Yanliz cirkin ve ezigim

aylin yildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
23
0
28
Oncelikle arkadaslar ben 19 yasinda hollandada yasiyorum. 16 yasimdan beri hersey cok lotuye gidiyor cok yanliz kaldim gittikce cirkinlestigimi dusunuyorum millet guzellesir ben cirkinlesirim.. Cok ezigim onceden gozde bir kizdim sevilirdim arkadas ortami falan iyidi guzellik konusundada fena degildim.. kendimi bu yaza kadar toparlamam lazil guzlelik konusunda arkadas ortam 4 ayim var bunlarin hepsini duzeltmek icin yapabilirimiyim sizce :KK43: kilom 61 boy 1.63 esmerim saclarim siyah goz rengim koyukahve kendimi tamamen degistirmzk istiyorum psikolojikmen ve fizikmen lutfen dalga gecmeden yardim edin :KK43:(

olur böyle ergenlikte takma kafana
ne bu takıntın
gözümü saçımı değiştireyim demişşin o vakit güzel olacan ve sorunlar bitecek mi?

Insan ne kadar bakımlı zayıf ve guzel olursa kendini o kadar iyi hisseder zayıflamakla başla cilt temizliğine özen göster. Giyim tarzinida degistirebilirsin.

Oyle ama etrafimdakileri gorseniz hepsi birer adriana lima sanki. Kuzenlerimden tut arkadaslarima kdr.. onlara ezik olmadigmi gostermem lazim ama nasil yapcam yanliz hic bisey yapilmio :KK43:

Kendini tanımlarken kullandığın kelimeleri değiştirmedikçe hiçbir şey yapamayacaksın.
Çünkü kendinle ilgili algın bozuk olacak ve hep çirkin olduğunu düşündüğün yönlerini abartacaksın.
Nereden başlaman gerektiği belli.

alay etmeden yorum yazın demişsin ama kendine ezik diyen çirkin diyen yine kendinsin..
sen kendine böyle davranırsan diğer insanlar neler der düşünemiyorum..
en başta özgüvenini kazan diğerleri kendiliğinden gelir zaten..
en baştada kendine iyi davranmakla başla

Kendini tanımlarken kullandığın kelimeleri değiştirmedikçe hiçbir şey yapamayacaksın.
Çünkü kendinle ilgili algın bozuk olacak ve hep çirkin olduğunu düşündüğün yönlerini abartacaksın.
Nereden başlaman gerektiği belli.
Neler yapmami onerirsin. Kisa surede baska bir ben olmam icin

Ozguven canim, hersey onunla baslar. Hickimse dort dortluk degildir, olmak zorundada degildir. Olayin tamami dis gorunus degildir, hic degildir hemde. Turk kizlarinin hangisi Adriana Lima, yapma cancaazim. Hollandada kizlar makyaja coook saldirdilar son zamanlarda, olay makyaj degil tatlim. Ic guzelligi, kendini sevmektir olay.

Je mag me een berichtje sturen, misschien kan ik je wat tips geven meid :)

yavrucum kilon fazla elbette ki ama daha yaşın çok küçük. hadi ben 30 dayım bu tarz şeyleri düşünüyorumda sen daha çok küçüksün. bak şimdi önce çok sistemli bir şekide spora ve diyete başla en az 8 kilo vermen gerek sonra saçların filan şeklini değiştirirsin birazda giyim tarzınla oyna tamamdır.illa herkes adriana lima olmak zorunda değil anlıyomusun

Canım benim şu an ergenlik çağındasın ve o yüzden abartıyorsun, öncelikle kendini çevrendekilerle kıyaslamaktan vazgeç. Sabah kendini severek güne başla. Ergenlik çağından sonra zaten değişeceksin, ben çevremde evrim geçirmemiş genç görmedim. Lisede farkında bile olmadığım tipler şimdi birer taş olmuş, değişeksin o yüzden sıkıntı yapma. Bence kilo vermelisin ama abartılı bir kilon yok, yaza kadar rahatlıkla 6-7 kilo versen ideal olur senin için. Kişisel temizliğini ihmal etme, cilt makyajından kaçın. Sadece göz ve dudak makyajı yap o da doğal olsun. Şu an giyimini değiştirme, kendine bir kilo hedefi koy ve o zamana kadar almak istediğin kıyafetleri belirle ve onlar senin motivasyonun olsun. Onların içinde kendini iyi hissetmek için çabala. Kesinlikle bol bol kitap doku ve kendini geliştir, sonra geriye baktığında neden kendime birikim yapmadım diye pişman olma. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

eziklik dis gorunusle alakali degildir, hal ve tavir bence..
yani cok guzel olursan ezik olmazsin gibi bsy yok..

X