Aşılama

yani bence ara 1 gün ara verip 1 gün arayla gire bilirsin zaten genelde gün aşırı öneriliyor ama igneden dolayı 3 gün üst üste demiştir artık gün aşırı yapabilirsin bence
Degilmi bende öyle düşünüyorum bu kaç gün ara vereyim sonra 1 gün girerim bir gün girmem rabbim herkeze nasip etsin

Canım bende Graves hastasıyım yani zehirli guat hastalığı var ilaç kullanıyorum hatta aşılamadan 1 ay önce başka ilaca geçtiler gebelik düşündüğüm için stres üzüntü yapmamak gerekiyor rabbim isteğen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin çabamız boş inşallah olmaz sabah ezanı okunuyor şimdi hepimizin inşallah pozitif sonuçlar alırız 🙏
İnşallah cnm yinede herşeyin hayırlısı olsun😇inşallah gebe kalırsam size dua ederim

Bence hayır doktor bana 3 gün ilişki sonra 10 gün bir gün dur bir gün ilişki dedi
Peki iğneden sonra akıntım geliyor normalmi acab 3 gün üst üste birlikte oldum ve bu 2 gündür akıntım geliyor acaba bebekmi tutmadı yoksa normalmidir

Merhaba arkadaşlar ben pazartesi aşılamamı oldum bugün 6. Günüm ve kasıklarımda Ağrı var batma tarzı sıvı bi akıntım var yaşayan varmı böyle normal mi tutunma olabilir mi sizce ?
Durumunuz nedir acaba nasılsınız bende 28 Temmuz da iğnemi oldum 🥹🤲🏻❤️ umarım hepimiz güzel haberler alırız

Benimde 25 temmuz kızlar inşaallah hepimizin olumlu olur hayırlısı ile sizde belirti vs var mı
Amin inşallah🙏 Benim sırt ağrım var ve hareket ettikçe bel ve rahimde tek noktada ağrım oluyor, 3 gündür şiddetli olmayan baş ve bacak ağrım var, bunlar daha öncekilerden farklı olan şeyler ama çatlatma iğnesinin etkisiyle aşılamadan 1 gün önce göğüs hassasiyetim başlamıştı ama 2 gündür yok bu kafa karıştırıcı

Amin inşallah🙏 Benim sırt ağrım var ve hareket ettikçe bel ve rahimde tek noktada ağrım oluyor, 3 gündür şiddetli olmayan baş ve bacak ağrım var, bunlar daha öncekilerden farklı olan şeyler ama çatlatma iğnesinin etkisiyle aşılamadan 1 gün önce göğüs hassasiyetim başlamıştı ama 2 gündür yok bu kafa karıştırıcı
İlaç kullanıyor musunuz onunda etkisi olabiliyormuş

Test yaptınız mı
Hayır yapmadım yarın 12. Günüm yapıcam sonra 3 gün sonra bakalım tekrar gene yapıcaö bazılarının 12. Gün dede belli oluyormuş bende merak ediyorum bi yandan aşırı korkuyorum inşallah tutar kızlar hepimizinki 🥹🙏

Benimde 25 temmuz kızlar inşaallah hepimizin olumlu olur hayırlısı ile sizde belirti vs var mı
Ayyyy canım inşallah pozitif sonuçları görürüz 🥹🥹🙏 bende göğüs hassasiyeti var kaşık ağrılarım 2 gündür yok ama

Hayır yapmadım yarın 12. Günüm yapıcam sonra 3 gün sonra bakalım tekrar gene yapıcaö bazılarının 12. Gün dede belli oluyormuş bende merak ediyorum bi yandan aşırı korkuyorum inşallah tutar kızlar hepimizinki 🥹🙏
Ayyy çok heyecanlı hemen buraya da at sonucu insAllah dua edeceğim senin için güzel haberlerle gelirsin

Yaa mutlaka burayada yaz sonucu inşallah pozitifi görürsün 🙏🙏 ben cumartesi direk kan vereceğim.

Back
X