Normal de öle değilim . Sadece ödev konusunda öle yaptım . Normal de eğlenirim gülerim espiri yaparım .Yazdığınız kadarıyla yorum yapayım. Arkadaşınızın söylediği gibi biri iseniz, karamsar ve negatif iseniz muhtemelen bu konuda dolmuş ve patlamıştır. Dünyanın en karamsar insanı ile evliyim. Felaket tellalıdır kendisi. Bazen gırtlağını sıkıp oracıkta Azraile teslim etmek istiyorum. Bağırmak ne ki. Zira sürekli olumsuzluk kusan insanlar, kişide yaşam enerjisi bırakmıyor. Dolayısıyla tepki alıyorlar.
Yalnızlık konusunda bir şey diyemeyeceğim. O herkes yanındayken de hasıl olabiliyor. Öğrenciliğin tadını çıkarın ve bunlara takılmayın.
Düzelteyim .icerige bakmadim ancak basit ve akilda kalir bir bilgi ile geldim ;
"Yanlız" degil "yalnız", kelimenin kökü yalın, yalın olmak
Ve çoğu zaman arkadasım da yapar bunu örneğin bi ders bunu yapamıcaz der ben de derim yaparız merak etme derim hep olumluya giderim .Normal de öle değilim . Sadece ödev konusunda öle yaptım . Normal de eğlenirim gülerim espiri yaparım .
Mobbing ne demek haklısınız ama artık herkes arkadaş buldu takım halinde grup oldu yani bu saatten sonra arkadaş bulmam çok zor.Sana mobbing yapıyorlar onlardan uzaklaş ve başka arkadaşlar edin.
Yani sana baskı yapıp sindirmeye çalışıyorlar.işleri düşünce kullanıyorlar,sigaraya çağırmadın diye trip atıp üzmeye çalışıyorlar,canları isteyince bağırıyorlar...Başka arkadaşın olmadığını bildikleri için bu zorbalıkları.Mobbing ne demek haklısınız ama artık herkes arkadaş buldu takım halinde grup oldu yani bu saatten sonra arkadaş bulmam çok zor.
Umarım öle olur çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim . Sabah okula gidiyordum aradım . Kalmasın okuldan diye meşgule aldı uyanamıyor diye 2 ye aradım .Ben gelmicem diyor bi mesaj yazmak bu kadar zor mu ? Hem suçlu hem güçlü anlamadım umrumda değil artık ne yaparsa yapsın.Yani sana baskı yapıp sindirmeye çalışıyorlar.işleri düşünce kullanıyorlar,sigaraya çağırmadın diye trip atıp üzmeye çalışıyorlar,canları isteyince bağırıyorlar...Başka arkadaşın olmadığını bildikleri için bu zorbalıkları.
Bu kadar kırılgan olma ,kendine kıymet ver ve başkalarının seni böyle ezmesine izin verme en başta.Gerekirse yanlız kal ama bunu yaptırma.
Herkes grup olsun ne olacak?Bu askeri birlik değil ya bir giren bir daha çıkamasın başkası da giremesin.Kestir sen de gözüne anlaşabileceğin birini sohbet etmeye çalış,ödevine yardımcı olmasını isteyerek arkadaş ol veya sen yardım teklif et.Girişken ol mutlaka bulursun
Kendinizi geliştirin başkalarına çok değer veriyorsunuz belli ki önce kendinizi önemseyin youtube’da kişisel gelişim videoları izleyin çok faydasını görürsünüz. Beyhan budak özellikle tavsiyemdir tüm videolarını izleyin mutlaka sizin bakış açınızın değişmesi lazım insanlar siz kendinizi nasıl tanıtırsanız öyle görür demek ki değiştiremeniz gereken bazı şeyler var bunları iyi gözlemleyin
İzleyeceğim teşekkür ederim..Kendinizi geliştirin başkalarına çok değer veriyorsunuz belli ki önce kendinizi önemseyin youtube’da kişisel gelişim videoları izleyin çok faydasını görürsünüz. Beyhan budak özellikle tavsiyemdir tüm videolarını izleyin mutlaka sizin bakış açınızın değişmesi lazım insanlar siz kendinizi nasıl tanıtırsanız öyle görür demek ki değiştiremeniz gereken bazı şeyler var bunları iyi gözlemleyin
Normal de arkadaşı yokken yanımdan ayrılmadı şimdi yanıma gelmiyor bi özür bile dilemedi.Eger bir insan sana kendini daha kötü hissettiriyorsa uzaklaşmalısın. Lütfen beni yanlış anlama belki sert olacak ama sen varlığın ile yoklugun bir gibi onlar için aksi halde bu kadar dert yanmazdın ya da onlar bu şekilde davranmadı sana. Sana kıymet verecek ve kendini iyi hissettirecek insanlar bulmalısın. En azından ahlakı güzel olsun ki diger arkadaşların gibi bagırsa kalbini kırsa gelip senden özür diler pişman olur. Belki bi süre arkadaşsız kalırsın ama illaki bir yerde kafana uyacak birileri karşına çıkacaktır dua et.. Kalbimi kıran bi arkadaşımı ciddi manada deger vermiyorsam arayıp sormam taa ki o beni arayıp sorup özür dileyene kadar. Zaten arayıp sormuyorsa umurunda bile degilsindir. Barışma aşamasında da neye kırldıgımı ve hassas yanlarımı iyice anlatırım ki tekrarlanmasın o davranışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?