- 23 Aralık 2023
- 60
- 78
- 3
- Konu Sahibi Sarikirmizi05
Nasıl başlayacağımı nerden konuya gireceğimi bile bilmiyorum
evliyim 2 yıldır 28 yaşındayım ve benim 2.evliligim eşimin ilk evliliği. Eşimi gerçekten çok seviyorum sanki ilk evliliğimmis gibi geliyor hatta ama ben neden böyle hissediyorum bilmiyorum yalnız çaresiz tek başına ve bazennde yükmüş gibi hissediyorum eşimle hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum derdimi sıkıntı mı anlamak istiyorum fakat hemen bana karşı geliyor alaycı tavırlar sergiliyor ve hemen ofkeleniyor hiç bir şekilde cilve naz niyaz yapamıyorum sürekli beni suçluyor her tartışmada. Sürekli affeden taraf ben oluyorum artık bundan çok sıkıldım boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü eşimi seviyorum kaybetmek istemiyorum zaten ikinci evliligim ailemde uzakta farklı şehirde burda sadece eltim var başka hiç kimsem yok köy gibi yer calismak istiyorum ama çalışacağım biyer bile yok.. çok doldum eşimle konuşmak anlatmak rahatlamak istiyorum fakat o hemen başlıyor söylenmeye beni şikayet ediyorsun diye aslında sorunlarımi anlatmak istiyorum ama yokk anlamıyor napicam kızlar ben çift terapisine bile götürmek istedim ama maalesef yok cildircam artık ben lütfen biraz halimden anlayan bacilarimla sohbet etmek istiyorum