yanlızım ve mutsuzum :(

mimoza.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
29
0
86
Ankara
slm kızlar,çook büyük bir dert değil benimki ama sizlerle paylaşmak istedim çok sıkıldığım ve içimdekileri dökmek zorunda hissettiğim için.şu hayatta çok yanlızım ailem var çok şükür seviliyorum onlar tarafından ufak tefek sorunlar olsada ki her ailede olur ama çook kafaya takan biri olduğum için büyütebiliyorum zaman zaman.ben duygusal anlamda çok yanlızım mesela 26 yaşındayım 6 senedir hiç ilişkim olmadı çok çekingen içine kapanık bir yapım olduğu için ve erkeklere güven meselesi de var tabi.biliyorum oturduğum yerden bulamam aşkı şuan birde evdeyim işsizim iyice kapattım kendimi ördüm duvarları üstüme..ama çok istiyorum aşık olmayı sevmeyi sevilmeyi... kim istemez ama hep kendime kızıyorum konuşmasını beceremem çok sıkarım kendimi hemen kızarır bozarırım kendimi çok küçümserim yanlışmı yaptım, rezilmi oldum bir sürüü evhamlar işte.bu yüzden hep kaybederim.... 6 sene öncesindede sadece 2 ay biriyle çıkmıştım çocukça birşeydi gülüp geçiyorum şimdi saymıyorum bile onu bir dahada olmadı ne benim beğendiğim ne de teklif eden beni beğenen biri. tecrübem olmadığı için şimdi çok korkuyorum bi ilişkiden cesaret edemiyorum arkadaşım mesela biriyle tanıştırmak ister istemiyorum der geri çeviririm sonra kızarım kendime at şu adımı kır şu inadını yık duvarlarını işte diye kızarım kendime eskiden çalıştığım yerde bir müşterim bi gün gözlerime bakıp sen görücü usulüyle evleneceksin demişti hiç unutmam bunu saf sessiz sakin yapımı gördü tabi böyle dedi ama ben böyle istemiyorum hangi devirdeyiz aşık olmak sevmek tanımak istiyorum kendim bulmak istiyorum amaaaa işte.olmuyor..Meşhur mahalle baskısıda var şimdi tabi yaş geldi...sırf aşk meşk değil toplumda çok yanlız hissediyorum kendimi kimse anlamıyor beni ciddiye alınmıyorum sanki tek bi samimi arkadaşım var başka hiç arkadaşım yok onlada şöyle, ben onun dostuyum ama o benim dostum mu??. Böyle hissediyorum o da bi başka mesele...Neyse çook uzun oldu üşenmeyip okuduysanız teşekkürler..yardım istemek amaçlı değil sadece içimi dökmek istedim yazarsanız da bişeyler çok sevinirim:utangac:

aşk oturarak mı bulunur yoksa gezerek mi bilemem
ama er geç seni de bulur inşallah
duygusal bi boşluğa düşmüşsün zaman zaman her genç kızda olduğu gibi
kendini kasma bence herşeyin bi vakti zamanı var
inşallah en kısa zaman da çok mutlu olacağın seni anlayıp sana saygı gösterecek birisi
karşına çıkar
herşey gönlünce olsun:1hug:

off boşver de ve silkin at kendini dışarıya bırak mahalle baskılarını zatn onun bunun çin yaşamaktan hayatımızda bu kadar mutsuzluk ve yanlızlık var.

çook teşekkürler inşallah herkes için...tabiki herşeyin bi vakti var ama zaman akıp gidiyor....

ya canım bu duyguların ancak üstüne giderek üstünden gelebilirsin, saklan, kaç nereye kadar ya
yaş olmuş 26, göz açıp kapayana kadar olur 36...
bence birileriyle tanıştırılma durumu varsa ona hemen ilişki gözüyle bakma, arkadaş olarak takıl, zaten tanışır tanışmaz sevgilimi olunur, olunmaz
ayrıca kankalık müesseseside emek ister, varsa seninle ilgilenen arayıp soran bi arkadaşın sende ara, beraber bişeyler yapın, çarşı pazar gezin
bence erkeklere karşı çekingensen, yüzeysel normal bi arkadaş olarak daha çok selamlaşmalı ayaküstü sohbetler etmelisin, derken derken rahat iletişim kurmaya başlarsın
yoksa bu çekingenliği üstüne gitmedikçe atamazsın,
biraz tembellikte olabilirmi sende, çünkü sosyalleşmekte biraz bakım ister, canlılık ister, belki de içten içe bu durumu kendin seçmiş olabilir misin

26 yaş çok da geç bir yaş değil ki. Yaşım ilerliyor ve çevrem baskı yapıyor die öyle hiç istemediğiniz ve tanımadığınız biriyle evlenmeyi falan düşünmeyin. Arkadaşınız bazan sizi birileriyle tanıştırmak istiyarmuş. Kabul edin önce arkadaş olursunuz, baktınız size göre birisi daha ciddi düşünmeye başlarsınız. Ama kendinizi öyle eve kapatmayın, sık sık dışarı çıkıp gezin, hava alın size iyi gelir. Bir de iş bakın bence kendinize iş ortamı arkadaşlıkların oluşmasına falan daha çok ortam sağlar ne de olsa. Hem kendinizi eve kapatmaktan kurtulursunuz. Eğer yalnızlığınız sadece erkek arkadaşınız yok die değilse, hani normalde de yalnız hissediyorsanız bir evcil hayvan edinin. Bu tür sorunlara çok iyi geliyormuş evcil hayvan, uzmanlar da öneriyor zaten. Aklıma gelenler bunlar, umarım sorununa bunlardan birisi yardımcı olabilir. Kafana fazla takma erkek arkadaş olayını, biraz daha zamana bırak zamanla her şey olur... opuyorumnanaktan

canım bende aynı senin gibiyim bende erkeklerle konuşamam yani en azından bi bayanla konuştuğum gibi rahat dilimdir bende kendimi çok yalnız hissederim zaman zaman ama şimdi biraz daha farklı bu 1 aydır işe girdim ve kafama bazı şeyleri takmıyrm takamıyrm çünkü yoğunluktan fırsat bulamıyrm inan bunlar geçici ve de atlatılacak şeyler herşeyi oluruna bırak herşey erkek arkadaş diil sonuçta mutlu olmasını bilmek lazım dünyaya bi kere geliyoruz..inş sende atlatırsın bu dönemi çok mutlu olursun..

bıraz kabugunu kırmayı dene. 26 yas cok gec degıl ama bu sekılde omur gecmez kı. yarın obur gun yanında bırılerı olsun bı aılen olsun ıstıceksın bunun ıcınde bıraz silkelenmen gerek...

çok sevdiğim bi söz vardır, akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin.. bu yaşlarına bidaha gelebilecek misin canım sanki.. neden bu kadar kasıyorsun ki.. sen rahat ol, seven yanında olmak isteyen öyle olsun beğenmeyen de bana uzak cehenneme direk dersin olur biter :delphin:

kızın sorunu koca bulamamaktan ziyade sosyal olamamak, sanırım genel olarak insan ilişkilerinden kaçıyo, kadın erkek fark etmiyo sanırım:hulya:

kızın sorunu koca bulamamaktan ziyade sosyal olamamak, sanırım genel olarak insan ilişkilerinden kaçıyo, kadın erkek fark etmiyo sanırım:hulya:

aslında genel sorunum bu evet...

arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz ve yorumlarınız için...

İçine kapanıksın ,kendi kabuğuna çekilmiş sosyal hayattan soyutlanmışsın kendince...

Bu zincirleri kırmak senin elinde.

İlla sevgilin olması şart değil.İlk etapta normal arkadaşlar edinerek başlayabilirsin çevre oluşturmaya.

Arkadaşının tanıştırmak istediği gençle tanışabilirsin örneğin.Birşey kaybetmezsin ki.Sadece tanışmak amaç.

Belki aranızda bir elektriklenme olur kimbilir.

Kendine güvenin de yok.Bu da halledilmesi gereken bir mesele.

Biriyle olsun bu gerek bayan gerek bay olsun kendinde emin birşekilde konuşman lazım.Sonuçta karşı tarafta senin benim gibi bir insan ,çekilinecek sıkılacak utanılacak birşey yok.Rahat olmalısın.

Utanmaya başladığın an kendi kendine temkinler ver.'Onlar da benim gibi insan,utanma relaks ol bak herşey daha güzel olacak ' şeklinde...

Umarım işe yarar

kalk aynaya bi bak ve kendine hatalarını anlat ve harekete geç ilk önce özgüven den başla..daha sonra bakım yap kendini her anlamda salmışsın gibime geliyor yapma bunu işte..:olmaz: herşeyini değiştir eskiye ait herşeyi..baştan var ol..çevre yap dışarı çık kurs lara yazılabilirsin çevre edin toplumsal yerlerde sonra herşey oluyor ama topluma ilk önce ben burdayım demelisin. guclubacismile

Yalnızlık ve rutin bir hayat sıkmış seni.Birazda yapı olarak sessiz biri olman iyice kabuğuna çekinmene neden olmuş.Canım özel hayatında bir ilişkinin yokluğunu çekmen çok normal ama önce bu çekingen, kırılgan halini düzeltmelisin.Bazı şeyler için harekete geçmelisin. Ne gibi dersen mesela, şuan evdesin yeni bir iş hayatı, bir kurs veya sosyal bir etkinliklere katılabilirsin.Orada insnlarla konuşmak için çabalamasın.İçindeki bu yalnızlık zincirlerini kırmalısın.Başka yolu yok.

ayni beni anlatiyorsun bende kendimi çook yanliz hissediyorum sevmek istiyorum sevilmek istiyorum konusamiyorum utaniyorum içime kapanigim. bu psikolojiden kurtulmak için doktordan randevu aldim insAllah ise yarar sende bi uzmana görün istersen

Back
X