Düğünden hemen sonra altın, nakit vs her şeyi eşimin eski evliliğinden kalan borçların bir kısmı için (hala da ödüyoruz bitmedi) elden çıkarmış biri olarak soruyorum, evlilik her durumda birlikte olmak değilse nedir?
Kumar, gece hayatı, başkasına yedirme gibi bir sebebi yoksa borç siz ve aileniz için yapılmış demektir zaten.
Yani borç yapılıp para yenirken iyi hoş, biz bir aileyiz; ödemeye gelince bana ne kendisi halletsin demek vicdansızlık bence ama sizin daha önceki konularınızda çizdiğiniz profille uyumlu.
Neredeyse her konunuza yazıyorum, bana cevap dahi vermiyorsunuz genelde ama ben inatla yazacağım, sürekli kurban pozisyonuna koyuyorsunuz kendinizi. Her şey hep başkalarının suçu.
Baba evinde İngilizce yerine Fransızca okumak zorunda kaldınız, kurbansınız.
Evlendiniz kendi isteğinizle, sonradan dank etti ki 30 olsaydınız daha iyi olurdu, kurbansınız.
Eşiniz yurtdışı çalışıyor, ülkeden ayrı kalıyorsunuz, kurbansınız.
Eğitim konusundaki istekleriniz bu kadar netken eşiniz aklına uyup yükseğe başlayıp, hatta onu da yarım bırakıp yine istediğiniz bölüme gitmiyorsunuz, kurbansınız.
Hatta eşiniz zengin değil, yine kurbansınız.
Seçimlerinizin sorumluluğunu alın artık.
Sürekli her şeyi başkalarına yükleyemezsiniz.
Madem her şey bu kadar zarar, neresinden dönerseniz kárdır, boşanıp gelin vatana, ama olmaz değil mi, iyi böyle mızmızlanıp şikayetlenip durmak.
Neyse. Sabahın bu saatinde zıpladım gene.