yapamadim

Kocanı seviyorsan çocuklarını sevmiyorsun o zaman!

Bunu bir anneye söylemek zor ama görünen köy buşekilde.Bir anne benim bildiğim daima çocuklarının iyliğini mutlu bir yuvada büyümesini ister.Ama sen seni döven kocanı hala sevdiğini sölüyor tekrar biraraya gelmenizi istiyorsun.

boşanmkta evlnmkte çocuk oyuncağı değil.eğri oturup doğru düşün.sadece kendini değil çocuklarınıda gözünün önüne getir.

evet canim zayif noktami budu bugun aile danismanina gitcem bakalim orda ne diyecek kadin benim ondan kurtulmam gerek biliyorum ama iicimden bir anda silmiyorum 5 yil kolay degil yapanlar nasil untuuyorsa herseyi bende bilemiyorum cok zor anlar yasiyorum suan cocouklarim icin guclu olmam alzim ama ne kadar zaman ihtiyacim var bilemiyorum eger ondan ayrilirsam rahat hayat beni bekliyor hesap vermeme dir dir yok en azindan ama bir kadin basima oldugum icicn zorluklarda bekliyor acikcasi hakimda hayirlisi diyorum

Niye zor bir hayat beklesin ki seni, bence çok güzel günler bekliyor seni
Düşünsene sadece çocukların olacak hayatında, seni döven, hakaret eden adam olmayacak
Kimse senin gururunu ayaklar altına almayacak
Akşamları evinde huzur içinde olacaksın, bundan güzelimi var be:lepi:oh mis gibi, kim takar Yalova kaymakamınıkaydirigubbakcemile3
Bazen insanlar kendi kendinin doktoru olmalı, ben senin yerinde olsam ararım o adamı ben şart ,şurt duymak istemiyorum tamam bitti derim ve mutluluğa ilk adımı atmış olurum
Ne insanlar var şu KK da gerçek mutluluğu boşandıktan sonra yakalayanzemuszemus
Geceleri yanlız yatmak mı korkutuyor, sarılır bebelerine öyle yatarsın emin ol ki bu huzur bambaşka olur senin için:1closedeyes:

bence sevgi değil seninkisi alışkanlık bir boşluk belli bir zaman geçirmişsin mutlu veya mutsuz acaba o olmadan nasıl bir hayat bekliyor beni endişesi bu. dik durmaya çalış zor mu bilemem evli değilim ama bir çoğumuz sevgilisinden ayrılınca bile bu kargaşayı yaşıyoruz
onsuz olacak hayttan korkma daha mutlu olacağını düşün sonuçta ailen yanında dik dur ve çocuğun için adımlarını sağlam bas böyle bir aile ortamında o çocuğunda psikolojisi bozulur

ben cocuklarimi sevmez olurmuyum onlar benim canlarim onlarin mutlulugu benim mutlulugum ben alistim sesine evet bosluk olcak evim coocuklarim var ama bisey oldugunda derdimi yanacagim boynuna ayslanacagim kimsem olmuycak en azindan duzelir umuduyla bakiyorum ailem ne kadar yanimda olabilirki herkezin kendi hayati yasantisi var ama esler 24 saat yanimizda oluyor karsilikli hatami oldu tek onun olsa hayatta konusmaz sans istemzdim ama tam ne karar veridigm belli degil bugun aile danismanina gitcem ordada konuscam zamanim var fikir verme dusunme bana negatif yaklasanda var ama kolay degil daha cok yeni bir anda atmam mumkun degil belki cocuklarimla bas basa kalinca oh be diycem herseyin ilaci zaman ben sadece bekliyorum sartlari agirsa ben onu atacam zaten hayatimdan bidaha arkama donup bakmiycam umarim herseyin hayirlisi olur

Hala şart diyorsun ya.. Kim ki şart koyacak,ne koyabilir mesela şartlara..
her gün "12 dakika şiddet" şartı falan mı,ikinizde kafayı bozmuşsunuz bence
Sanki sensin kabahatli olan,insanlar vakit ayırıyor yazıyorlar kilitlensin bence bu konu.,
Sende kocişinle mutlu mesut yaşa..

biliyorum bazilarini bana negatif yaklasiyorsnuz inanki psikoljik destek aliyorum benim icin cok zor bu durumda olmak ne uykum kaldi ne biseyim sevgi yok evet aliskanlik ben onunla herseyi paylastim yaptim alistim onsuz yapama korkusu var faydasida oldu olmadi degil hani bisey desem yapardi alirdi yedirirdi cocouklara cok iyi bakardi son zmanlarda nolduda bu duruma geldik bilmiyorum ben cok alistik herseyine onun iyi ayda kotu bundan bir kurtulsam eve her girdigimde hatiralar var benide anlayin kolay degil bir anda sokmem atmam kac gunudr mucadele veriyorum saglikli dusunemiyorum evime giremiyorum belki bu saten sonra duzeliriz diyorum sartlari yaparsak ama diyorumya kafam cok karisik psikojik destek te aliyorum ama cok zor istedigim tek mutlu yuvaydi birden basima geldi hem sok oldum hem yikildim sagolun

Evet eve her girdiğinde gözünde hatıralar canlanır... Dayak yediğin, küfürler işittiğin çocuklarının önünde aşşağılandığın hatıralar....
Ve sen bu hatıralardan vazgeçmek kopmak istemiyorsun kopamıyorsun öyle mi???
PES diyorum ne diyim...
O zaman kocanın seni boşamaması için öne süreceği şartları kabul eet ve seni boşamasın.....

vala konu sahibi size söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum nedir böyle kadınların böyle adi kocalara saplantıları off offf bir an önce aklını başınıza alın ve kurtulun bu adamdan en azından çocuklarınıza iyilik yapmış olursunuz:delphin:

ben cocuklarimi sevmez olurmuyum onlar benim canlarim onlarin mutlulugu benim mutlulugum ben alistim sesine evet bosluk olcak evim coocuklarim var ama bisey oldugunda derdimi yanacagim boynuna ayslanacagim kimsem olmuycak en azindan duzelir umuduyla bakiyorum ailem ne kadar yanimda olabilirki herkezin kendi hayati yasantisi var ama esler 24 saat yanimizda oluyor karsilikli hatami oldu tek onun olsa hayatta konusmaz sans istemzdim ama tam ne karar veridigm belli degil bugun aile danismanina gitcem ordada konuscam zamanim var fikir verme dusunme bana negatif yaklasanda var ama kolay degil daha cok yeni bir anda atmam mumkun degil belki cocuklarimla bas basa kalinca oh be diycem herseyin ilaci zaman ben sadece bekliyorum sartlari agirsa ben onu atacam zaten hayatimdan bidaha arkama donup bakmiycam umarim herseyin hayirlisi olur

Birileri şu mesajı tek cümleyle özetlesin?:3:
Döven adamın barışmak için şartları varmış da arkadaş bunu mu düşünüyor şimdi?akannehir
Yok ben sıyırdım,biliyim,basmıyor artık kafam!!!!:delphin:

Hala şart diyorsun ya.. Kim ki şart koyacak,ne koyabilir mesela şartlara..
her gün "12 dakika şiddet" şartı falan mı,ikinizde kafayı bozmuşsunuz bence
Sanki sensin kabahatli olan,insanlar vakit ayırıyor yazıyorlar kilitlensin bence bu konu.,
Sende kocişinle mutlu mesut yaşa..
Katılıyorum..
Şahsen ben okudukça sinirlerim bozuluyor.
İnsanlar burda sana fikir veriyor sen hala seviyorum, zamanla düzelir diyorsun.
E iyi o zaman konunun daha fazla açık durması bir anlam teşkil etmeyecek sen zaten kararını az çok vermişsin birtakım bahanelerin ardına sığınarak.
Çocuklarım benim herşeyim diyorsun ama onları düşünseydin bir dakika daha bu evliliği sürdürme ihtiyacı hissetmezdin.
Çocuklarını düşünseydin gerçekten, eve gittiğimde onun anıları canımı acıtacak v.s gibi şeyleri bu kadar düşünmezdin.
Herşeyin ilacı zaman, bunu sen de biliyorsun..
Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok.

Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi hangi anılar canını acıtacak?
Çocuklarının önünde yediğin o dayakları mı özleyeceksin? :1closedeyes:

evet bişey olduğunda dert yanacağın başını omzuna yaslayacağın kimse olmayacak... Sanki evli olduğunuz sürece vardı da bundan sonra olmayacak diye dertleniyorsun... Bi de şöyle düşün bişey olduğunda kafana gözüne yumruk atan sana hakaret eden bir kimse de olmayacak....

Ben de hatalıyım ben de hatalıyım deyip duruyorsun da hatan ne söylemiyorsun.. Neymiş bu seni dövmesini sana hakaret etmesini haklı kılacak hataların biz de bilelim.. çok merak ettim....

Eğer şartları ağırsa mı atacaksın onu hayatından... hiiiç zannetmiyorum... Kapımda köle olacaksın dese sen gene kabul edersin.... MAlum ya bundan boşanırsan da seni başkası almazsa....

YAzık... Demek kadınlara ekonomik özgürlük sahibi olmak da yetmiyor... Sadece maddi olarak kendine yetebilmek yetmiyor... Psikolojik olarak da kendine yetmeyi öğrenmeleri lazım....
Bir erkeğe bağımlı olmadan yaşayabileceğini anlayabilirsin bir gün umarım ama umarım çok geç olmaz...

evet bişey olduğunda dert yanacağın başını omzuna yaslayacağın kimse olmayacak... Sanki evli olduğunuz sürece vardı da bundan sonra olmayacak diye dertleniyorsun... Bi de şöyle düşün bişey olduğunda kafana gözüne yumruk atan sana hakaret eden bir kimse de olmayacak....

Ben de hatalıyım ben de hatalıyım deyip duruyorsun da hatan ne söylemiyorsun.. Neymiş bu seni dövmesini sana hakaret etmesini haklı kılacak hataların biz de bilelim.. çok merak ettim....

Eğer şartları ağırsa mı atacaksın onu hayatından... hiiiç zannetmiyorum... Kapımda köle olacaksın dese sen gene kabul edersin.... MAlum ya bundan boşanırsan da seni başkası almazsa....

YAzık... Demek kadınlara ekonomik özgürlük sahibi olmak da yetmiyor... Sadece maddi olarak kendine yetebilmek yetmiyor... Psikolojik olarak da kendine yetmeyi öğrenmeleri lazım....
Bir erkeğe bağımlı olmadan yaşayabileceğini anlayabilirsin bir gün umarım ama umarım çok geç olmaz...

Tabii ki gerekmiyor canım benim...
Ben boşanırken işim yoktu,maaşım yoktu,ailede bir tek boşanan yoktu..:1closedeyes:
Tamam aile desteğim çok oldu kabul ediyorum,arkadaşın kafa karışıklığını da anlıyorum..
Ama ne olursa olsun çocukları var,insan en azından onların bu sahneleri kanıksamaması ve psikolojileri bozulmaması için boşanır diyorum..:delphin:
Dur karşılaşmışken sana da bebene maşallah diyeyim,boncuğumu takayım...:nazar:

şuan net bir karar veremiyorsun,
gel gitlerin çok fazla
aile terapistine gideceğini yazmıştın.ne oldu merak ediyorum.
umarım doğru yolu bulursun.
umarım bundan sonraki hayatında dayak,küfür olmazz
bence sen eşini hala çok seviyorsun ben bunu anladım.
kaybetme korkusu eşinde değil sende olmuş
eşinin burnu sürtülmemiş seninki fena sürtülmüş.

Ahanda dediğim gibi işte!...
Sebep yalnız kalmak, yalnız yaşayamamak...

Düzeleceğini sanmıyorum. O ne kadar çaba gösteriyor acaba ancak şart sunuyor sana. Sen psikolog aile danışmanı diye yırtınıyorsun o yapıyor mu bunları?

Sana negatif yaklaşmıyorum. Anlamaya çalışıyorum ama aklım almıyor. Ekonomik özgürlüğün var, dayalı döşeli evin var ama sen gidemem diyorsun benneyaptımki

Birileri şu mesajı tek cümleyle özetlesin?:3:
Döven adamın barışmak için şartları varmış da arkadaş bunu mu düşünüyor şimdi?akannehir
Yok ben sıyırdım,biliyim,basmıyor artık kafam!!!!:delphin:

He Lale arkadaşın eşi barışmak için şart koşmuş, onu da bi süre sonra bildirecekmiş:1closedeyes:
Arkadaşımızda merakla şartları bekliyor, uyarsa devam edecekmiş evliliğe:umursamaz:
böyle bi adam ne şartı koyacak çok merak ediyorum:umursamaz:
Dayak ve küfür sayısında uzlaşma istiyor zaaralsanaalsanasmile

Bi arkadaş sormuş sana ben de merak ettim, neymiş suçunbilmiyorumkismile
Adamın karşısına oturupta gel beni dövmü dedin, alsanaalsanasmile

Bak canım benim, sen bu adama böyle hep sensin, sen bitanesin ayarı çekersen, daha çok buralara topic açarsın
Farkındasın adam senin zayıf noktanı bulmuş, parmağında oynatıyor, dur diyeceğin yerde hala pofpofluyorsun adamı, :bbo:
Umarım doktor sana doğru yolu gösterir:delphin:

pardon da yillardir basinizi yasladiginiz bir omuz mu var ??? ben mi yanlis gördüm ? yoksa esinizin yumruklarina carpan kol, yüz, gözünüz mü var ?

akilli davranirsaniz belki de zaman icinde gercekten yaslanacaginiz bir omuz olur...

üstelik fikir istemissiniz. sayfalar dolusu tek bir ortak fikir gelmis. hala düsünüyorsunuz. sevginizden ölseniz bile bu yasam tarzini kendinize yakistiramayip dakika düsünmeden kesip atmaniz gerek kangren olmus uzvunuzu.

valla yazik o ise yaramaz adam icin onca kisi dakikalarini harcayarak buraya yorum yaziyor ve sonucu degismeyecek bisey icin

Back
X