- 5 Temmuz 2018
- 366
- 282
- 103
İyi geceler bayanlar içimi size dökmek istiyorum çünkü içimi dökeceğim kimsem yok belki benden büyük bi ablam bana tavsiye verir . Uzakta okuyorum . Ailem uzakta , sevdiğim adam uzakta herkes uzakta . Burda kız yurdunda kalıyorum . Yakın arkadaş bulamadım kendime .4 tane arkadasım var ama ikisi de birbiriyle yakın ben hep arka plandayım hemde hep . Neden diye sorguluyorum kendimi neden ? Napıyorım ki ben insanlara kırmamaya çalışıyorum.Kırsam da özür dilerim . Ararım çok kez . Herseyimi paylaşıyorum . Bügün kü olay arkadasımla ödev yapmaya gittim . Ödev yapmaya çalışırken dedim bu kesin böle olmıcak dedim sakin bi ses tonuyla 2 3 kez tekrarlamışım arkadaşım azarladı . Sen hep bölesin .Hep olumsuz düşünüyorsun . O kadar kalbim kırıldı ki dedim bana bağırma . Neden bağırıyor ki ? Naptım ben ? Ki bu arkadaşım arkadaşı yokken benden çıkmadı . Şimdi yanıma gelmiyor . Ben neden böleyim bi hata mı yapıyorum .Ne olur yardım edin . Kendimi sorguluyorum sürekli . Sonra geldiler yanındaki arkadaş diyor onun konuşma tarzı öle öle konuşuyor. Kavga çıkaracak sebeb aramayın . Özür bile dilemeyip diyor ki sürekli olumsuz konuşuyorsun sıkıyorsun bilmem ne bağırması mı gerekiyor . Yanındaki arkadaşı sigaraya neden çağırmadın beni diye trip atıyor. Ben orda üzülmüşüm çıkmışım bana bunları diyorlar . Ben çok mu kötü bi insanım sorguluyorum kendimi .Arkadaş ortamında sürekli benimle dalga geciyorlar. Sessiz kalıyorum bu sefer çok alıngan damgası yiyorum . Çok mutsuzum çok Yanlızım ben napayım bazen diyorum tek takıl kimseyle muhatap olma . Öle de olmuyor bana bi akıl verin . Bağırarak ağlamak istiyorum ne olur .Aglayamıyorum.