• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlizik

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Arkadaslar formu uzun zamandir taki ediyorum bende konu acip muhabbet etmek istedim 22 yasindayim bi aylik evliyim izmirden antalyaya geldim burda benimde eiminde kimsesi yok pek komsulukta yok gurbete alisiliymu tecrubesi oan varsa konusalim

Arkadaslar formu uzun zamandir taki ediyorum bende konu acip muhabbet etmek istedim 22 yasindayim bi aylik evliyim izmirden antalyaya geldim burda benimde eiminde kimsesi yok pek komsulukta yok gurbete alisiliymu tecrubesi oan varsa konusalim

CAnim bende esimle evlenip turkiyeye yerlesdim ulke degistirdim istanbulda kimsemiz yok ayni senin yasadiklarini yasiyorum ama benimki daha zorrrr((ailemi dilimi ozluyorum ama tabiki esimide seviyorum sabir diyorum

Gercekten seninki daha zor ben kalabalik bi aileden ciktim bi yanlizligin icine dustu komsuluk kavrami olsa bukadar olmaz heralde ama aliscaz mecburen ne yapalim

Tatlım antalyanın neresindesin ?
Kendine bi uğraş bul hiç bir yerde yok komşuluk ilişkisi :6:

Muratpasa oturuyorum is ariyorum aslinda ama malum ramazan cikilmiyo disari

Ben o Gurbetlige hic slisamadim pek arkadaşım da yok ben de cok yalnızım ama naoalim ekmek parasi

Back
X