• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlizlik hissiyle baş edemiyorum

Valla ben istanbuldayım bende yalnızım, kafama göre birilerini bulamıyorum. Cıkıyorum dısarı kendimle kahve içip geri dönüyorum. Ne yapayım yani? Kabullendim. Tek siz değilsiniz bunu yaşayan, bi yerden sonra alışacaksınız
Neden böyle olduk acaba? Bende İstanbuldayım evliyim kiametse ikinci çocuğum olacak arkadaşsız kalmak farklı bir yalnızlık. Neden belli bir yaştan sonra gençlikteki arkadaşların kalmiyor ya da arkadaşlık kuramıyorsun. Lanet gibi gercekten

Ne güzel yeni mi ülkeye taşınmışsınız hem de çoğu insanın taşınmak istediği bir yer. Bence daha çok insanla tanışmaya çalışın, date çıkmanıza laf edenler olmuş da bence gayet tatlı bir heyecan. Ben olsam daha çok çıkardım daha çok gezerdim alışmak için. Umarım çok güzel olur sizin için her şey🩷 oh trene atlarsınız Avrupayı da gezersiniz ne güzel, noelde de güzel noel pazarları kurulur gidersiniz her yer ışıl ışıl olur... evinize güzel güzel eşyalar alıp kişiselleştirirsiniz

Evet kadınlar kulübü üyeleri. Çok yalnızım ve bu duyguyla baş etmek için sizden yardım istiyorum. Almanyaya taşınalı 4 ay oldu. Herseyle tek başıma uğraşıyorum bir bakıma yoruldum. Yanlış erkeklerle date çıkıp durdum belki bir nebze biri beni anlar ve yanımda olsun istedim ama olmadı. Ama çok üzülüyorum dilim de çok iyi değil. Hiç de arkadaşım yok. Benimle gelen Türk hemşire 40 yaşında arkadaş olmayı denedim olmadı. Çok sıkıldım. Netflixim var dizi izledim. Boyama kitabı aldım spor salonuna yazıldım ama devamını yapamadım. Bilmiyorum ya. Çok üzgün hissediyorum kendimi. İnanın aptal bir kızda değilim. İçimdeki bu hissi nasıl yok edebilirim. Burada hastalandım 2 defa bayıldım doktor bile bulamadım tekrar ayağa kalkmak zorunda kaldım. Zorundayım çünkü kimsem yok .
Kedi sahiplen. Acele etme daha yeni gitmişsin. Konuşma grupları falan yok mu Facebook'ta falan bulursun bence. Spora da mutlaka devam et çıtırlarla tanisirsin

Ya ablacım derdimi açıyorum sıkıntı bu mu yani? Evet bekarim bulamaz miyim birilerini? Yani anlamıyorum maşallah sende hemen erkek meraklısıymışsınız dersiniz öyle olsaydı yatardım biriyle sevgili olurdum. Ama işte yapmadım.
Alınacak bir şey yok.Hiç bilmediğiniz bir ülkeye taşınınca ilk 4 ayda önceliğiniz dil öğrenmek,acil durumlarda nerelere başvuracağını,sistemi öğrenmek Uygun market, manav vb yerleri araştırmaktır Tanışma sitelerinden erkeklerle buluşmak, yaşadıkları şehirlere gitmek,evlerinde kalmak en son yapılacak hatta hiç yapılmayacaklar listesinde yer alır.Bürokrasiyi zorlukları geçip kendinize yeni bir hayat kurmuşken saçmalamayı bırakın.Yok yapamıyorum diyorsan geri dön başına iş açacaksın.....

Back
X