- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayda bir, iki gün kalıyolarsa normal. evet belki gereksiz ama çok da anormal karşılanacak bişey değil. sizin aileniz de gelebilirdi yani bence boşuna hırslandırmayın kendinizi.
ayrıca illa bağıra çağıra mı sevişiliyor. sessizce halledebilirsiniz heralde kapınızı kapatıp.
Malesef bişey yapamazsınız. En olmadı bir hafta sonu onlara gidin illa kalın diye zorlar lar ise sağolun ama ben kendi evimde hafta sonu sessiz sedasız eşimle başbaşa oturmaktan hoşlanıyorum dersiniz. Anlarsa anlar anlamazsa allah yardım etsinnapabilirim bu durumda
benim ne yapmam lazım sizce?
ben zaten pazar günü gitmeyi düşünüyodum ama artık 2 hafta gitmesem niye gitmiyoruz dememnapmam gerkeiyor bu durumdan ben rahatsızım şahsen eşime nasıl yansıtmalıyım bilemiyorum
ya yapılır ama sabah kalkıp duş alman gerekiyor evde başkaları varken nasıl gircen duşa
haber vermişler eşime sormuşlar evdemisiniz diyede ne bilim onların düşüncesizliği bu ben napabilirim bilmiyorum
haklısın tabi iyiler çok şükür ama ben rahat edemiyorum sorun burda işte
bununla alakası yok ya gelsinler başımın üstünde yerleri var ama akşam olunca evlerine gidebilirler ne biliyim düşünmeleri lazım siz kendinizi benim yerime koyun oyle cevap verin lütfen
bencede oyle ama kalıyolar işte sürekli böyleher geldiklerinde
napabilirim ben bu durumdaa
sizde haklısınız ama ne bilim bana ayıp geliyor kalk duş al millet evdeyken yatak odamda banyo falan yok benim hem çok görüşmemezliğimizde yok gelip kalmaları bana abes geliyor çünkü kendi ailemde görmedim böyle bişi
Malesef bişey yapamazsınız. En olmadı bir hafta sonu onlara gidin illa kalın diye zorlar lar ise sağolun ama ben kendi evimde hafta sonu sessiz sedasız eşimle başbaşa oturmaktan hoşlanıyorum dersiniz. Yada uzak mesafe olsa kalırım ama bukadar yakın otururken gerek yok dersiniz.Anlarsa anlar anlamazsa allah yardım etsinnapabilirim bu durumda
ben zaten pazar günü gitmeyi düşünüyodum ama artık 2 hafta gitmesem niye gitmiyoruz dememnapmam gerkeiyor bu durumdan ben rahatsızım şahsen eşime nasıl yansıtmalıyım bilemiyorum
ya yapılır ama sabah kalkıp duş alman gerekiyor evde başkaları varken nasıl gircen duşa
haber vermişler eşime sormuşlar evdemisiniz diyede ne bilim onların düşüncesizliği bu ben napabilirim bilmiyorum
bununla alakası yok ya gelsinler başımın üstünde yerleri var ama akşam olunca evlerine gidebilirler ne biliyim düşünmeleri lazım siz kendinizi benim yerime koyun oyle cevap verin lütfen
sizde haklısınız ama ne bilim bana ayıp geliyor kalk duş al millet evdeyken yatak odamda banyo falan yok benim hem çok görüşmemezliğimizde yok gelip kalmaları bana abes geliyor çünkü kendi ailemde görmedim böyle bişi
Malesef bişey yapamazsınız. En olmadı bir hafta sonu onlara gidin illa kalın diye zorlar lar ise sağolun ama ben kendi evimde hafta sonu sessiz sedasız eşimle başbaşa oturmaktan hoşlanıyorum dersiniz. Yada uzak mesafe olsa kalırım ama bukadar yakın otururken gerek yok dersiniz.Anlarsa anlar anlamazsa allah yardım etsin
tIşte açıkla neden kalmadığıni.örnek alsınlarZATEN GİTTİĞİMİZ ZAMANLARDA KAL DİYOLARDA BEN NE GEREK VAR DİYORUM KALMIYORUM EŞİMDE BENİM YÜZÜME BAKIYOR NE DİCEM DİYE HALBUKİ ONA ONCEDEN DİYORUM KALMAYALIM DİYE
İyi niyetli insanlarsa, pek te uzulecek bisey yok gibi geldi bana.. Benim annem de aynı ilcedeyiz, gelir bana akşam gider, gitme kal deriz esimde soyler, o gider yine de..eşim kalmasını istemeseydi uzulurdum şahsen..
Büyüklük sende kalsin, eşine soyleyipte boşu bosuna huzursuzluk çıkarma canım..
Çocuk olunca bu gidip gelmeler fazlalasabilir büyük ihtimalle o zaman ne olacak..
Esine acik acik soylenapabilirim bu durumda
Haklisin.kızlar yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ama kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum.
1.5 senlik evliyim artık çocuk istiyoruz ve doğal olarak ovulasyon dönemimi takip ediyorum tamda günümdeyim ama sebep bu değil tabiki.
dün akşam kaynanam kayınpederim geldi 2 3 gün kalacaklarmış çok uzak degil evleri 2 minibüslük yol biz gittigimizde kalmıyoruz
onlarında bizimde arabamız yok çalışıyorum spora gidiyorum çok yoruluyorum ne bilim yanlışmı düşünüyorum ya eşimede bişey diyemiyorum tabi.
seviyorum onları saygımda sonsuz ama oğulları tabi gelcek kalcaklar ama demiyolar bi hafta sonları var ondada istedikleri gibi yatıp kalksınlar rahat etsinler diye
yargılamadan bana yorum yaparmısınız kötü niyetli değilim
şimdi kendi ailen olsa böyle demezsin diyen olacak
kendi ailem uzakta oldugu için annem geldi 2 hafta kaldı ama yakın olsak gelip kalmaz ki babam çok karşı böyle şeylere
yakın olupta gelip kalmak bana çok saçma geliyor açıkçası yorumlarınızı merak ediyorum