Yani keyiflerini beklemekten sıkıldık. Son ay ödeme de yapmadılar acayip insanlar.Ev sizin sozlesme de bitmis esya yok abonelikleri bile iptal ettirmisler ben bi sakinca göremedim.
O zman cok bile beklemissinizYani keyiflerini beklemekten sıkıldık. Son ay ödeme de yapmadılar acayip insanlar.
Aynen bilinçli yapılan birşey,sırf inada.Kendi eviniz sonuçta niye başınız ağrısın ki? Zaten evden ayrılmışlar. Karşı taraf sizi süründürmeye çalışıyor, çok bile beklemişsiniz
yeterınce beklemıssınız zatenMerhaba değerli kk üyeleri. Kendi evimize kendimiz geçmek istediğimiz için bize kinlenen bir kiracımız va sağolsun. 2,5 ay bizi süründürüp evi nihayet boşalttı. Sözleşmesi bitti. 3 sene oturdu,öyle 3,5 ayda çık demedik yani. Ama kendilerine çıkın dediğimiz zaman kıyameti koparmışlardı. Kaçkez polislik olan,komşulardan şikayet aidığımiz insanlardı. Neyse çok şükür ev boşaldı ama anahtarları vermek istemiyorlar boya yapılacak,abonelikler açılacak ve benim şuan oturduğum evde de zamanım doldu çıkmam gerek. Ev sahibi yeni kiracıyı bulmuş,bekletiyor. Gelelm soruma,eşime dedim son kez ara hala kaçıyorsa,çilingirle kapıyı açtır ve kilidi değiştir işimize bakalım. Evde hiçbir eşyası yok bomboş. Abonelikleri kapattırmış. Sözleşmeside biteli çok oldu. Sizce bunun için başımız ağrırmı? Yada başka önerisi olan varmı?
Açtırın çilingire gitsin, sözleşme bittiyse sizi bağlayan birşey yok.Merhaba değerli kk üyeleri. Kendi evimize kendimiz geçmek istediğimiz için bize kinlenen bir kiracımız va sağolsun. 2,5 ay bizi süründürüp evi nihayet boşalttı. Sözleşmesi bitti. 3 sene oturdu,öyle 3,5 ayda çık demedik yani. Ama kendilerine çıkın dediğimiz zaman kıyameti koparmışlardı. Kaçkez polislik olan,komşulardan şikayet aidığımiz insanlardı. Neyse çok şükür ev boşaldı ama anahtarları vermek istemiyorlar boya yapılacak,abonelikler açılacak ve benim şuan oturduğum evde de zamanım doldu çıkmam gerek. Ev sahibi yeni kiracıyı bulmuş,bekletiyor. Gelelm soruma,eşime dedim son kez ara hala kaçıyorsa,çilingirle kapıyı açtır ve kilidi değiştir işimize bakalım. Evde hiçbir eşyası yok bomboş. Abonelikleri kapattırmış. Sözleşmeside biteli çok oldu. Sizce bunun için başımız ağrırmı? Yada başka önerisi olan varmı?
Onların yüzünden 2 aydır eşinden ayrıyız. Evimiz başka ilde, eşim iş teklifi aldı gitti pansiyonda kalıyor. Bizde ha çıktı ha çıkacak bekliyoruz çocuklarla burada.. Şimdide anahtar inadına başladılar. Yap dedim eşime yeterince sabrımızı zorladılar.yeterınce beklemıssınız zaten
evden cıkmıslar esyaları yok sozlesme bıtmıs
cılıngır gelsın degıstırsın bence de
keyıflerını daha ne kadar bekleyebılırsınız kı
Mümkünse yanınızda sahit olsun kapı açılırken kapıcı ya da güvenilir bir komsu olabilir. Sonra evde esyamız vardı diye iddia etmesinler.
Komşumuz var kapı komşu,zaten tüm bilgileri onlar sayesinde alıyoruz. Yoksa çıktıklarından bile haberimiz olmayacaktı. Onu şahit tuta biliriz. Kilidi zaten her koşulda değişecektik,onlara asla güven olmaz.Yanınızda biriyle gidip kilidi değiştirin, zaten kilidi değiştirin anahtarı vermesinler. Ben güvenmezdim şahsen belki anahtarı çoğalttı?
Bence bir daha aramaya bile gerek yok.Merhaba değerli kk üyeleri. Kendi evimize kendimiz geçmek istediğimiz için bize kinlenen bir kiracımız va sağolsun. 2,5 ay bizi süründürüp evi nihayet boşalttı. Sözleşmesi bitti. 3 sene oturdu,öyle 3,5 ayda çık demedik yani. Ama kendilerine çıkın dediğimiz zaman kıyameti koparmışlardı. Kaçkez polislik olan,komşulardan şikayet aidığımiz insanlardı. Neyse çok şükür ev boşaldı ama anahtarları vermek istemiyorlar boya yapılacak,abonelikler açılacak ve benim şuan oturduğum evde de zamanım doldu çıkmam gerek. Ev sahibi yeni kiracıyı bulmuş,bekletiyor. Gelelm soruma,eşime dedim son kez ara hala kaçıyorsa,çilingirle kapıyı açtır ve kilidi değiştir işimize bakalım. Evde hiçbir eşyası yok bomboş. Abonelikleri kapattırmış. Sözleşmeside biteli çok oldu. Sizce bunun için başımız ağrırmı? Yada başka önerisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?