Evet yeğeni sonuçta ama sonuçta eşi acaba rahatsız olurmu diye bi düşünülmeli bence.Yeğeni sonuçta ama ben de bi gıcık olurdum. Ben eşime öyle hitap edemiyorum yanımızda başkası varken utanıyorum. Ay bilemedim valla ne tavsiye versem
DayısıYiğeni derken eşiniz onun amcası ya da dayısı mı?
Hemdee aşırııııO ne ya aşkım bitanem? Çok yersiz.
Bence üzmeyin kendinizi. Kız kardeşi abisine aşkım, bitanem demiş gibi düşünün. Böyle bir şey için huzurunuzu bozmayın. Ağız alışkanlığıdır. Hani kuzeni falan olsa haklısınız ama dayı yeğen sonuçta. Yiğeni sizi üzeceğini düşünmeden diyordur. Sonuçta yiğeni de evli ve kocası rahatsız olmuyor demek ki. Siz de takmayın. Çok takıyorsanız yiğeniyle 'bak dayın sana söyleyemiyor ama rahatsız oluyormuş sen böyle söyleyince' deyin. Eşiniz de bunu yalanlamaz herhalde.Dayısı
Evet öyle ama beni burda en çok üzen şey uyar dememe rağmen uyarmaması.Bazı insanların yakın oldukları, sevdikleri herkese karşı hitapları aşkım vs şeklinde banada tuhaf gelirdi eskiden ama şimdi alıştım. Eşinize denmesi rahatsız eder ama özellikle eşinize karşı değildir sonuçta. yakın arkadaşlarıylada böyle konuşuyordur öyle düşünün.
Evet haklısın. başka türlü düşündüm mayetinde değil zaten sadece eşimin benim rahatsız oluyorum uyar dediğimde uyarmaması ve bence ben bunu söylersem yeğenime acaba ne düşünür diye düşündüğünü düşünüyorum o yüzden sinirlendim.Bence üzmeyin kendinizi. Kız kardeşi abisine aşkım, bitanem demiş gibi düşünün. Böyle bir şey için huzurunuzu bozmayın. Ağız alışkanlığıdır. Hani kuzeni falan olsa haklısınız ama dayı yeğen sonuçta. Yiğeni sizi üzeceğini düşünmeden diyordur. Sonuçta yiğeni de evli ve kocası rahatsız olmuyor demek ki. Siz de takmayın. Çok takıyorsanız yiğeniyle 'bak dayın sana söyleyemiyor ama rahatsız oluyormuş sen böyle söyleyince' deyin. Eşiniz de bunu yalanlamaz herhalde.
Eşiniz de yiğenine böyle bir şeyi nasıl söylerim diye düşünmüştür. Çünkü gerçekten onun açısından da böyle bir şeyi söylemek çok zor.Evet haklısın. başka türlü düşündüm mayetinde değil zaten sadece eşimin benim rahatsız oluyorum uyar dediğimde uyarmaması ve bence ben bunu söylersem yeğenime acaba ne düşünür diye düşündüğünü düşünüyorum o yüzden sinirlendim.
Zaten çok sıkı fıkı değilimdir ben anlayamıyorumÇok garip ben şahsen öyle hitap etmem ne kadar akrabam olursa olsun,kaldı ki eşime dahi aile ortamında aşkım diyecek biri değilim...Benden tavsiye araya mesafe koyun.Bu yaptığı size saygısızlık.Hoşgörülecek bi davranış değil,yaşı da küçük değil.
Ama bence eşini üzmesinden daha önemli değildir onun ne düşündüğü sonuçtaEşiniz de yiğenine böyle bir şeyi nasıl söylerim diye düşünmüştür. Çünkü gerçekten onun açısından da böyle bir şeyi söylemek çok zor.
Eşinizin sizi üzmek gibi bir niyeti yok bence. Belki bu üzüntünüzü gereksiz bulmuştur. Yiğenine böyle bir şeyi söylemeye çekiniyordur. Bence olayı kişiselleştirirseniz hem kendinizi hem de eşinizi üzersiniz.Ama bence eşini üzmesinden daha önemli değildir onun ne düşündüğü sonuçta
Laf arasında nası diyeyim kiYeğenin aşkım vs demesi büyük ihtimalle alışkanlıktan geliyor. Bence siz söylemeyin kötü olan siz olursunuz. Yeğenide benden mi kıskanıyor tavrına girer. Akışına bırakın. Belki laf arasında dersiniz dolaylı yoldan ama direkt söylemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?