Yapamıyorum bana yardım edebilir misiniz?

portakalliordek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
141
3
Ben sevgilimi cok uzdum ona yalanlar soyledim ayrildik. Ben onsuz yapamiyorum o kadar cok seviyorum ki intihari bile dusunecek hale geldim. Kendimi affetrirmem lazim lutfen bana yardim edin.

psikoloğa hala gidiyor musun? ilaçlarını alıyor musun? bıraktın mı?
yanlış anlama, kötü niyetle sormadım
"intiharı düşünecek hale geldim" yazdığın için sordum...

bır konuyu 2. kez acman sana yardımcı olacak kişiler cıkacagı anlamına gelmez. sonucta bu sevgılının bılebılecegı bir şey :KK66: napabılırız kı bız?
zaman bırak dönerse senındır...

Git konuş samimi bir dille, olmazsa da zorlama. Birine yalan söylemek onun sana karşı olan güvenini yok etmek ve araya duvar örmek demek. Güven sağlayabilirsen belki affeder. Etmezse de haklıdır. Ama başka bir insan için kendi canına kıymak olacak şey değildir, nefes aldığı her saniyenin kıymetini bilmeli insan. Hayat bir kişiden ibaret değil. Onsuz da yaşayabiliyorsun bak..

Git konuş samimi bir dille, olmazsa da zorlama. Birine yalan söylemek onun sana karşı olan güvenini yok etmek ve araya duvar örmek demek. Güven sağlayabilirsen belki affeder. Etmezse de haklıdır. Ama başka bir insan için kendi canına kıymak olacak şey değildir, nefes aldığı her saniyenin kıymetini bilmeli insan. Hayat bir kişiden ibaret değil. Onsuz da yaşayabiliyorsun bak..
Ben karsimdaki kisiyi cok seviyodum. Yaptiklarim nefsimle ilgili onun tirnagina zarar gelsin istemem ben. Beni her yerden engelledi yuz yuze konussak anlayacak beni belkide ama istemiyor

Gerçekten kaybetmek istemeseydin zaten hayatında ondan başka birine yer vermezdin cnm. Senin ki başka birşey. .

X