ben sana boşan yada boşan ma demicem sadece şunları sorucam ve sen cevapları yazdıktan sonra okumnı isteyceğim
0) çocuğuna hiç bir şey belli etmeden yaşayabilirmisin
1) kocanın yanından herhangi biri bile geçse paranoyay bağlayıp acaba beni aldatıyo demek istermisin
2) bir daha hiç birşeyden tat almamak mutlu olmamak istermisin
3 ) oğluna herşeye sanin için katlanıyorum izlenimi verip onun sorunlu bir egenlik geçirmesini istermisin
4) oğlunu zamanında sen anneme neler yaşaşşatınsa ........ diye cümlelr kurup babasına olan düşkünlüğünü nefrete dönüştürmek istermisin
5)çocuğum için demişssin oda bir gün büyüyüp evlencek sizin evliliğinizin izlerinizi taşın istermisin
6) elini masaya vurup kocana karşı koyabilirmisin bir daha seni aldatmamasını sağlaya bilirmisin ?
7) kocana güveniyormusun pişman olduğuna yani
8) nasıl bir çevreye sahipsiniz
bak canım ne boşan diyorum ne boşanma git bir psikoloğa çocyk psikoloğuna aile ilişki danışmanına busorulara verdiğin cevağları onlarada anlat kocanlada konuş bu arada allaha şükür annemle babam beraber ama ben bir çocuğun bir arada mutsuz bir yuvada yaşamsındansa ki belli bir dönemlerde profesyonel destekle daha uygun görüyorum herkes ne derse desin herşey sende bitiyor ....allah yarmcın olsun
0- eger tekrari olmazsa telafisi mumkunse evet
1- hayir.o kadin benimle ay yerde.carsiya sahile inmek istemiyorum.bi yerde karsilasmak istemiyorum.daha kotusu esimin karsulasmasindanda tedirginim...
.2-tabiki hayir.eskisi gibi neseli mutlu huzurlz olmak istiyorum.
3-bole bi izlenim vermemek icin caba gostericem
4-hayir.uaten bilmesinide hic istemem bi omur boyz
5-evt ictwn huzursuzluk fena.ama disa donuk iz birakacak bi siddet veya kavga yok.ozaman bikere baya sert kavga ettik yaveum gunlerce gelemedi kendibe

6-insallah saglayabilirim...acikcasi ckkta caba sarf etmeyi dusunmuyorum.o yapmamadi lazim aklini badina almasi lazim
7-evt pisman..ama duygusallik varmi yokmu vilmiyorum
8-aslinda burda cok bi xevrem yok...is arkadaslarim bi lac tanidik....rahat anlayisli.bi cevrem var....durumumu bilseler kal.diymezlwrdi..
bi terapisti bende duaunuyorum...simdi yarinankadar yazilanlari tekrar okuyip esimlemkonisacagim....ben hazmedwmiyorim..bu sekulde.yurutmem.imkansiz...gercekten daha cok gencim.bunlara kfa yormaktan yaslandjm.ya gercwkten durust olhp hayatina devam eder ve bi sekulde benim yaralarimi satmayi telafi eder yada bosanalim dicem...bugun konusabilirmiyim.bilmiOrum....yine haberdar ederim sizleri...
ben gercekten caresitim...ondan burdayim..suclanmak asagilanmaktansa bole yol.gosterici tavsiylerinize ihtiyacimmvar...zaten vitmisim...durum.yeterince aci rezil.....daha fazla suclayip hakarwt edip beni dibe vurmayin lutfen