Kızlar merhaba..canım çok sıkılıyor,dertleşmek istedim sizle.Ben üniversiteyi şehir dışında ailemden ayrı bir şehirde okuyorum.Çok zor zamanlarım geçti bu okulda şımarık tipler,kendini beğenmiş insanlar çok fazlaydı ilk senelerde.Sonra alıştım gittim,kafama göre üç tane arkadaş edindim çok samimi olduk onlarla..Gezdik tozduk,eğledik..Her derdimi anlattım onlara paylaştık her şeyi,en kötü günlerde yanımda hep onlar vardı.Üç yıllık ilşkimden ayrıldığımda hep teselli etti bu arkadaşlarım..Ama gel gör ki sonuçta onların da bir evi var ve okuldan sonra evlerine gidiyorlar,bende yalnız kalıyorum.Oda arkadaşım vardı bu arada yurtta kalıyorum,onun da sevgilisi geldi şehir dışından 1 seneliğine o da onun yanında kalıyor.Okula zaten 4 gün gidiyoruz,1 günde arkadaşlar sinemaya falan gidiyoruz..Geri kalan zamanlar da bu yurt odasında tek başımayım..Yurtta tanıdğım görüştüğüm hiç kimse yok,herkes kendi kafasına göre takılıyor,zaten kızlar gece yarılarında geliyor.Benim o tarz bir üniveriste yaşantım olmadı maalesef..Bugün tüm gün yalnızdım,odamı temizledim,duş aldım,ödev yaptım,nette takıldm.Eee sonra yine yalnızlık
Tamam 1 sene kaldı sabredebilirim belki ama bugün canıma tak etti.Eskiden sevgilim vardı üç yıl üniversiite hayatım nerdeyse onla geçmişti o çalışıyordu başka bir şehirde ayda 1 gelirdi yanıma.O kadar mutlu olurdum ki..Ama gelin görün ki bana çok acı şeyler yaşattı bu yüzden de biraz içime kapandım biraz değil baya baya kapandım..üÇ YIL..dİLE Kolay güzeldi ilk başlarda,bu şehri ben onunla sevmiştim..Ama olmadı,ellerimden kayıp gitti o çok sevdiğim adam..Başkasıyla bile gördüm,çok acılar çektim.Hergün ağladım,yazım onu düşünmekle geçti.Şimdi de öyle..Çok fazlar arkadaşım olmadı hiç zaten benim ama ne bileyim üniversite hayatında da olması gerek mutlaka..BU arkadaşsızlık işi 4.sınıfa geldim geçmedi.Ama şöyle bir şey de var hakkını yememek lazm o üç arkadaşım da çok iyidir,her zaman yanımda olamasalar da derslerde olsun projelerde olsun hep birlikteyiz..Ben yalnızlığı sevmiyorum işte kızlar..Bir gün yalnız kaldım depresyonlara girdim
Ondan önceki gün kızlarla canlı müziğe gittik eğlendik ama..Bir de sanki ne bileyim artık karşıma hiç biri çıkmayacakmış gibi gliyor.O kadar fedakarlık yaptığım insandan neler gördüm..Çok olumsuz bakıyorum kızlar