• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

İşin içinde olmadan yorum yapmak kolay ama bence tüm yönleriyle her iki ihtimali de düşünün derim.Her şeyden önce vereceğiniz karar en çok sizi etkileyecek.Eğer devam edecekseniz yaşadıklarınızı unutmaya çalışıp konuyu açmayacaksınız ama eğer kaldıramam derseniz de ayrılığı sececeksiniz. Ama aceleye getirmeden tüm yönleriyle.İmkanınız varsa aile danışmanlığına gidip destek alabilirsiniz,belki karar vermede daha kolaylık sağlar,umarım hayırlısı olur hakkınızda

Bende bu yuzden dertlesmek istedim sizlerle...dogru bi karar vermek icin.bosansamda unutuamam bu aciyi.allahim kimseye yasatmasin.kelimelerle.anlatilacak bi aci degil...devam.edip unutmayi tercih ettim.bi kac hafta iyiydi.ama sonradan tekrar tekrar icimde buyuyo vu olay.heleki cocuk alditma meseleainden aonra

Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim :(((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi :((((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..

Eşiniz hata yapmış, herkes hata yapar. Kesinlikle verdiğiniz her kararda sonuna kadar haklısınız. Kolay kabul edilebilir birşey değil. Sana karşı davranışlarında bir pişmanlık seziyorsan ayrılma derim ben.
Evet aldatılmak çok zor, Allah kimseyi o duruma düşürmesin. İş çevremde dört dörtlük kadınlarını aldatan o kadar adam var ki, eşlerinden de vazgeçemiyorlar. Aynı hataları bir daha yapmaması için dua edin, Allah kimseyi şaşırtmasın. Durumu kurtarmak için bocalayıp size daha tepkisel de yaklaşabilir. Yaşadıklarınızı zamanla bir nebze unutursunuz. Babadan ayrı büyüyen birisi olarak kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemem. Aile önemli, affedin Allah'ı vekil kılın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Kardeşim sen iyi misin? :53: İyi saatte olsunlar.Kadın eşinden çocuk aldırmış ya! Çocuk! Ve eşin onu teselli etmiş.Bundan daha beter aşağılanamazdın.Hatayı affederek yapmışsın başta.Oğlunu bahane etme:47: Mazoşist misin yahu? Def et.Oğlun daha mutlu olur garanti veriyorum.

Off su yazilarinizi okumak bile aci...bole meaeler keske gundemde hic olmasa...inanin ogluma kiyamiyorim yaaaa.babasiz koskica bi omur.henuz bi yasinda....onun butun hayatini etkileyecek buda bilimsel.bi gercek :*((*

söyle ailene gizlice toplan bir gün de..kalk git huzura doğru...
Kocana not olarakta oğlunun bol KAKALI bezini bırak yeter:47:

Zaten yaparsam.bole.yapixam..kakali bez degilsese baska seyler birakicam .... hic bisey demeden cekip gidixem ve ailemin yanina asla asla gelemeyecek cunki yurtdisindalar

size açık açık tek bir şey soracağım. belki bu soruyu bu kadar açıklıkla karşınızda görünce bir silkinir, ne yapıyorum diye düşünürsünüz: "başka bir kadını koynuna almış,başka bir kadının tenine değmiş olan bu adamı siz nasıl koynunuza yatağınıza alabiliyorsunuz?"

en az senin kadar üzüldüm yazdıklarına, çok zor bir durum gerçekten. Hele ki eşini seviyorsan boşanmak çok korkutucu gelir sana. Ben evli değilim ama uzun yıllardır süren bi ilişkim var bundan 3 yıl önce bende buna benzer bir durum yaşadım. Ispatlı şekilde tensel hiç bir durum olmadığını bana kanıtladı. Ama o gün bu gündür hala her durumda bunun etkisini yaşıyorum. şüphe öyle kötü bir tohum ki bir kere içine düşünce insanın asla onu oradan söküp atamıyorsun.
çok ince bir çizgidesin, kendi grurun mu çocuğunun geleceğimi. Ailenin yanına dönsen bile iğreti olacak bir daha asla o eve kendini ait hissetmeyeceksin. Masumca söylenecek bir cümle bile belki zoruna gidecek.
Bilemiyorum, eğer ekonomik özgürlüğün varsa evet ben kendi ayaklarım üstünde durabilirim diyorsan kendine güvenebiliyorsan bi psikolojik şiddete daha fazla dayanma. şu surumda senin kendine bile yararın yoktur çünkü düşüncelerin o kadın tarafından eşin tarafından zehirlenmiş.
Rabbim yardımcın olsun. çok zor bi durum, insanın aklıyla kalbi arasında kalması gerçekten çok zor bi durum..
Dilerim en güzel yarınlar sizinle olur ..
Cokk tsk ederjm.okadar guzel anlatmissinizki duygularimi....ah guvensizlik....aslinda esime duygusal olarak eakiai kadar bagli degilim.cok rahatlikla diyebilirimki yeni bi evliligi bile rahat rahat dusunebiloyorum.suan...dakat gercekte bosandimmi nasil olirim.bilemem...belkinyasadiklarimi hatirladikca iyiki ayrilmisim derim.ve inaniyorim.toparlanirim.....evet ailemdeb herzaman tam deatek alacagimi vilsemde yinede eskisi gibi olmayacak oblarlada....onlarin uzuldugunu vile gormeye dayanamam belkode birazda korkum bu....cocugum zatem.velimi buken...onun icin deger diyorum.bu acilara katlanmaya...gercektrn.babasiz bi erkek coxugunun buyumesi ilerkinhayati icin saglikli olmayacak.sunetini ilk okulunu ilkerini hep boynu bukuk yasayak.bu anlari dusundukce bitiyorim iste.esime daha cok kiziyorum.evladi olan biri nasil.vole bisey yapabilir

babasız olacak diye bir şey yok. rutine bağlanır, görüşürler. tamam babayla birlikte yaşamak gibi olmaz.
ilerde babamla neden ayrıldınız dendiğinde verilecek cevabın çocukta babaya dair oluşan hisleri de bilemiyorum...
unutacaksanız da olay sizde bitiyor.
yurtdışı menşeili bir kitap okumuştum. oralarda bu vakalar çok sık. kadının eşinin kendisini aldatma sebebni anlaması, ona hak vermesi ve tekrar barışması süreci anlatılıyordu psikolojik bir anlatımla. tıbbi bilimsel bir kitap bu arada bu... bizim bu şekilde algılamamız çok zor. yargısız yaşamaya çalışan ben bile hadi canım demiştim. ama şu gerçek ki: eşinin kendisini aldatma sebebini anlayanlar, tekrar bir şans verenler var.
sizdeki sıkıntı yinelenmesi. niye yinelendi? bunu araştırmak lazım. demek ki yeterince konuşulmadı, çözüm bulunmadı. iyileştirme çalışmaları yapılmadı.
eşinizin duruma samimi bakış açısını öğrenmek isterdim. gerçekten pişman mı? pişmansa niye tekrar oldu?
ortada sizin niyetinizi suistimal varsa veya sizi tabir-i caizse aptal yerine koymak varsa uzatmanın anlamı yok.
şahsi fikrim. aldatılmak acı verici olmalı, hem de çok.
size sabır ve güç diliyorum.

Seni uzmek istemem ama sizin evlilikten ne koy olur ne kasaba...
Yakalandiktan sonra aglasa yalvarsa af dilese sonra sana unutmanda yardim etse tamam cocuk icin kendini feda et derdim ama cocuk aldirmaya kadar giden bir adam var. Cocugunu babasiz sen degil kocan birakti. Hic vicdan yapma bu konuda. Insallah hemen toparlanirsin.

Esim cocuk aldirma meseleaini sonradan ogrendi...ve beni uzen o kadina teselli majlari yazmasi....evet babasiz o birakti o yonden vicdanen rahatim.ama annelik.iste :**(kiyamiyorum yavruma...belki dediginiz gibi cok caba gosterse eminim.bende bukadar kotu olman

İlk mesajınızda "psikolağa gitsem ona karşı tekrar heyecanlanabilir miyim" diye sormuşsunuz ya.. ya göreceği ya çekeceği gün var derler.. sizin daha çekeceğiniz günler var demek ki diye düşündüm..

bence doğru soru donuna kadar nasıl alırım olmalıydı?
Doni harici biseyde alamam herhaldr...maddi durumi zaten cok iyi degil

uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim :(((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi :((((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
bir değil defalarca aldatmış bu adam seni
sölemsi kolay değil biliyorum ama devamıda gelecektir eminim
asıl çocuk böle daha çok zedelenecek bunun da farkındamısın peki
baba ve anne de huzur olmayınca
çocukda naıl olack
sölermisin

Ayyy,ne kadar sinir deposusunuz sinirlenmekten başka işe yaramazmısınız siz mideme kramplar girdi...Ya bazı kadınlar bazı kadınlara yönelik konular açıyor çok haklılar.Şu halebakın..psikolojik bir yardım yok git boşan..oldu be... ortada bir yuva var onuherkes der önemli olan başlakarını gormedgını gorebilmekk..o kadının yerıne koymak yok kendını zaten kadıncağız aklı var fikri var zor durumd olsa buraya yardım isyemez o da dusunurde boşanmayı iş o değil....burdakı kadınlar ne kadfa acımasız ne kadar başkalarının fıkrıne tecrubesıne saygısız ..anca klavye başında stres atıyorlar yazmış olmak için uazıyorlar yazıklar olsun sizsn gibi düşünenlere...içinizden çirkinlik sıradanlık sataşmadan başka birşey almıyor....anca saldırın etrafa.. AllH SABIR VERSIN SIZI ALAN ERKEKELRE...HAKİKATEN BÖYLE ACIMASIZ ELEİTIRILERE MARUZ BIRAKIYORSUNUZ TAŞLIYORSUNUZ ÇOK BİLİYORMUŞ GİBİ HERŞEYİ... YAZIK HİÇ YAZMAYIN DAHA İYİİİİ...............!

Allah sabir versin sizi alan erkeklere mi?

bu konuya boyle yorum yapmak için beyinden agir hasar almis olmak lazim.
Bende sizin yetiştireeginiz cocuklara aciyorum...

Benim anlamadigim başka bir kadinla yatip çocuk aldiran bir adamin cocugunuzla ayni evde yasamasina nasil izin verdiğiniz?

Ahlaksiz karaktersiz yapisi cocugunuza geçmesin dikkat edin.

çocuğu aklinda kalbinde olan adam seyine sahip cikar kusura bakmayinda.. Onun umrunda ne siz ne de çocuğunuz var..

Su yazdiginiz olk cumle bende cok dusunuyorim....kendimide hatassiz kusuruz kimse yok diyorim...bole teselli etmeye calisiyorim

eğer ki kocanız sizi kaybetmekten korkmuş olsaydı,2. kere yapmazdı.üstelik sadece msj falan da değil,bayaaaa sevişmişler kadınla.ilişki yaşıyorlar yani.üstelik sebebi de ne,sizin uzak durmanızmış.aldatılan kadın ne yapmalıydı acaba,hemen üstüne sünger çekip herşeyi unumtalıydı..emşin olun öyle de yapmış olsaydınız adam yine o kadınla aynı yatağa girerdi..
üzgünüm ama bu adam akıllanmaz ,1 değil 2 değil 3 kere yakalanmışsınız,böyle hayat geçer mi? ne yapacaksınız,devamlı kontrol ederek mi yaşayacaksınız,aynı yatağa nasıl gireceksiniz??
oğlum için demişsiniz ya,çocuklar "duygu radarı"dır ,siz ne kadar belli etmemeye çalışsanız da hisseder.şimdi anlamasa da (ki anlıyor emin olun),ilerde böyle sevgisiz ve şüpheyle yaşayan anne babadan ne kadar mutlu aile çıkar ki?
onun yerine her çocuğun hakettiği huzuru verin ..berbaer olmuyosa ayrı ayrı..

yazdıklarınızı okuduktan hemen sonra - ki hepsini okuyamadım:( beynim zonklamaya başladı, ve sebebini bilmediğim bi şekılde gözlerim doldu. inanılmaz zor olmalı, kendimi sizin yerinize koydum ve bu bile çok acı verdi bana... kararlarınızı alırken çocuğunuzu bir kenara bırakmalısınız , diyeceğim ama anne değilim ki o durumda ne düşünür bi kadın bılemem kı :( allah yardımcınız olsun, güçlü olmaya çalışın ve yakınlarınızdan birileriyle paylaşın babalar kızlarına kıyamazlar -hayattaysa babanızdan yardım isteyin.

Korkarım bu ilşki devam edeceksize rağmen kopmamışlar,
Üstelik herseferinde eşiniz size yeni bir suç isnat edecek utanmak yerine.
Kimse babasız çocuk büyütmeyi istemez ama bunu eşinizin de düşünmesi lazım.
Aldattıkça affedeceğinizi biliyor, üzgünüm ama 1-2 ile kalmaz bu iş sanırım
Bir yerden sonra ayar tutumaz ilişkiler.

Kadinin suan yeni bi iliakisi var...eger ole bsiey olursa asla durmam

Emin olun boşandığınızda şuanki durumunuzdan daha kötü olmayacaksınız daha iyi olacaksınız daha güçlü olacaksınız belkide şuan kafanızı yiyip bitiren düşüncelerden arınmanın mutluluğuyla huzuruyla rahatlığıyla çocuğunuza daha kıymetli daha verimli zamanlar harcayacaksınız ama o adamın yaptıkları da yanına kalacak bırakın bu saatten sonra ne yaşıyosa yaşasın siz kendi yolunuza bakın sizin beden ve akıl sağlığınız hiç bir şeyden kıymetli değildir kendinizi küçük düşürmeyin:31:

çok yakın bir arkadaşım
eşiyle problemleri vardı
kadın evlendiğinde gayet fit ve güzel biriydi
çocuk oldu yaklaşık 40 kilo aldı veremedi
adam hemen başkasını buldu
defalarca aldattı
kadın affetti evinde dursun yeter çocuk vard dedi,
ama adam en sonunda bi gün eşyalarını topladı gitti
dava açtı kadını boşadı
oturdukları evi ogluna verdi kadına da nafaka
şimdi mi napıyo
davullu zurnalı sevgiliyle evlendi
kızları var 1 yaşında
oğlanla anneside gül gibi yaşıyo valla
demem o kii
seni terk etmesini bekleme
sen terket
gurur gurur
adam başkasına aşık olunca oğlunu düşünmez basar gider

Bencede boşanmayın gerek yok yakında kocanız zaten terkeder sizi.

Back
X