yapamadim

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar bugun esim ayrilma kararini verdi.cok kotu oldum telfonlada konustum dayanamadim agladim.arkadaslar ben esimi cok sevmisim simdi anladim ne pahasina olursa olsun onsuz yapamiyorum buraya iki konu acmistim esimle tekrar konustum yanliz bana sartlarin oldugunu soyledi haftaya bilidrcek kizim kapida babasi birakinca baba diye arkasindan bakti dogruyu anlamak icin gercekten cidi ayri kalman gerekiyor baktim sartlar agir bilemiyorum ne diyecegim ailem ayrildigimizi biliyordu ve boyle haber supriz oldu bidaha olmuyor desem iyice kariscak offfffffffffffffffffffffffffffffff yardimmm sevmiyorum sandim ama gercege binince insan degisiyor....senağlamasenağlamasenağlama

size şiddet uygulayan anneninizin evine bırakan bi adamdan bahsediyosunuz
diğer konularınıza baktım durum ben ne yaptım bitmesin bu evlilik denilecek bi durum değil
daha neyi bekliyosunuz ikna olmak için eşiniz sizi sevmediğini hem söylemiş hem de davranışlarıyla doğrulamış.. kararını da vermiş.. sizi daha ne ikna eder bu evliliğin bittiğine şaşırdım doğrusu..

Sizi dövmüş olması bile ondan nefret etmeniz için yetrli bir sebep.
Mutlaka kolay olmayacaktır ama dayanamayacağınız bir şey de değildir.
Çocukların mutsuz bir ailede büyümesinden de anne baba ayrı ama huzurlu olarak büyümeleri daha iyidir.

arkadaslar bugun esim ayrilma kararini verdi.cok kotu oldum telfonlada konustum dayanamadim agladim.arkadaslar ben esimi cok sevmisim simdi anladim ne pahasina olursa olsun onsuz yapamiyorum buraya iki konu acmistim esimle tekrar konustum yanliz bana sartlarin oldugunu soyledi haftaya bilidrcek kizim kapida babasi birakinca baba diye arkasindan bakti dogruyu anlamak icin gercekten cidi ayri kalman gerekiyor baktim sartlar agir bilemiyorum ne diyecegim ailem ayrildigimizi biliyordu ve boyle haber supriz oldu bidaha olmuyor desem iyice kariscak offfffffffffffffffffffffffffffffff yardimmm sevmiyorum sandim ama gercege binince insan degisiyor....senağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkadaslar ben evleneli 5 yil oldu ve iki cocogum var bes yil icinde cok kavgamiz oldu her seyden kavga etmeye basladik suclamalar basladi ben hic agzimi acamiyordum o sinrlenince her kufuru basiyordu ve 4 defada dayagini yedim ve sorunlar git gide buyudu benim dedigim olcak tiripleri su bu ancak cinselikte bana guzel sozler diyordu ama normal hayatta hic duymadim en son dun kavgamiz oldu annemgilde vardi beni aileme suclamaya basladi babamda birbirini suclamayla bu evlilik yurumez dedi esim de dediki ben cocuklar icin duruyorum vs babamda kizdi esini sevmiyorsan cik git dedi valizini aldi gorumceme gitti suan ben ailemleyim bir haafta icinde karar vermem gerek ne yapacagimi bilemiyorum yardimlarinizi bekliyorummmm sagolun

sagol canim even oyle dedi ben cooclar icin evlilige devam ediyorum yani herkeze iyi gorunuyormus megerse halbuki bende beni sevdigi iicn yanimda saniyordum zaten arkadaslar beni kotulemedigi yer kalmadi ev kadinligimdan tut herseyi halbuki herseyi yapmaya calisiyordum eksiksiz herkezin eksigi var arkasini bakmadi bile giderken sanki hazirmis pilanlamis gibi bir anda zaten aileme konusmaya basladi oturmaya gelmislerdi acti agzini yumdu gozunu babamda dayanamadi evet arakdaslar kararimi kendim vercem dogru ama belki biraz faydaniz olur diye paylastim yanlis adim atmak istemiyorum bana diyorki ayrilinca benim gibisini bulcan mi surunceksin sen su bu coocuklar bile etkileniyor artik onlarin onunde kac defa vurdu ama coocukalrim icin sustum sagolun bilginiz icin
sagol canim evet ailem arkamda evim de var doseli evet muhtac degilim yok dusuncelerinize saygi duyuyorum o yuzden paylastim sizlerle cunku pisman olmamak icin tam karar vermem lazim bigilerinizi bekliyorum sagolunnn

bu seni çocuklarınının önünde defalarca döven,seni aşağılayan adamımı seviyormuşsun.
diyecek şeyim yok. kendi eden kendi bulur. devam o zaman bunları yaşamaya:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
o sevgi filan değil yalnız kalma korkusu diyelim bence..bi süre sonra geçer,mutlu bile olursun bence öyle birinden koptuğun için..

sizde haklisiniz bazen kendi kendime soruyorum durup durduk yere problem yasamayiz benimde hatalarim oldu valla sastim bende ne yapacagimi bilemiyorum

oldu olacak bi de dayağı bütün bunları hakettim diyin tam olsun
pes artık..
madem öyle otursaydınız evinizde usulcak
yiyeydinizi mütamadiyen dayağınızı..
çocuklarınıza yazık..
sağlıklı bi ailede yetişmek onların hakkı.

Ben kadınların neden böyle dengesiz adamlara katlandıklarını şuna bağlıyorum; yalnız kalma korkusu daha doğrusu yalnız yaşama korkusu. Ne aşk ne sevgi ne de çocuk için, en baş neden bence bu.

Bu arada size sunduğu ağır şartları da merak ediyorum. Zaten küfür ve dayaklarına maruz kalarak epey ağır şeyler yaşamışsınız. Daha ağır ne olabilir ki? :kahve:

Arkadaşı yargılamak istemiyorum ama kızılmayacak gibi de değil anlattıkları ve hala seviyorum demesi.Arkadaşım bence sen kendine biraz zaman ver kendini topla istersen bu düşüncelerin devam ettikçe selamet bulamazsın.

Bence yalnız kalma korkusu da var ama esas neden yaşanılan fiziksel ve psikolojik şiddet sonrası kadınların özgüvenini kaybedip kendini değersiz hissetmesi. Erkeklerin istediği bu yani bu tip erkeklerin. Kendi komplekslerini kadını sindirip karakterini silerek yok ediyorlar. dediğiniz gibi, bu tip erkekler biraz daha devam ederse kadınlar dayağı hak ettim bile der. Nereden mi biliyorum annemden...

Ben kadınların neden böyle dengesiz adamlara katlandıklarını şuna bağlıyorum; yalnız kalma korkusu daha doğrusu yalnız yaşama korkusu. Ne aşk ne sevgi ne de çocuk için, en baş neden bence bu.

evet aynen katılıyorum yanlızlık tek neden bu...
sen onu sevmiyorsun tek korkun yanlız kalırım bir başıma ne yaparım düşüncesi ..
allah aşkına sana durmadan şiddet uygulayan bir yaratıgın nesini sevebilirsin ne güzel ailende yanında bırak ayrılmak istiyosa gidebildigi kadar uzak olsun sana
ne güzel işte ayrılsın sende biraz kafanı dinler daha sonra düzenli bir hayat kurarsın kendine kahırmı çekecen
o kadar eşinden ayrılan insan var hepsimi perişan oluyor daha bi kendine güvenin gelir boşver hiç düşünmeden ayrılmak istiyosa bırak gitsin ..

Dayalı döşeli evim var diyorsun muhtac degilim diyorsun.

Kadınlıgından tut her türlü küfürü hakareti dayagı yemişsiniz seviyorsanız hala sorun siz de.. :delphin:

haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum

haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum

Önce ilk yazdığım yorumu okumanı rica edeceğim, sonra da sana tavsiyem, sen ve çocukların için iyi bir psikolog bulup gitmeye başlaman. İnan herşey netleşecek. Uyumadığın sürece sağlıklı düşünemezsin, sağlıklı kara veremezsin. Hem çocuğun var diye kimse seni almazmış ya almasınlar. Yanında bir erkek olmasına gerek yok, sen bir bireysin zaten

Anneni mantığına sahipsin gece yalnız yatmaktan korkuyorsun.
Dürüst olalım mı çocuk sadece bahane...
bu ayrılık eşini 10-0 öne geçirdi.
onun burnu sürteceğine senin ki sürtmüş..

Kendini evlenmeden önceki halinle bir karşılaştırır mısın? Bir şimdiki sana bak bir de eski sana. Aynı insanmısın?

Back
X