Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanmış saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Merhaba kızlar. Ben arada girerim böyle kendimi anlatır anlatır çıkarım :) yine zor durumdayım. saçlarım kendimi bildim bileli neredeyse hep platin sarısıydı. Şuan yaşım 21. 6 sene platin kullandım 15 yaşımda falan açıcı sürdüm yani. Ki önceden kızıl, mavi siyah falan vardı saçimda. Neyse tabi sürekli açıcıyla yaşar oldum. Dipler 3 günde geliyordu simsiyah. Çok uyuz bişey. Kuaförlerde açıcıyı çok beklettikleri için gidemiyordum evde annem sürüp 15 dk sonra yıkıyorduk. Bu arada ilk kuaförde yandigini anladım saçımın.bi gun açıcıyı sürdü Allahım diplerim yanıyorrr dayanamıyorum söylüyorum kesim var bekle azcık daha suresi var zaten falan oyaladı beni bi yıkadık diplerim kıpkırmızı kabuk falan bağladı düşünün. O gün kuaförlere veda ettim ama sarıdan da vazgeçmemiştim tabi. Neyse asıl konuya gelelim sarıdan vazgeçeli tam 3 ay oluyor. 3 ay önce yeter diyerek kahve tonlarına boyadım çünkü lastik gibiydi. Taraması ölüm gibi oluyordu. Bi de küt kestirdim. Pişman mıyım hayırrrr. Resmen rahatladım yani dip boyası derdim yok. Ama asıl derdim hala yanıkların gitmemiş olması. Kestirdim ama hala yanık. Maskeler, yağlar, bakımlar denemedigim şey kalmadı ama hala aynı. Duzelmeyecegini biliyorum ama en azından uzarken uçları yüzünden kopmasa. 2 3 ayda bakım yaptırarak idare etsem falan istiyorum ama yok . Kantaron yağı (kırmızı olan) iyi geliyor diye bişey okudum. Normalde yaralara yanıklara iyi gelen bi yağmış. Deneyen var mı?

Guzelim saçlarını kendi ellerinle mahfetmişsin şimdide toparliyim diyosun. Yapcak bişi yok bnce. Allh yardım etsin

ayy kafayı yerdim bana böyle bir şey olsa. allah yardımcın olsun valla.

Aynı durumdyız sarı sevdası yüzünden yıllardır saçlarımı uzatamıyorum sürekli kesiliyor çünkü yanıyor ve uzadıkça kestiriyorum işin ilginç yanıysa hala saçlarım sarı ve kısa üstelik bir tarafında hala yanıklar mevcut,yinede başka renge döndüğün için kutlarım seni ben hala başaramadım çünkü:KK14: boyarken şimdilerde düşük volüm kullanıyorum artık normal sarıya boyuyorum bide argan yağı falan kullanıyorum ama yanığın çaresi yok ne yazıkki

Keratin bakımı biraz toparlar ama maalesef o saçları kestire kestire kurtulacaksın.

Aynı durumdyız sarı sevdası yüzünden yıllardır saçlarımı uzatamıyorum sürekli kesiliyor çünkü yanıyor ve uzadıkça kestiriyorum işin ilginç yanıysa hala saçlarım sarı ve kısa üstelik bir tarafında hala yanıklar mevcut,yinede başka renge döndüğün için kutlarım seni ben hala başaramadım çünkü:KK14: boyarken şimdilerde düşük volüm kullanıyorum artık normal sarıya boyuyorum bide argan yağı falan kullanıyorum ama yanığın çaresi yok ne yazıkki
Inanır mısın eskiden tek rengim bu hayatta başka renge boyamam diye geziyordum :) büyük konuşmuşum. cidden sarıyı çok seviyordum. Kendime de yakıştırıyordum. Ama beline kadar upuzun sağlıklı saçları gördükçe içim gidiyordu. En son belimdeyken saçlarım ilkokuldaydım herhalde. Tuhaf olan sen kestiriyormussun. Ben kestirmedigim halde uzama olmuyordu. Uçlardan o kadar kopuyordu ki hep aynı boyda kaldı hep

Keratin bakımı biraz toparlar ama maalesef o saçları kestire kestire kurtulacaksın.
Biliyorum :( ya razıyım kestirmeye ama hemen degil ayda 1 cm 2 cm falan. Uzadıkça zaten küt kestirdim oldukça kısa oldu. Keratin bakımı diye 2 kez gittim kuaföre platindi o zaman saçlarım. Birinde bi şampuanla yıkadı serum sürdü küçük cam şişeden çıkartıp. Bekletti yikadı. Fön çekti. Digerinde de bi sampuanla yikadı bi maske sürdü bekletti yikadı fon çekti. Yıkadıktan sonra saçlarım eski haline döndü. Hiç bi faydası olmadı.

Biliyorum :KK43: ya razıyım kestirmeye ama hemen degil ayda 1 cm 2 cm falan. Uzadıkça zaten küt kestirdim oldukça kısa oldu. Keratin bakımı diye 2 kez gittim kuaföre platindi o zaman saçlarım. Birinde bi şampuanla yıkadı serum sürdü küçük cam şişeden çıkartıp. Bekletti yikadı. Fön çekti. Digerinde de bi sampuanla yikadı bi maske sürdü bekletti yikadı fon çekti. Yıkadıktan sonra saçlarım eski haline döndü. Hiç bi faydası olmadı.
Eğer solüsyonu sürdükten sonra şampuanla yıkadıysa sonuç alamaman normal maalesef, bazı kuaförler kullanma talimatlarını pek iyi kavrayamıyor sanırım.

Bu arada evet, ben de yavaş yavaş kestirilmesinden yanayım bence 2 ayda bir kestirsen yeterli olur.

Eğer solüsyonu sürdükten sonra şampuanla yıkadıysa sonuç alamaman normal maalesef, bazı kuaförler kullanma talimatlarını pek iyi kavrayamıyor sanırım.

Bu arada evet, ben de yavaş yavaş kestirilmesinden yanayım bence 2 ayda bir kestirsen yeterli olur.
Siz hiç keratin bakımı yaptırdınız mı ?

Hadi ya. Zor olmuyor mu? Davines setini mi aldınız
Evet set olarak aldım. Hayır zor olmuyor uygulaması basit.

Saçları Davines Nourushing şampuan ile yıkayıp Davines Keratin Miracle serumu sürüp 20 dakika bekleyip sadece su ile duruluyorsun. Sonra saçlara Davines Vegeterian Miracle saç kremini sürüp 10 dakika sonra yine sadece su ile duruluyorsun.

Öyle kurut, fön çek vs derdi yok. Tüm işlemler ıslak saç üzerinden yapılıyor.

Evet set olarak aldım. Hayır zor olmuyor uygulaması basit.

Saçları Davines Nourushing şampuan ile yıkayıp Davines Keratin Miracle serumu sürüp 20 dakika bekleyip sadece su ile duruluyorsun. Sonra saçlara Davines Vegeterian Miracle saç kremini sürüp 10 dakika sonra yine sadece su ile duruluyorsun.

Öyle kurut, fön çek vs derdi yok. Tüm işlemler ıslak saç üzerinden yapılıyor.
Ne kadar süre idare ediyor.yani ne kadar süre de eski haline geliyor? Ve setini ne kadara aldın :) çok soru sordum ama inan zor durumdayım bi çare arıyorum.

Ne kadar süre idare ediyor.yani ne kadar süre de eski haline geliyor? Ve setini ne kadara aldın :) çok soru sordum ama inan zor durumdayım bi çare arıyorum.

Set şeklinde satılmıyor, ayrı ayrı bakarsan bir çok yerde ayrı fiyat var, ben başka yere güvenemediğim için sachane den aldım.

Ne kadar dayanıyor bilmiyorum çünkü ben en geç 2 haftada bir uyguluyorum fakat uyguladığımda eski haline dönmüş olmuyor.

Back
X