yapamadim

haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum

senin ailen malesef aile değil ne demek çocuklusun kabul etmez kimse bak seda sayana 7 kez evlendi senin neyin eksik :1:ayrıca ne şartıymış bu iş anlaşmasımı bu şart koşuyo eşin Çok üzgünüm çoook

bende bilmiyorum canim galiba benden intikam almaya calisiyor sartlariyla elinden donderecek gibime geliyor tahmin cevap vermiycen su bu gibi seyler iananki ne uykum kaldi ne biseyim.saglikli karar vermek istiyrum.fikirlerinizi bekliyorum

senin ailen malesef aile değil ne demek çocuklusun kabul etmez kimse bak seda sayana 7 kez evlendi senin neyin eksik :1:ayrıca ne şartıymış bu iş anlaşmasımı bu şart koşuyo eşin Çok üzgünüm çoook

Gece vakti güldürdün ya, sana ne diyeyim... Doğru diyosun bacım, Seda sayandan ne eksiğimiz var, o zaman bende sekiz tane yapacağım, ikişer üçer alayım hatta, ancak yetişirim Seda sayana...

bende bilmiyorum canim galiba benden intikam almaya calisiyor sartlariyla elinden donderecek gibime geliyor tahmin cevap vermiycen su bu gibi seyler iananki ne uykum kaldi ne biseyim.saglikli karar vermek istiyrum.fikirlerinizi bekliyorum

Daha ne diyelim size?

Ayrılın diyoruz işte..

Bakın evliliği devam ettirmek hayatınızda yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri olacaktır.

Yapmayın bunu çocuklarınıza ve de kendinize.

Dayağa da, hakaretlere de, çocuklarımın hayatını da mahvetmeye katlanırım diyorsanız,
diyecek pek birşey yok.
Siz şart sunacağınıza bu kadar eziyetin üstüne,
bir de size şartlar sunacak daha.
Nereye kadar peki katlanabileceksiniz.

küçüken annesi babası ayrılmış birisi olarak (benim ailemde çocuklar için devam etmeyi deneyelim diyenlerden)
çocuklar açısından durum daha zor oluyor
kasvetli mutsz rahatsız bir ortamda yetişmek daha zor
ayrıldıklarında bi süre zor geldi ama sonra böylesi daha iyiydi
çocuklar kaç yaşında olursa olsun ayrılmanız daha iyi
ama çocuklarla ilgili aktivitelerde medeni bir şekilde görüşmenizi
ilgi desteği kesmemenizi öneririm

adam çocukları,çocuk parası almak için istiyordur buna eminim.gelelim size lütfen sağlıklı düşünün,şartmı 2.ye evlenmek?sizi dövmesi kafanıza yumruk atması ne kadar acımasız,bide sizi sevmediğini söylüyor.bence siz kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün.bırakın onun sizden sonra kiminle evleneceğini düşünmeyi,bu hiç sağlıklı düşünce değil.çok erken pes ettiniz teslim bayrağını çektiniz.sizin değil onun burnunun sürtmesi lazımdı.biraz daha dirayetli olsaydınız siz ona şartlar sunacaktınız.lütfen birlikte olmak için acele etmeyin.bi müddet pisikoloğa devam ettikten sonra kesin cevabınızı verin.

arkadaslar bugun esim ayrilma kararini verdi.cok kotu oldum telfonlada konustum dayanamadim agladim.arkadaslar ben esimi cok sevmisim simdi anladim ne pahasina olursa olsun onsuz yapamiyorum buraya iki konu acmistim esimle tekrar konustum yanliz bana sartlarin oldugunu soyledi haftaya bilidrcek kizim kapida babasi birakinca baba diye arkasindan bakti dogruyu anlamak icin gercekten cidi ayri kalman gerekiyor baktim sartlar agir bilemiyorum ne diyecegim ailem ayrildigimizi biliyordu ve boyle haber supriz oldu bidaha olmuyor desem iyice kariscak offfffffffffffffffffffffffffffffff yardimmm sevmiyorum sandim ama gercege binince insan degisiyor....senağlamasenağlamasenağlama

ya ben hala sasıyorum.zaten evliliğinizde mutsuzluk yaşamışsınız dayak yemişsiniz,hakeretler havada uçuşmuş.siz bu evlilikten kurtulduğunuza sevinmiyorsunuzda .bu evliliğe dönmek içinmi çaba gösteriyorsunuz.:bbo:
askprensesi hayat kısa eşinin kahrını çekmekle hayatını bitirme....
hem eşimsiz yapamıyorum diyosun hem eski konundada eşini kötülüyorsun bu nasıl bir evlilik anlayışıdır ya.....şimdi siz sadece anneniz seni çocuklu kim alır diyemi eşinize dönmek istiyorsunuz...yanlız kalmaktanmı korkuyorsun....ama sunu analmıyorsunuz eşinize geri dönerseniz çocuklarınızı nasıl bir ortam bekliyor onu biliyormusunuz???
valla sana eşine dönmeyi düşünüyorsun ve sanırımda döneceksin mutsuz evliliğinde mutluluklar diliyorum....

haklisiniz arkadaslar zaten kararimi vermedim bana bu haftaya akdar musade verdi ah ben onu surundurebilseydim inanki cok isterdim elimde oyle imkan olsa keske bilgileriniz icin teskur

Ben kadınların neden böyle dengesiz adamlara katlandıklarını şuna bağlıyorum; yalnız kalma korkusu daha doğrusu yalnız yaşama korkusu. Ne aşk ne sevgi ne de çocuk için, en baş neden bence bu.

Aynen. Sevdiğinden değilki. Barıştılar diyelim, en fazla 1 hafta sonra bu gerzek adam yine dövecek konu sahibini, yine dövecek.

haklisiniz arkadaslar zaten kararimi vermedim bana bu haftaya akdar musade verdi ah ben onu surundurebilseydim inanki cok isterdim elimde oyle imkan olsa keske bilgileriniz icin teskur

halen süründürmekten bahsediyorsn,sen kurtul bırak o ne halt ederse etsin.sen canınamı susadın.yarı öbürgün kafana aldığın o darbelerden sana bişey olursa allah korusun.çocuklarına ne olacak.onları düşünüyorsan bu adamdan kurtulmaya bak.o adam seni çok iyi tanıyor,hem suçlu,hem güçlü,kabahatli kendisi yinede sana şart sürüyor.şaşırdınmı kızım sen lütfen tedavi olmadan karar verme.

Alışkanlıklar yaşadığınız kurduğunuz bir düzenden vazgeçmek herşeyi geride bırakmak kolay değil. Aslında eşinize beslediğiniz sevgi değil sadece bu bahsettiğim bir alışkanlık var. Sizi döven sizi aşağılayn birisi ne kadar sürede veya ne zaman düzelirki..Bir ömür onun düzelmesini bekleyeceksiniz. Madem ayrılık kararı alınmış bu kararın ardında durmaya çalışın. Ayakta ve dimdik olarak.
Ben inanıyorum ki yeni hayatınızda çok iyi olacaksınız en önemlisi huzur olacak ve buna ne kadar çok ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz..

Adama bak hem suçlu hem güçlü,
bi de şart sunacakmış...
sunar tabii...
ona o imkanı verirseniz, o da kullanır...
siz kendinizi ezilmeye layık görürseniz, ezdirirseniz, o da ezer...

biran önce toparlanmanız lazım... ve oadamdan kurtulmanız...
yoksa bu gidişle ne kendini kurtarabilirsin, ne çocuklarını...

Bir de şartları varmış haspam! :oklava:

Daha önceki konunuza ardı ardına yorum yapmış biri olarak size sadece şunu diyebilirim:

Pes!!

Burnu sürtsün burnu sürtsün...
Niye bu kadar bunun derdine düşüyorsun ki. Seni mumla arasın istiyorsun hem de ayrılmaktan emin değilsin. Anlamadım cidden...

biliyorum bazilarini bana negatif yaklasiyorsnuz inanki psikoljik destek aliyorum benim icin cok zor bu durumda olmak ne uykum kaldi ne biseyim sevgi yok evet aliskanlik ben onunla herseyi paylastim yaptim alistim onsuz yapama korkusu var faydasida oldu olmadi degil hani bisey desem yapardi alirdi yedirirdi cocouklara cok iyi bakardi son zmanlarda nolduda bu duruma geldik bilmiyorum ben cok alistik herseyine onun iyi ayda kotu bundan bir kurtulsam eve her girdigimde hatiralar var benide anlayin kolay degil bir anda sokmem atmam kac gunudr mucadele veriyorum saglikli dusunemiyorum evime giremiyorum belki bu saten sonra duzeliriz diyorum sartlari yaparsak ama diyorumya kafam cok karisik psikojik destek te aliyorum ama cok zor istedigim tek mutlu yuvaydi birden basima geldi hem sok oldum hem yikildim sagolun

Ay bu adam senin zayıf noktanı bulmuş, resmen seni parmağında oynatıyor:kızgın:
Ben senin yerinde olsam, çoktan zilleri takıp oynamıştım kurtuldum diyehihoyyyt
Bana göre adam kafasında herşeyi bitirmiş, senin ondan ayrılman için fiziksel baskı işe yaramamış, resmen psikolojik baskı yapıyor. Şart koşmasından belli bu zaten
Profilinde hemşire yazıyor, gerçekten bu mesleği yapıyorsan, gül gibi geçinir, çocuklarına da bakarsın.Ne kadınlar var, gündelik temizlikle çocuklarına evine bakan, onlardan neyin eksik, illaki evlenmen şart değil, mutlu olmak için.
Dinleme anneni , o da elaleme ne diyeceğiz derdinde galiba, daha evlilik reesmi olarak bitmemiş, saçmalamaya başlamış bile:1closedeyes:

evet canim zayif noktami budu bugun aile danismanina gitcem bakalim orda ne diyecek kadin benim ondan kurtulmam gerek biliyorum ama iicimden bir anda silmiyorum 5 yil kolay degil yapanlar nasil untuuyorsa herseyi bende bilemiyorum cok zor anlar yasiyorum suan cocouklarim icin guclu olmam alzim ama ne kadar zaman ihtiyacim var bilemiyorum eger ondan ayrilirsam rahat hayat beni bekliyor hesap vermeme dir dir yok en azindan ama bir kadin basima oldugum icicn zorluklarda bekliyor acikcasi hakimda hayirlisi diyorum

Back
X