yanlızlıktan cok sıkıldım :((

3 yıldır mega şehirde yaşıyorum. 1 tane görüştüğüm arkadaş edindim.

Annem başka şehirde. Kv 1.5satlik uzakta yaşıyor. 2 ayda yada ayda 1 geliyor. Annem 5 ay olacak gelmiyor evime. Eşim işi dolasıyla şehir dışında 15 günde bir geliyor.

İşten eve, evden işe sabah 9 akşam 6.

Ara ara yalnızlık yokluyor. Ağlıyorum ediyorum ama sonra geçiyor.

Yanlızlığa alıştım sanırsam.

Hayatımda hep az arkadaşım olmuştur. Bilmem edinemiyorum .

Arkadaş özürlüyüm :rolleyes:

benim en güzel stres atma yönetemim arkadaş ben böyle düşünüyorum.
Mutlaka arkadaş olmalı ama o arkadaş gerçek bi dost olabilmeli, çıkarları olan iki yüzlülerden olmamali ,herseyini hiç tereddütsüz anlatabilmelisin. Durum böyle oluncada bir sürü arkadaş kuru Kalabalık tan başka bi işe yaramıyor.

en azından çocuğun varmıs bnm o da yok senle aynı durumdan müzdaribim memleketm dışı bi yere tayinle geldik sıkıntı dan bom diye patlıcam bigün :skandal:
bana gellllllllll. sana cok ihtiyacım var yuvarlanıp gideriz.:)

3 yıldır mega şehirde yaşıyorum. 1 tane görüştüğüm arkadaş edindim.

Annem başka şehirde. Kv 1.5satlik uzakta yaşıyor. 2 ayda yada ayda 1 geliyor. Annem 5 ay olacak gelmiyor evime. Eşim işi dolasıyla şehir dışında 15 günde bir geliyor.

İşten eve, evden işe sabah 9 akşam 6.

Ara ara yalnızlık yokluyor. Ağlıyorum ediyorum ama sonra geçiyor.

Yanlızlığa alıştım sanırsam.

Hayatımda hep az arkadaşım olmuştur. Bilmem edinemiyorum .

Arkadaş özürlüyüm :rolleyes:
aynısının tıpkısı bizde ne sorun var ya:deli:

Mutlaka arkadaş olmalı ama o arkadaş gerçek bi dost olabilmeli, çıkarları olan iki yüzlülerden olmamali ,herseyini hiç tereddütsüz anlatabilmelisin. Durum böyle oluncada bir sürü arkadaş kuru Kalabalık tan başka bi işe yaramıyor.
eleme yaparsın cnm .içinden mutlaka bi tanesine dostum dersin sonunda.

Ağlamak cocuklara yanlızlık Allaha mahsustur...İlk Görev yerim Ankara Bakanlıklardan biriydi.Hızlı zıpzıp bir kızdım...Zamanla bir cok arkadaş ortamım oldu.sonra tinlr gittim memleketime orada zaten iş arkadaşlarım cok tatlıydı.4 yıldır da denizi oksijeni olan bir memlekette geldik.Tüm arkadaşlarımı kaybettim.Buranın sıkıcı ve kasvetli ortamı boguyor beni.İş haric tüm günüm pc başında müzik ve kitap okumakla ve ya kk'da geçiyor.Bi dünya yeni arkadaş geldi hep yaşıtlarım...Ben yok iken tanış kaynaş işleri flan olmuş.Bense nerdeyse annem yaşında insanlarla takılıyorum.iyi hoş sohbetleri tabikki her zaman olgun düşünmeleri cok güzel.Ama kendi yaşıtlarıma ihtiyacım var.Beraber cıkıp kahve içip zaman geçirebilmeliyim.Ayy bendemi bi sorun var anlamadım gitti :KK53::KK53: Bu sitede bile fazla arkadaş edinemedim.:KK57::KK57:

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki bende senin gibi bi kurumda calisiyorum :(

Ağlamak cocuklara yanlızlık Allaha mahsustur...İlk Görev yerim Ankara Bakanlıklardan biriydi.Hızlı zıpzıp bir kızdım...Zamanla bir cok arkadaş ortamım oldu.sonra tinlr gittim memleketime orada zaten iş arkadaşlarım cok tatlıydı.4 yıldır da denizi oksijeni olan bir memlekette geldik.Tüm arkadaşlarımı kaybettim.Buranın sıkıcı ve kasvetli ortamı boguyor beni.İş haric tüm günüm pc başında müzik ve kitap okumakla ve ya kk'da geçiyor.Bi dünya yeni arkadaş geldi hep yaşıtlarım...Ben yok iken tanış kaynaş işleri flan olmuş.Bense nerdeyse annem yaşında insanlarla takılıyorum.iyi hoş sohbetleri tabikki her zaman olgun düşünmeleri cok güzel.Ama kendi yaşıtlarıma ihtiyacım var.Beraber cıkıp kahve içip zaman geçirebilmeliyim.Ayy bendemi bi sorun var anlamadım gitti :KK53::KK53: Bu sitede bile fazla arkadaş edinemedim.:KK57::KK57:

Bacım ben uzağım sana keşke yakın olsaydım..
Bende aşırı yalnızım acayip sıkılıyorum samimiyetsiz ilişkiler istemediğim için daha da yalnızlığa gömülüyorum.
Ama şu bir gerçek gerçekten yalnız olup ama yalnız hissetmeyen insanlar var.
Ne kadar güzel demi...

Back
X