Yapacak şeyler için öneri

Evet maalesef hala kusma sorunum bitmedi. Azaldı ama bitmedi henüz. Önceden sadece hastaneye gidiyordum 3 4 gün durmaksızın serum alıyordum. Yani eşim varken çıkıyorum dışarı tabii ki ama yalnız bir yerlerde düşücem diye veya dışarda kusarsam diye çıkmıyorum.

Çok iyi fikirler verdiniz sayın taze anne. 0-6 yaş ağırlıklı alışveriş yapmam lazım demek ki. Evet renklerin cinsiyeti olmaz tabii ki ama öyle bir şey ki mağazalarda henüz sadece bakınma aşamasındayım. Yani bariz bir fark var kız erkek bebek reyonlarinda. Bile bile kıza erkek kıyafetleri veya erkeğe kız kıyafetleri almamalıyım diye düşünmüştüm. Bir de bebek şubat ayında doğacak yani şu an genellikle ( iç çamaşır çıtçıtlı body iç zibinlik hariç ) baharlık veya yazlık ürünler var. Yatak odasi mobilya takımını beyaz almayı düşünüyorum. Yorgan örtü battaniye falan cinsiyete göre alırım dedim. İlk oyuncakları zaten belli şeyler. Uyku arkadaşı falan. Bir renk ayırımı var o kadar. Renk de hangisi hoşuma giderse alırım yani bu konuda cinsiyet ayrımı yapmadan alırım :)
Ben bu konulara ayri bir bolum acmayi dusunuyorum artik zira taniyan bilen surekli
Mesajla soruyor ;) konu acars daha cok insan gorur faydalanir diyorum ;)
Sen canim simdiden bir defter edin ona liste yapmaya basla. Liste ile cikarsan alisverise sacmasapan masraf etmemis olursun

Ben de seni takipteyim eğer olur da bir konu açarsan seve seve okurum yazılarını :) evet defterim var ama henüz bomboş :)

Back
X