eşimle 9 yıllık evliliğimiz var özünde iyi biri. ama sorumluluk alma konusunda yada bana ilgisizliği beni çok üzüyor ve sabırla beni farketmesini beklediğim günler oluyor ama gün geliyor nerde kim var yanımızda hiç düşünmeden patlamalar yaşıyorum ( yanlış Yapıyorum ama sinirlerime hakim olamıyorum ) ve çok kırıcı ve ağır konusuyorum. eşim boşanmayı düşündüğünü söyledi ve bunu düşünmeye iten benmişim. beni bezdirmeyemi çalışıyorsun , boşanmak içinmi bu kadar ilgisizsiz evden kaçıyorsun diyorum . 2,5 yaşında oğlum var işten geliyorum evimdeyim ama eşi bi şekilde dışarı çıkıyor iki sohbetimiz yok bende saçma sapan patlıyorum hiç bir şey de konuşmuyor çok üzgün kırgın kendine güvensizim ne yapıcam ben
eşin akşamları nereye gidiyor, neden senden boşanmak istiyor,
aranızdaki sorunun temel sebebi ilgisizliğimi
Canım aslında bu durumlar hep ilişkide ki sorunlardan diye kabul edilip,ilişki düzelirse bende düzelirim diye varsayılıyor.
Ama bu ani patlamalar sağlıksız beslenme,iyi uyuyamama,stress ile başa çıkmakta zorlanan karekter yapısı gibi nedenler ile de şiddetleniyor.
Kendini sürekli suçlaman eğer değişmeni sağlamıyorsa bir faydası yok ki.Diyelim sen hatalısın ve eşin senin bu hallerinden kaçmak istediği için uzaklaşıyor ve sen daha da kötü oluyorsun.Seni dinlemediği,anlamadığı için.
Eğer böyle ise yapman gereken çok net.Bu kısır döngüyü kır.İmkanlarına göre özel yada devlet yardım al ama asla bu yardım ilaç alıp uyuşmak olmasın.İlgili konularda kitap oku.
eşim halı sahaya maç izlemeye bazen çay içiyor bazen alkol alım gece 3 te geliyor. maddi sıkıntılarımız var onları sorun ediyor farkındayım . ben çalışıyorum ve çocuğun bakımı için üveyannem veya kayınvalidem geliyor bazen onlarla ilgili sıkıntıları anlatmaya çalışıyorum ama genelde hep boş ver der. ben yanımda ol beraber bir şeyler yapalım istiyorum diye defalarca söyledim. hep ben dürtüyor beraber birşeyler yapalım yad bugün düğn var bugün buraya gidelim yada markete gidilecek falan yöneten hep ben. ama kendi için programları sabit onlardan taviz vermez. bugün arkadaşlarla toplanıcaz yada maçı olsun hastada olsam vazgeçmez. balkona sigara içmeye gider arkasından giderim iki sohbet için kovalayan ben . üstüne çokmu gittim çok şeymi istedim inanın bilmiyorum
Özelden öneri yapayım canım.öncelikle yanlızlığımı paylaştığınız için teşekkür ederim. yakında dr gidicem randevu aldım. önere bileceğiniz yayın ,kitap yada site varmı
çok şey istediğini düşünmüyorum canım, aranızda bi iletişimsizlik var bence, seninle beraberken sıkıldığı bişeyler mi var acaba, adam senden kaçıyor gibi, konuşmadan çözemezsiniz, ilgilenme sorma bi süre bakalım napıcak, sende kendine göre programlar yap bu arada, belki ilgisini çekersin
umarım ilgisini çekmeyi başarabilirim. boşanmış bir anne babanın çocuğuyum ve evladımı anne babasız büyütmek istemiyorum. eşim kötü biri değil ama dışarı daha çok ilgili inşallah yuvasına ilgisi artar başarabilirim
hiç bir şeygüvensizlik yaşayacak ne oldu ?
okÖzelden öneri yapayım canım.
Gönderdim.İnşallah çözüme vesile olacak yolu bulurusunuz.
güven bile duymuyorum demişsin ..hiç bir şey
inşallahGönderdim.İnşallah çözüme vesile olacak yolu bulurusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?