- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
kizlar Ben altin parqmi esime vermistim. 20 bin kadardi . neyse sonra zora girduk bir kismini kullandik tasinma vs oldu 8 bin falan kaldi . neyse bir are elimd e dort bin vardi kredi kartina gitti o esim bilmiyordu elimdeki parayi soyledim sonra borc olunca oraya verelim dedi faize girmesin diye . ve su an pismanim guya geri odeyecek bu paralari sanmiyorum okadar kazanmiyor . keske altin param i vermeseyd8m ve diger parayi kendi halletseyd8. ne ev var ne basla bir mal . hicbisey8miz yok
hazir olan parada cogusu2harcandi. Limoncuya baktim da ne akilli altinlari biriktirdi en uyisini yapiyor . esinden istiyprum harcanan parayi benim do o para . ikincisi Ben bi diploma alacak5im kisa sure okuyp sevgli esim gerek yok zaten lisans diploman var master yap dedi basladim ama yar8m kald8 bazi sebeblerden ve diger bolumu okuma sansimda gitti cunku yari donem gitmek uzereydi sonra yurtdisi bugun cok kizdim ona Sen Engel oldun bana istedigim bolumun diplomasu plabilirdi elimd e turkiyeye dondugumdede memur olma sansim yuksek olurdu . okadsr uzuldum ki bugy b basim agriyor
hep zarar hep zarar
hazir olan parada cogusu2harcandi. Limoncuya baktim da ne akilli altinlari biriktirdi en uyisini yapiyor . esinden istiyprum harcanan parayi benim do o para . ikincisi Ben bi diploma alacak5im kisa sure okuyp sevgli esim gerek yok zaten lisans diploman var master yap dedi basladim ama yar8m kald8 bazi sebeblerden ve diger bolumu okuma sansimda gitti cunku yari donem gitmek uzereydi sonra yurtdisi bugun cok kizdim ona Sen Engel oldun bana istedigim bolumun diplomasu plabilirdi elimd e turkiyeye dondugumdede memur olma sansim yuksek olurdu . okadsr uzuldum ki bugy b basim agriyor
hep zarar hep zarar