Merhaba kızlar. Ben arada girerim böyle kendimi anlatır anlatır çıkarım :) yine zor durumdayım. saçlarım kendimi bildim bileli neredeyse hep platin sarısıydı. Şuan yaşım 21. 6 sene platin kullandım 15 yaşımda falan açıcı sürdüm yani. Ki önceden kızıl, mavi siyah falan vardı saçimda. Neyse tabi sürekli açıcıyla yaşar oldum. Dipler 3 günde geliyordu simsiyah. Çok uyuz bişey. Kuaförlerde açıcıyı çok beklettikleri için gidemiyordum evde annem sürüp 15 dk sonra yıkıyorduk. Bu arada ilk kuaförde yandigini anladım saçımın.bi gun açıcıyı sürdü Allahım diplerim yanıyorrr dayanamıyorum söylüyorum kesim var bekle azcık daha suresi var zaten falan oyaladı beni bi yıkadık diplerim kıpkırmızı kabuk falan bağladı düşünün. O gün kuaförlere veda ettim ama sarıdan da vazgeçmemiştim tabi. Neyse asıl konuya gelelim sarıdan vazgeçeli tam 3 ay oluyor. 3 ay önce yeter diyerek kahve tonlarına boyadım çünkü lastik gibiydi. Taraması ölüm gibi oluyordu. Bi de küt kestirdim. Pişman mıyım hayırrrr. Resmen rahatladım yani dip boyası derdim yok. Ama asıl derdim hala yanıkların gitmemiş olması. Kestirdim ama hala yanık. Maskeler, yağlar, bakımlar denemedigim şey kalmadı ama hala aynı. Duzelmeyecegini biliyorum ama en azından uzarken uçları yüzünden kopmasa. 2 3 ayda bakım yaptırarak idare etsem falan istiyorum ama yok . Kantaron yağı (kırmızı olan) iyi geliyor diye bişey okudum. Normalde yaralara yanıklara iyi gelen bi yağmış. Deneyen var mı?