe ilişkisiydi böyle heycanlar yaşamamıştım , değişik birşeymiş sürekli bakışlarının üzerinde olması imalı imalı sözler duymak felan
Ay bilmiyorum işte kızlar bişeyler söyleyin bana
Bende uzak mesafe ilişki yaşamıştım insan yanı başında birşeyleri görünce şaşırıyor, birşeyleri hissediyor, hoşuna gidiyor kayıtsız kalamıyor. Çok iyi anlıyorum sizi. Bence keyfinize bakın derim, heyecanlanmanın tadını çıkartın. Hemen bir yeşil ışık yakmayın. Biraz bu evre çok güzel oluyor :)
Şans verin, deneyin. Hiçbir şey için geç değildir.
Bende uzak mesafe ilişki yaşamıştım insan yanı başında birşeyleri görünce şaşırıyor, birşeyleri hissediyor, hoşuna gidiyor kayıtsız kalamıyor. Çok iyi anlıyorum sizi. Bence keyfinize bakın derim, heyecanlanmanın tadını çıkartın. Hemen bir yeşil ışık yakmayın. Biraz bu evre çok güzel oluyor :)
Şans verin, deneyin. Hiçbir şey için geç değildir.
Amaaan ne düşünüyorsun?
Akışına bırak
Su akar yolunu bulur
Ayrılık da sevdaya dahil^^
Hayatını dram filmi gibi görüp ayrılıklarını abartmazsan ilişkiler o kadar da yıpratıcı olmuyor.
Hem aşk geldi mi sen tut, kaçırma. Olmuyorsa da kendini fazla zorlama^^
Benim mottom bu,hiç de kahredici aşk acısı çekmeden güzel güzel geldim 27 yaşıma :)
Deneyim diyip,güzel tarafını hatırlayıp geçiyorum bitirdiysem.
Hem, en azından aynı ülkedesiniz. Çok da imkansız bir aşk değil. Ben geçtiğimiz sene Türkiye'de son iki günü olan bir adama aşık olmuştum da bu kadar dusunmemiştim başlama kararini