ben yine gelismelerden yazmak istedim. belki birileri ayni durumda olup bu konuyu okursa diye... gerci bi gelisme yok. ben aslinda ayniyim. icten tabii.. disa dönük biraz daha normal davranmaya calisiyorum. bi sene oldu... saka gibi koskoca bi sene... fakat ben hergün muhakkak o güne dönüyorum. o aciyi yasiyorum rutin bi sekilde. evet gercekten bu konuyu buraya actigimda cesaretimi toparlayip ayrilmam gerekti... neolursa olsun yasanmis yasanmistir.. unutulmuyor malesef. icimdeki aci gram dinmedi. dinmeyecekte. esime karsi eskisi gibi olamiyorum. hicmi hic ilgim yok. sevgim yok... saygim yok... kadinla ozamandan sonra tekrar bisey olmasada ben unutamiyorum. unutulacak bi aci degil gercekten.... rabbim kimseye göstermesin. aslinda burdaki herkesin yazdigi gibi... en bastan ögrenir ögrenmez terk etmem gerekliydi.
suan esimle o konulara girmiyorum. asla konusmuyoruz bu konulari. bi sil bastan yapmaya karar verdim onu sürdürmek istiyorum. ama hicte icimden gelmiyo. halen bi umut belki unuturum duygularim farkli olur... eskisi gibi oluruz diye ümitle bekliyorum. ama yok ... öle bisey sadece hayal.... her disari ciktigimda acaba o kadinla karsilasirmiyim korkusu, endisesi, tedirginligi.... simdi düsüncem sadece ayrilmis olsam acaba dahami iyi halim olacakti... bence muhakkak öyle olurdu. bundan daha kötü olabilirimiyim bilmiyorum. yine ölmez sag kalirsam yazarim.... dualarinizi bekliyorum...
suan esimle o konulara girmiyorum. asla konusmuyoruz bu konulari. bi sil bastan yapmaya karar verdim onu sürdürmek istiyorum. ama hicte icimden gelmiyo. halen bi umut belki unuturum duygularim farkli olur... eskisi gibi oluruz diye ümitle bekliyorum. ama yok ... öle bisey sadece hayal.... her disari ciktigimda acaba o kadinla karsilasirmiyim korkusu, endisesi, tedirginligi.... simdi düsüncem sadece ayrilmis olsam acaba dahami iyi halim olacakti... bence muhakkak öyle olurdu. bundan daha kötü olabilirimiyim bilmiyorum. yine ölmez sag kalirsam yazarim.... dualarinizi bekliyorum...