• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanliz

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Kendimi bazen yalnız hissediyorum lisede yalnız otururdum onlisans kazandım geldim yine yalnız oturuyom🥲 öz güvensiz korkak cesaretli değilim

Başlığı yanlış yazıp geri kalanlari doğru yazmak :d
Yeni başladıysanız okula bekleyin biraz. Sınav dönemlerinde insanlara daha rahat yanasabilirsiniz bir de. Derslerde aktif olun ya da. Onlar size yanaşsın.

Kendimi bazen yalnız hissediyorum lisede yalnız otururdum onlisans kazandım geldim yine yalnız oturuyom🥲 öz güvensiz korkak cesaretli değilim
Lisede hiç arkadaşın olmadı mı olmadıysa neden yani sen adım attın da onlar mı konuşmak tanışmak istemedi yoksa tam tersi mi oldu , bende hep karşı taraftan bir adım bekler ona göre hareket ederdim pısırıktım hem lisede hem üniversitede ama inan öyle olmuyor bı yerde senin adım atman gerekiyor en azından sınıfa girdiğinde günaydın demek gibi yavaş yavaş başla

Üni ortamında sınıftan daha çok yurtlarda arkadaş bulunuyor birlikte kaldığınız için. Hem oralarda gece yapılan sohbet muhabbetler, pijama partileri, süper ortamdı özledim şimdi. Bence yurtta kalın.

Back
X