- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım iş arıyorum 1 aydır beklemedeyim bulamıyorumEvde oturmamakla başla mesela. İşe gir para kazan. Para kazanan insanın kendine güveni gelir. İş çevren olur. Cebinde paran olunca aktivitelere katılabilir, sosyalleşebilirsin. Böylece çevren genişler. Evde oturunca gün teyzelerinden başkasıyla sosyalleşemezsin doğal olarak.
Ayrıca oku, izle, öğren konuşacak bir şeylerin olsun.
Benimle arkadas olabilirsin :)çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım iş arıyorum 1 aydır beklemedeyim bulamıyorum
çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım iş arıyorum 1 aydır beklemedeyim bulamıyorum
teşekkür ederim mesaj atabilirsinizBenimle arkadas olabilirsin :)
aynen dediğiniz gibiyim bende dedikodu arkadan iş çevirme oyun bunları hiç bilmem benimde bir çay içmeye gidelim diyeceğim bir allahın kulu yok çok sıkıldımBenimde hiç arkadasım yok, canım sıkıldı hadi dışarda bir çay içelim diyeceğim kimsem yok. Çalışıyorum, filmde izlerim kitapta okurum sohbet ederim konuşkan ve konuşmayı severim ama yok işte. Dedikodu yapmam,laf yetiştirme huyum yok, magazin takip etmem, ve çok fedakar biriyim, kimse hakkında kötü düşünmem,arkadan kuyu kazma huyum yok. Ama yine de hiç arkadasım yok. Nasıl edinilir bende bilmiyorum.
çok içime kapanıgım iş bulsamda nasıl arkadaş edinirim bilmiyorumİş bulmak seni bu kısır döngüden çıkaracak. Tecrübeyle sabit.
ben yıllardır çok yanlızım ve artık bogulma noktasına geldim bırakın erkeği kız arkadaşım bile yokçok asosyal içe dönük bilgisiz biriyim arkadaş edinemiyorum insanlarda benle arkadaşlık kurmak istemiyorBelli bir yaştan sonra seni bulan çok olacak ozamanda sen tepeceksin :) şuan ben öyleyim misal.. zamanında birkaç değerli arkadaşlarım oldu, şuan farklı illerdeyiz mesajlaşırız okadar. Yeni arkadaşlar çıkıyor 1,2 görüşüp uzaklaşıyorum ısınamıyorum. Oysa eskiden çok sıcakkanlı ve konuşkandım. Aslında hala öyleyim ama devamını istemiyorum. Olanı olduğu yerde bırakıyorum. İnsan yalnız kala kala alışıyor sanırım.
Öyle düşünüp kendini üzme. Yukarıda arkadaşlar yazmış ya oku,öğren bilgili olmaya çalış vs katılıyorum bende. Güler yüz, biraz muhabbet aslında açmayacağı kapı yok. Sen kendini öyle şartlarsan zorlanırsın. Hayatı akışına bırak espirili sıcakkanlı davranmaya çalış birsürü arkadaşın çıkarben yıllardır çok yanlızım ve artık bogulma noktasına geldim bırakın erkeği kız arkadaşım bile yokçok asosyal içe dönük bilgisiz biriyim arkadaş edinemiyorum insanlarda benle arkadaşlık kurmak istemiyor
çok içime kapanıgım iş bulsamda nasıl arkadaş edinirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?