• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlız hissetmekten yoruldum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sarikirmizi05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
60
78
3
Nasıl başlayacağımı nerden konuya gireceğimi bile bilmiyorum 😔 evliyim 2 yıldır 28 yaşındayım ve benim 2.evliligim eşimin ilk evliliği. Eşimi gerçekten çok seviyorum sanki ilk evliliğimmis gibi geliyor hatta ama ben neden böyle hissediyorum bilmiyorum yalnız çaresiz tek başına ve bazennde yükmüş gibi hissediyorum eşimle hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum derdimi sıkıntı mı anlamak istiyorum fakat hemen bana karşı geliyor alaycı tavırlar sergiliyor ve hemen ofkeleniyor hiç bir şekilde cilve naz niyaz yapamıyorum sürekli beni suçluyor her tartışmada. Sürekli affeden taraf ben oluyorum artık bundan çok sıkıldım boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü eşimi seviyorum kaybetmek istemiyorum zaten ikinci evliligim ailemde uzakta farklı şehirde burda sadece eltim var başka hiç kimsem yok köy gibi yer calismak istiyorum ama çalışacağım biyer bile yok.. çok doldum eşimle konuşmak anlatmak rahatlamak istiyorum fakat o hemen başlıyor söylenmeye beni şikayet ediyorsun diye aslında sorunlarımi anlatmak istiyorum ama yokk anlamıyor napicam kızlar ben çift terapisine bile götürmek istedim ama maalesef yok cildircam artık ben lütfen biraz halimden anlayan bacilarimla sohbet etmek istiyorum 😔

2. evliliğinizmiş. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye bir söz vardır. O köy gibi yerde çalışamayacağınızı, yalnızlık çekeceğinizi düşünmediniz mi evlenmeden önce? Bunu yargılamak olarak algılamayın. Daha önce nasıl bir yaşamınız vardı, çok mu sosyaldiniz, çalışıyor muydunuz? Bunları bilirsek daha iyi yorumlarız.

Nasıl başlayacağımı nerden konuya gireceğimi bile bilmiyorum 😔 evliyim 2 yıldır 28 yaşındayım ve benim 2.evliligim eşimin ilk evliliği. Eşimi gerçekten çok seviyorum sanki ilk evliliğimmis gibi geliyor hatta ama ben neden böyle hissediyorum bilmiyorum yalnız çaresiz tek başına ve bazennde yükmüş gibi hissediyorum eşimle hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum derdimi sıkıntı mı anlamak istiyorum fakat hemen bana karşı geliyor alaycı tavırlar sergiliyor ve hemen ofkeleniyor hiç bir şekilde cilve naz niyaz yapamıyorum sürekli beni suçluyor her tartışmada. Sürekli affeden taraf ben oluyorum artık bundan çok sıkıldım boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü eşimi seviyorum kaybetmek istemiyorum zaten ikinci evliligim ailemde uzakta farklı şehirde burda sadece eltim var başka hiç kimsem yok köy gibi yer calismak istiyorum ama çalışacağım biyer bile yok.. çok doldum eşimle konuşmak anlatmak rahatlamak istiyorum fakat o hemen başlıyor söylenmeye beni şikayet ediyorsun diye aslında sorunlarımi anlatmak istiyorum ama yokk anlamıyor napicam kızlar ben çift terapisine bile götürmek istedim ama maalesef yok cildircam artık ben lütfen biraz halimden anlayan bacilarimla sohbet etmek istiyorum 😔
Demek Ki ikinci evlilik için fazla düşünmemişsiniz. Eşinize verdiğiniz tavizler sizi bu duruma sürüklüyor. Ona vazgeçilmez bir nimet gibi hissetirmissiniz. Sizin ikinci evliliginize rağmen ilk evliligini sizinle yapmış olmasını lütuf gibi görüyor. O yüzden naz yapmaya hakkınız yokmuş gibi davranıyor. Çünkü kaybedilecek olan "O" siz zaten kaybedilebilirsiniz. ( Onun gözünde)

öncelikle dik duruşlu olun. Kimse sizin için lütuf değil. Sevmek güzel bir şey ama haddinden fazla seversen onun sevmesine gerek kalmaz.

Boşanmayı aklından geçirmediğin için herif seni cepte görüp üzüyor. Keşke ikinci evliliğini iyice gözlemleyip yapsaydın. Önce kendine değer ver, sev. Boşanmayı düşünmüyorsan en azından olduğun yerde bir hobi edin bu örgü olur, kitap olur, yürüyüş olur kendine zaman harca bakım yap. İkinci evlilik ilk evlilik kadar normaldir başın dik olsun sizinle evlenerek lutfetmiyor onun bu konuda dötünü kaldırma. O sana alaycı yaklaşıyorsa sende ona cilve yapacak kadar değer verme.

İkinci evliliğinizde yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekmez miydi ? Hiç mi flört etmediniz bu adamla ? Ne mal olduğunu gizleyebildi mi sizden ? Bir de ailenizden uzak, iş imkanı olmayan bir yere gitmenizin ve böyle bir adamla evlenmenizin sebebi sevgi, aşk olamaz olmamalı. Çünkü sizi mutlu etmeyecek bir ortam konfor sağlamaz ve gün geçtikçe daha da rahatsız hissedersiniz. Bunu neden kabul ettiniz. Evlenince düzelir dediyseniz de maalesef sihirli bir değnek yok. Yine olmayacak.
Lütfen ikinci evliliğiniz diye aşağılık kompleksi yapmayın kendinize. Siz kendinizi eşinize ikinci evliliğiniz olduğu için layık görmüyor gibisiniz. 15. Evliliğinizde olsa kendinize kıymet verin. Belki de bu mahcubiyet daha en başından onun saçma tavırlarını görmezden gelmenizi sağladı.

Bundan sonraki tartismada affetmeyin alttan almayin hatta cingar cikartin belki de esinizin akli basina gelir
O sizin alttan almaniza alistigi icin daha cok sorun cikartan oluyor biraz da siz sorunlari gun yüzüne cikartin iletisim olmayan evlilik mi olur

Boşanmayı aklımdan bile geçirmiyorum cümlesi kilit noktanız. Boşanın demiyorum ama bu kadar rahat olmasının sebebi sizin kaybetme korkunuz. Sizin gitmeyeceğinizi o kadar iyi biliyor ki her seferinde dozu artıracak yapmanız gereken burnunu sürtmek ve gidevileceğinizin onu o kadar da sevmediğinizin sinyallerini vermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X