• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlismi yaptim

Günaydin kizlar
Dün annemgile gidicektim oturmaya aradim evdemisiniz diye. Evdeyiz hepimiz hastayiz yatiyoruz dedi üsütmüsler. Bende ayy ozaman gelmeyeyim bizim oglanada gecmesin dedim. Oglum 2yasinda. Ona alinmislar sanki ne olcakmis gecerse gecsinmis herkesin cocugu varmis. Kücük kardesim söyledi bugun. Bende tamam bugun ugrariz dedim. Ne desem olay oluyor yanlismi yapmisim anlamadim. Oglum zaten huysuz bir cocuk hasta olunca hic cekilmiyor agliyor gece uyumuyor sonucta ben cekiyorum. Anlamiyorum :işsiz:
Bende hasta olan yere gitmiyorum çocuklarımı goturmuorum.geçenlerde annem, gel teyzenler gelicek otururz dedi sonra birdaha aradı ablanin ufak kiz hasta annem gelme daha yeni düzeldi seninkiler dedi.gitmedim bende sizinde anneniz gelme demeliydi.ama olsun annedir gönül koyma sonra git çocuk hasta olmasin

Gribal enfeksiyon değil tribal enfeksiyon olmuş onlar.
Annene sorsana seni küçükken bile bile hasta insanların yanına götürüyor muymuş,
Götürüyor ise sana bu kötülüğü neden yapmış.
Grip dediğini kimisi bununu çekerek ayakta geçiriyor,kimisi zatürre olup ölüyor,kendisinin gelmeyin demesi lazımdı.
O kendilerine bakacak birini arıyorlarmış

Ben evime gelecek insanlara hastaysaniz gelmeyin diyordum degil ki hasta oldugunu bile bile gidecegim.
Asıl ailenizin gelmeyin cocuga bulasir demesi lazimdi. hic vicdan yapmayın onlar yapsin.

Sagolun kizlar gercekten eski kafalilar cok 1hafta gitmesem laf sokuyorlar ee siz gelin babam hic gelmiyor bize evleneli 5sene oldu 10parmagi gecmez geldigi sayi

Back
X