yanma ve agrı

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
bugun 6.haftaya gırdım.dunden berı bı yanma ve kasık agrısı var.boyle bır tecrube yasayan varmı arakadaslar.korku bastı bana da.

güzelim normal bebek yerleşmeye çalışıyor fakat 12. haftaya kadar gebelikler riskli o yüzden kendini fazla yorma fırsat buldukça ayagını havaya kaldır ve yat dinlen..agrıya agrıya yerleşecek ufaklık:)

selenaks arkadaşa katılıyorum . mutlaka yat dinlen. kasıklarında ağrı olduğu halde iyiyim diye benim gibi artislik yaparsan bebeğin düşer :a015: bunu seni üzmek için değil dikkate alman için söylüyorum arkadaşım. mümkünse yarın doktora git ve durumu anlat. ınşaallah ömrü varsa birşey olmaz ama sen yinede bişey olmaz deyip ihmal etme :1hug:

bebek yerleşirken ağrı oluyor ama düşük olma ihtimilide olabilir sen tedbirini al doktorunu ara ve yat dinlen hiç bir iş yapma.ilk gebeliğimde ağrı oldu düşük oldu 2. gebeliğimde yine ağrı oldu ama bişey olmadı bağlantısı varmı bilmiyorum.birde yanma varsa idrar yollarında enfeksiyon olabilir.sen doktoruna görğn

bol bol dinlen canım meraklanma bişey olmaz allahın izniyle..

güzelim normal bebek yerleşmeye çalışıyor fakat 12. haftaya kadar gebelikler riskli o yüzden kendini fazla yorma fırsat buldukça ayagını havaya kaldır ve yat dinlen..agrıya agrıya yerleşecek ufaklık:)
Mrb selenaks ben 2010 da gönderdiğin bildirimi okudum da size yazmak istedim ikili testte 1:292 çıkmış galiba riskli oluyor benimde aynı şekilde çıktı sonuç ne oldu acaba çok merak ediyorum ve çokta stresliyim lütfen cvp verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…