Yanlızım

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
İyi geceler bayanlar içimi size dökmek istiyorum çünkü içimi dökeceğim kimsem yok belki benden büyük bi ablam bana tavsiye verir . Uzakta okuyorum . Ailem uzakta , sevdiğim adam uzakta herkes uzakta . Burda kız yurdunda kalıyorum . Yakın arkadaş bulamadım kendime .4 tane arkadasım var ama ikisi de birbiriyle yakın ben hep arka plandayım hemde hep . Neden diye sorguluyorum kendimi neden ? Napıyorım ki ben insanlara kırmamaya çalışıyorum.Kırsam da özür dilerim . Ararım çok kez . Herseyimi paylaşıyorum . Bügün kü olay arkadasımla ödev yapmaya gittim . Ödev yapmaya çalışırken dedim bu kesin böle olmıcak dedim sakin bi ses tonuyla 2 3 kez tekrarlamışım arkadaşım azarladı . Sen hep bölesin .Hep olumsuz düşünüyorsun . O kadar kalbim kırıldı ki dedim bana bağırma . Neden bağırıyor ki ? Naptım ben ? Ki bu arkadaşım arkadaşı yokken benden çıkmadı . Şimdi yanıma gelmiyor . Ben neden böleyim bi hata mı yapıyorum .Ne olur yardım edin . Kendimi sorguluyorum sürekli . Sonra geldiler yanındaki arkadaş diyor onun konuşma tarzı öle öle konuşuyor. Kavga çıkaracak sebeb aramayın . Özür bile dilemeyip diyor ki sürekli olumsuz konuşuyorsun sıkıyorsun bilmem ne bağırması mı gerekiyor . Yanındaki arkadaşı sigaraya neden çağırmadın beni diye trip atıyor. Ben orda üzülmüşüm çıkmışım bana bunları diyorlar . Ben çok mu kötü bi insanım sorguluyorum kendimi .Arkadaş ortamında sürekli benimle dalga geciyorlar. Sessiz kalıyorum bu sefer çok alıngan damgası yiyorum . Çok mutsuzum çok Yanlızım ben napayım bazen diyorum tek takıl kimseyle muhatap olma . Öle de olmuyor bana bi akıl verin . Bağırarak ağlamak istiyorum ne olur .Aglayamıyorum.

Yazdığınız kadarıyla yorum yapayım. Arkadaşınızın söylediği gibi biri iseniz, karamsar ve negatif iseniz muhtemelen bu konuda dolmuş ve patlamıştır. Dünyanın en karamsar insanı ile evliyim. Felaket tellalıdır kendisi. Bazen gırtlağını sıkıp oracıkta Azraile teslim etmek istiyorum. Bağırmak ne ki. Zira sürekli olumsuzluk kusan insanlar, kişide yaşam enerjisi bırakmıyor. Dolayısıyla tepki alıyorlar.

Yalnızlık konusunda bir şey diyemeyeceğim. O herkes yanındayken de hasıl olabiliyor. Öğrenciliğin tadını çıkarın ve bunlara takılmayın. Bir de "yalnız" olacak kelimenin doğrusu.

Normal de öle değilim . Sadece ödev konusunda öle yaptım . Normal de eğlenirim gülerim espiri yaparım .

Normal de öle değilim . Sadece ödev konusunda öle yaptım . Normal de eğlenirim gülerim espiri yaparım .
Ve çoğu zaman arkadasım da yapar bunu örneğin bi ders bunu yapamıcaz der ben de derim yaparız merak etme derim hep olumluya giderim .

Mobbing ne demek haklısınız ama artık herkes arkadaş buldu takım halinde grup oldu yani bu saatten sonra arkadaş bulmam çok zor.
Yani sana baskı yapıp sindirmeye çalışıyorlar.işleri düşünce kullanıyorlar,sigaraya çağırmadın diye trip atıp üzmeye çalışıyorlar,canları isteyince bağırıyorlar...Başka arkadaşın olmadığını bildikleri için bu zorbalıkları.
Bu kadar kırılgan olma ,kendine kıymet ver ve başkalarının seni böyle ezmesine izin verme en başta.Gerekirse yanlız kal ama bunu yaptırma.
Herkes grup olsun ne olacak?Bu askeri birlik değil ya bir giren bir daha çıkamasın başkası da giremesin.Kestir sen de gözüne anlaşabileceğin birini sohbet etmeye çalış,ödevine yardımcı olmasını isteyerek arkadaş ol veya sen yardım teklif et.Girişken ol mutlaka bulursun

Eger bir insan sana kendini daha kötü hissettiriyorsa uzaklaşmalısın. Lütfen beni yanlış anlama belki sert olacak ama sen varlığın ile yoklugun bir gibi onlar için aksi halde bu kadar dert yanmazdın ya da onlar bu şekilde davranmadı sana. Sana kıymet verecek ve kendini iyi hissettirecek insanlar bulmalısın. En azından ahlakı güzel olsun ki diger arkadaşların gibi bagırsa kalbini kırsa gelip senden özür diler pişman olur. Belki bi süre arkadaşsız kalırsın ama illaki bir yerde kafana uyacak birileri karşına çıkacaktır dua et.. Kalbimi kıran bi arkadaşımı ciddi manada deger vermiyorsam arayıp sormam taa ki o beni arayıp sorup özür dileyene kadar. Zaten arayıp sormuyorsa umurunda bile degilsindir. Barışma aşamasında da neye kırldıgımı ve hassas yanlarımı iyice anlatırım ki tekrarlanmasın o davranışı

Kendinizi geliştirin başkalarına çok değer veriyorsunuz belli ki önce kendinizi önemseyin youtube’da kişisel gelişim videoları izleyin çok faydasını görürsünüz. Beyhan budak özellikle tavsiyemdir tüm videolarını izleyin mutlaka sizin bakış açınızın değişmesi lazım insanlar siz kendinizi nasıl tanıtırsanız öyle görür demek ki değiştiremeniz gereken bazı şeyler var bunları iyi gözlemleyin

Umarım öle olur çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim . Sabah okula gidiyordum aradım . Kalmasın okuldan diye meşgule aldı uyanamıyor diye 2 ye aradım .Ben gelmicem diyor bi mesaj yazmak bu kadar zor mu ? Hem suçlu hem güçlü anlamadım umrumda değil artık ne yaparsa yapsın.

İzleyeceğim teşekkür ederim..

Normal de arkadaşı yokken yanımdan ayrılmadı şimdi yanıma gelmiyor bi özür bile dilemedi.

Yavrum,evladım öncelikle sigarayı bırak,
hem bütçene yük,hem sağlığına zararlı.
10 sene sonra cildin kararmış ve kalınlaşmış olacak,ciğerlerine dolan katran da cabası.
Seni önemsemeyen ve değer vermeyen arkadaşının da üstüne düşme.
Niye sen arıyorsun uyansın diye?
Annesi misin sen onun?
Bırak derse geç kalırsa kalsın,sorumluluğunu kendisi alsın.
Sen böyle iyilik meleği gibi etrafında pervane oldukça,hanımefendi kendini bir şey sanmış.
Bırak bu saygısız ve kendini beğenmiş arkadaşlarını ve onlara emek-vakit harcamayı.
Kendine,kişisel gelişimine yatırım yap.
Çok güzel kitaplar var,onları oku.
İstersen tavsiyede bulunurum.
Özgüvenini arttıracak faliyetler yap,videolar izle.
Unutma ki sen kendine değer vermezsen, başkaları hiç vermez.
Senin yaşlarında bir evladım var benim de.
Yazdıklarımı anne tavsiyesi kabul et,olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…