• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlız mı kalıyorum...

gan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
13
0
6
Eskişehir
selam arkadaşlar. hemen konuya giricem biz üç arkadaştık.geceli gündüzlü eşlerimizle beraber görüşen beraber tatiller yapan kısaca arkamızı dönünce hiç bir zarar gelmeyeceğini bildiğimiz dostlardık biz. ama bir iki ay önce ikimizin arası bozuldu ve düzelmedi de (artık kesinlikle düzelmezde) üçüncü arkadaşımız her ikimizlede görüşmeye devam ediyor. ama kısa bi zamandır sanki hissediyorum ki bu arkadaşım o dargın olduğum arkadaşımla biraz daha fazla iyi gibi. onun arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum , sanki birazda kıskanıyor gibiyim. nolur bana akıl verin.bu dargınlıkta haklıyken haksız durumada düşüp iyi olduğum arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum. ne yapabilirim yardım edinnnnnn

Ayni durumu 1 ay one ben yasadim.herkes Annem kayinvalidem vs uyarmisti bukadar samimi olunmaz ewli barkli insanlarsiniz cok samimiyet tez ayrilik diye ama dinlemedik sabah aksam surekli birlikteydik ama cok fena bi kazik yedim o pislik kadindan artik ondan nefret ediyorum allah hakkimi birakmasin onda.sizede tavsiyem aile dostum olsun diyorsaniz aranizdaki mesafeyi mutlaka koruyun mutlaka ama.nekadar samimi olursaniz olun mutlaka sinirlaniriniz olsun o insanlarla aranizda.bence hic uzerine dusmeyin.siz hakliyken digerinin yaninda olanida siz takmayin derim.yanliz kalmaktan korkuyorsunuz ama inanin yanlizlik cevrende bi cok sahte insanin olmasindan daha iyidir ;)

• Beğen
Reactions: gan
acaba sendemi bir sorun var...diğer arkadaşının muhabbeti belki daha iyidir...zor bir insnamısın...
kıskanma ...yada bu geri dönülemeyecek hata nedir ölüm kalım meselsi değil ya... ortak arkadaşınızıda düşünün arada kalmış belkide ona küs olduğunuz arkadaşınızla ilgili şeyler söylüyorsunuzdur 2 tarafta... arada laf taşıyor gibi oluordur...birde arkadaşınızda vazgeçilmeyecek ne var...yalnız kalın ne olacak ki
sizde de bir hata olmayabilir ama insan önce kendine batırmalı çuvaldızı

Bizde de böyle bir durum var,eşim ve ben sizin arada kalan arkadaşının durumundayız. Fazla görüşmüyoruz ama bir tarafa daha yakınız, diğerinden uzaklaştık. Bence yapacağınız pek bişe yok gibi,tabi bu benm düşüncem

yani tercihine kalmış aradaki arkadaşının...
herkesle eşit duramayabilir insan..
birinizin dostluğu daha ağır basacaktı zamanla ki basmış ona yaklaşmış...

Ayni durumu 1 ay one ben yasadim.herkes Annem kayinvalidem vs uyarmisti bukadar samimi olunmaz ewli barkli insanlarsiniz cok samimiyet tez ayrilik diye ama dinlemedik sabah aksam surekli birlikteydik ama cok fena bi kazik yedim o pislik kadindan artik ondan nefret ediyorum allah hakkimi birakmasin onda.sizede tavsiyem aile dostum olsun diyorsaniz aranizdaki mesafeyi mutlaka koruyun mutlaka ama.nekadar samimi olursaniz olun mutlaka sinirlaniriniz olsun o insanlarla aranizda.bence hic uzerine dusmeyin.siz hakliyken digerinin yaninda olanida siz takmayin derim.yanliz kalmaktan korkuyorsunuz ama inanin yanlizlik cevrende bi cok sahte insanin olmasindan daha iyidir :KK66:

Birakin ona yakin olmayi tamamen sizden kopup onunla arkadaslik etse ne olacak?

Neden yalniz kalasiniz?

Ben arkadasliklar kolay kurulmuyor olsa da zorlamama taraftariyim.

Arayani arar, yakin duran kafama yatiyorsa yaklasirim.

Ailem disinda herkes bugun vardir yrain da yok olabilir.

Diger turlu uzak dururum ki bu konuda kati olmama ragmen hic yalniz kalmadim.

Birakin ona yakin olmayi tamamen sizden kopup onunla arkadaslik etse ne olacak?

Neden yalniz kalasiniz?

Ben arkadasliklar kolay kurulmuyor olsa da zorlamama taraftariyim.

Arayani arar, yakin duran kafama yatiyorsa yaklasirim.

Ailem disinda herkes bugun vardir yrain da yok olabilir.

Diger turlu uzak dururum ki bu konuda kati olmama ragmen hic yalniz kalmadim.

Yanlis bisey yapmadikca neden kaybedesinki , ayrica kiskanman cok yersiz ..
Herkesin tek arkadasi yok ,hepimizin bir kac arkadasi var biriyle samimi olduk diye digerini boslamiyoruzki.

Ayni durumu 1 ay one ben yasadim.herkes Annem kayinvalidem vs uyarmisti bukadar samimi olunmaz ewli barkli insanlarsiniz cok samimiyet tez ayrilik diye ama dinlemedik sabah aksam surekli birlikteydik ama cok fena bi kazik yedim o pislik kadindan artik ondan nefret ediyorum allah hakkimi birakmasin onda.sizede tavsiyem aile dostum olsun diyorsaniz aranizdaki mesafeyi mutlaka koruyun mutlaka ama.nekadar samimi olursaniz olun mutlaka sinirlaniriniz olsun o insanlarla aranizda.bence hic uzerine dusmeyin.siz hakliyken digerinin yaninda olanida siz takmayin derim.yanliz kalmaktan korkuyorsunuz ama inanin yanlizlik cevrende bi cok sahte insanin olmasindan daha iyidir :KK66:
belkide doğru söylüyosun ama ben kendimi yenilmiş gibi de hissediyorum

Back
X