Tam 6 senedir saclarim platin sarısı. Suan yaşım 21. Her zaman sevdiğim çevremdeki herkesin bana çok yakıştırdığı renk. Hic bi zaman vazgeçemem dediğim halde şuan bıkmış, yorulmuş durumdayım. Renginden bıkmak değil bu. Bakimlar, dip boyalari.. daha diplerimi açalı 1 saat olmadan bit gibi minik minik saçlarım çıkmaya başlıyor. Islakken hamur gibi lastik gibi.. kuruyken fazla kuru. Önceleri idare ediyordum.baslarda pek anlasilmiyor zamanla kopmaya ve seyrelmeye başlıyor saçlar. yapmadığım hic bi bakim kalmadı yok yok yok. Duzelmiyor.. brezilya fonu kalici degil malesef. Keratin anlik bakim yapıyor. Sac lastiklesmisse düzelme ihtimali yok. Ve Saçlarınız dipten uzasa dahi boydan uzamiyor hep ayni boyda kalıyor. son acicidan dolayı alerji olunca yeter dedim. Yikanmak cok zor ıslakken saçlar birbirine giriyor şampuanlanmıyor. Deniz havuz yasak. Yesillenebilir saçlar.. nemliyken saclar toplamak dokunmak ne mümkün .. hele taramak sürekli kopartıyor saçı.. anlayacağınız resmen rezillik çektim. Şuan 3 gün oldu dip boya yaptıralı. Ama kendi saçlarımın çıkmasını bekleyeyim diyorum. Saçlarımı küt kestirip diplerim uzayana kadar hic bi kimyasal surmeyeyim. Tabi bi sure dipler siyah Uçlar sarı gezmek zorunda kalacağım. Aslında sorum saçlarımın belime kadar gelmesi kac seneyi bulur? En son orta okulda belimdeydi hiç hatırlamıyorum o yüzden uzamasının ne kadar sürdüğünü. Sağlıklı saçlara hasret kaldığımı yeni anladım. Benim gibi bu gencecik yaşında kendine işkence çektiren varsa otursun bi düşünsün. Sağlıklı saç herşeyden daha önemli. Saçlarınızın kedi kuyruğu kadar kalmasını istemiyorsanız bu renkten uzak durun. Tabi benden ufacık bi tavsiye :)))