Yapamıyorumm..

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
hayatımı nasıl mahvedip içine ettiyse yapamıyorum aylar geçti ve ben yıllar geçsede hala bu acıyı üstümden atamıcagımı düşünüyorum bi illet gibi yapışmış sanki yakama ...haftasonu tesadüf biriyle tanıştım otururken arkadaşlarım hayran oldular adama çok seviyeli belli bi kariyeri tarzı olan bi adam benden ne kadar etkilendigini herkesin içinde dile getirirken benim hissetttigim tek şey mide bulantısıydı...neden birine karşı hala bişeyler hissedemiyorum kimseyi göremiyorum begenemiyorum,şans veremiyorum..ne zaman geçicek bu sancım acım ne zaman yok olup gidicek o adam hayatımdan..öyle bi yokki hayatımda bi o kadarda var..biz kadınlar neden çabuk vazgeçemiyoruz neden erkekler gibi olamıyoruz yıllarca acı çekiyoruz ..

Erkeklerin çoğu kalas olduğu için olabilir :p Şaka bir yana biz kadınlar çok çok daha duygusalız bu bizim doğamızda var.. Canını en çok yakan kişi genelde en sevdiğin oluyor ilahi adalet sanırım..Mevzuyu tam yazmamışsınız aldatıldınız mı bilmiyorum,üzerinden ne kadar süre geçti onuda bilmiyorum ama ne kadar zaman geçerse geçsin tam iyileşmiyor izi kalıyor hep, bir şekilde anımsıyorsun..

Demek ki daha zamanı var hayatım öncekini,seni üzeni unutmak için,bu kadar yüklenme kendine..
bu bizi üzenler için hep 1-0 yenik başlamıyor muyuz zaten sonraki ilişkilerimize,kurunun yanında yaş ta yanmıyor mu??
elbet herşey girecek yoluna ve çok mutlu olacaksın buna inanıyorum,biraz zaman biraz kendini telkinle:)

Son düzenleme:
bıraz daha acsan konuyu daha cok yardımcı olabılırız

Aslında erkek çabuk unutur derler de bazıları da saplanınca ömür boyu gidiyor nasıl işse..
Senin için de elbette yarası geçecek. Eski erkek arkadaşın neden bitti hatırlayamadım ama her bitiş yeni bir başlangıçtır..
Karşına mutlaka seni fethedecek biri çıkacaktır.. ama sen de onda saplantılı kalmamayı beynine kabul ettirmelisin.

Erkeklerin çoğu kalas olduğu için olabilir :p Şaka bir yana biz kadınlar çok çok daha duygusalız bu bizim doğamızda var.. Canını en çok yakan kişi genelde en sevdiğin oluyor ilahi adalet sanırım..Mevzuyu tam yazmamışsınız aldatıldınız mı bilmiyorum,üzerinden ne kadar süre geçti onuda bilmiyorum ama ne kadar zaman geçerse geçsin tam iyileşmiyor izi kalıyor hep, bir şekilde anımsıyorsun..

nerdeyse 8 ay belkide 9 ay olucak..hay ben böyle doğayı seveyim o zaman

Aslında erkek çabuk unutur derler de bazıları da saplanınca ömür boyu gidiyor nasıl işse..
Senin için de elbette yarası geçecek. Eski erkek arkadaşın neden bitti hatırlayamadım ama her bitiş yeni bir başlangıçtır..
Karşına mutlaka seni fethedecek biri çıkacaktır.. ama sen de onda saplantılı kalmamayı beynine kabul ettirmelisin.

doğru diyorsun belkide sürekli biyerlede karşıma çıması acıtıyor canımı hiç karşılaşmadık ama mesaj atması bi yerlerden eklemsi beni dahada karıştıyor unutmama izin vermiyor kalbim

nerdeyse 8 ay belkide 9 ay olucak..hay ben böyle doğayı seveyim o zaman

Zor bir durum..kendimi yerine koyarak düşündüğümde öyle ''unut gitsin değmez'' moduna bende hemen giremezdim herhalde.. Hele ki çok sevdiysen..Tamam aramaz sormazdım çok kızardım kendime falan ama içten içe de severdim ayy bilmiyorum..:S kadın olmak zor :((

zamana bıraksak bıle unutamıyoruzz.. erkeklergıbı o anda bıtmıyor hersey.. duygusal acıdan cok farklıyız.. ama eskıye baglıda yasanılmaz.. bence artık kendını dusunmelısın

doğru diyorsun belkide sürekli biyerlede karşıma çıması acıtıyor canımı hiç karşılaşmadık ama mesaj atması bi yerlerden eklemsi beni dahada karıştıyor unutmama izin vermiyor kalbim

Geçmiş geçmiştir de neden ayrılmıştınız. Konu açtığını hatırlar gibiyim sanki…

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana

Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna

Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim​

Son düzenleme:
aşk yarasımı yüzünü solduran
genç yaşta seni hayata küstüren
kimdir elini kolunu bağlayan
bir of demeyi sana Çok gören

geçer geçer geçer bunlarda geçer
üzme tatlı canını bunlarda geçer
neler neler neler gördük biz
neler çektik biz
ne derlerse desinler bunlarda geçer

kim böyle seni gurbette gezdiren
binbir yalanla hayattan bezdiren
meyhaneleri ezbere öğreten
söyle kardeşim kimdir seni hor gören

geçer geçer geçer bunlarda geçer
üzme tatlı canını bunlarda geçer
neler neler neler gördük biz
neler çektik biz
ne derlerse desinler bunlarda geçer.

:32::32::32::32::32:

ayrıca hayatım sen sevgilinden ayrılmışsın. bense kocamdan boşandım. ben ne yapayım o zaman sen bu kadar acı çekersen. hahaayyyttt değmezmiş güzelim. bu erkeklere zerre ödün vermeyeceksinki kıymete binesin. şimdi topla tasını tarağını ayağa kalk ve oh be çok şükür şu halime de ve ayaklarının üzeirnde dur. silkelen kendine gel bacım. yanlış hatırlamıyorsam yaşında 23-24 gibi bişeydi. boşgörr anacım hayat bize güzel...
abla gibi yazdım heyt beee yazışıma kurban :9::9:

hayatımı nasıl mahvedip içine ettiyse yapamıyorum aylar geçti ve ben yıllar geçsede hala bu acıyı üstümden atamıcagımı düşünüyorum bi illet gibi yapışmış sanki yakama ...haftasonu tesadüf biriyle tanıştım otururken arkadaşlarım hayran oldular adama çok seviyeli belli bi kariyeri tarzı olan bi adam benden ne kadar etkilendigini herkesin içinde dile getirirken benim hissetttigim tek şey mide bulantısıydı...neden birine karşı hala bişeyler hissedemiyorum kimseyi göremiyorum begenemiyorum,şans veremiyorum..ne zaman geçicek bu sancım acım ne zaman yok olup gidicek o adam hayatımdan..öyle bi yokki hayatımda bi o kadarda var..biz kadınlar neden çabuk vazgeçemiyoruz neden erkekler gibi olamıyoruz yıllarca acı çekiyoruz ..

Goles üm canım bayadır konusamıyoruz . nezaman uzun sure foruma gıremesem sonra gırdıgımde actıgın bu tarz konuları goruyorum ..senı hıc gormedım belkı ama hayal edebılıyorum guzel baklımlı ıs guc sahıbı bır kızsın . yaptıgın yorumlardanda anlıyorum pırıl pırıl zeka dolu bır genc kızsın . unutur ınsan herseyı unutur zaman zaman kanar acın belkı ruyanda gorursun belkı karsılasırsın ama gecer be valla gecıyor .. hıcbır acı sonsuz degıldir bu yasadıgımız hayat bir sınav ve sen tek bır sorudan yargılanmayacaksın canımın içi daha agırları gelıcek daha zorları ama hepsı bıtecek bırgun..mutlaka elektrık alacagın bırılerı cıkıcak daha cok yenı.. bellıkı cok sey yasamıssın cok hatıranız var ama düşünki barıstın o adam sana ıhanet eden adam sana koca cocuklarına baba olurmu???ihanetın afffı olurmu canım ...şimdi ac ellerını ve sukret erken gordun gercek yuzunu ve bıtırdın ya evlenınce aldatsaydı senii. emınım karsına daha duzgun ınsanlar cıkacaktır ınsallah cok mutlu olursun guzel kalbın gıbı..

Demek ki daha zamanı var
Bekle..

Hayatının her döneminde biriyle olmak zorunda değilsin zaten
Kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başlarsın yeni bir ilişkiye

yapacaksın...çunku başka yolu yok
benzer şeyler yaşadım gecmış zaman once. çok uzuldum çok kırıldım ama affetmedım. ne zaman unutmaya başlasam hatırlattı kendını. genede affetmedım içim kan ağlaya ağlaya... sonra o bensız yaşayamayacağını soyleyen adam o lafları ettıkten 2 ay sonra başkasını buldu kısa sure sonra nışanlandı bense tam 3 sene evet 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım sevemedım .tamam dedim ben artık kımseyı sevemeyeceğim. ama o buyük gun geldı sevdım guvendım kı artık nasıl guveneceğim bı erkeğe dıyen ben onu tanıdığım ılk gun guvenmeye başladım. gecen sene evlendım.şukurler olsun karşıma çıktığı ana
o pislik benden once evlendı. ne yazıkkı arada karşılaşıyoruz. içim acıyormu tabıkı acıyor. ama bunu kımseler bılmez bılemez. guçlu durdum ben affetmedım unutmaya çalıştım zor oldu ama unuttum gun geldı tekrar sevdım
sende seveceksın sadece zamana bırak ...aylar gectı dıyosun dur bakalım bıraz daha gecsın bellıkı toparlanman ıçın yeterlı sure değil.
hakkında hayırlısı olsun. umarım benım yaşadığım mutluluğunda fazlasını yaşarsın. ama unutma bu anca gecmışe sünger cekmekle oluyo

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana

Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna

Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim​

ahh candan erçetin çok severimm teşekkür armagannn içinnn :))

yapacaksın...çunku başka yolu yok
benzer şeyler yaşadım gecmış zaman once. çok uzuldum çok kırıldım ama affetmedım. ne zaman unutmaya başlasam hatırlattı kendını. genede affetmedım içim kan ağlaya ağlaya... sonra o bensız yaşayamayacağını soyleyen adam o lafları ettıkten 2 ay sonra başkasını buldu kısa sure sonra nışanlandı bense tam 3 sene evet 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım sevemedım .tamam dedim ben artık kımseyı sevemeyeceğim. ama o buyük gun geldı sevdım guvendım kı artık nasıl guveneceğim bı erkeğe dıyen ben onu tanıdığım ılk gun guvenmeye başladım. gecen sene evlendım.şukurler olsun karşıma çıktığı ana
o pislik benden once evlendı. ne yazıkkı arada karşılaşıyoruz. içim acıyormu tabıkı acıyor. ama bunu kımseler bılmez bılemez. guçlu durdum ben affetmedım unutmaya çalıştım zor oldu ama unuttum gun geldı tekrar sevdım
sende seveceksın sadece zamana bırak ...aylar gectı dıyosun dur bakalım bıraz daha gecsın bellıkı toparlanman ıçın yeterlı sure değil.
hakkında hayırlısı olsun. umarım benım yaşadığım mutluluğunda fazlasını yaşarsın. ama unutma bu anca gecmışe sünger cekmekle oluyo

teşekkür ediyorum inş senin gibi olurum bende aylar geçti nerdeyse bi sene olucak bu kadar uzun süre aklımda kalıcagını sanmazdım aklımda kalmayı bırak bana acı çektirecegini tahmn bile etmezdim.belkide oda onu unuttugumu sanıyor..birde kendime kızıyorum ben adam seni aldatmış kızım aptalmısın artık kendine gel desemde nafile ..işte aslında en önemli kriter bu demişsinya bensiz yaşamayacagını söyleyen adam 2 ay sonra birini buldu diye..işte tamda hayal kırıklıgı bu işte gelde güven bi başkasına..

aldatılsanda dövülsende . bayanlar sewince sewiyor işte :( ama kendini soğutmaya çalıŞ artık bak aptal yerine koymuş seni herkez prenses yerine koyulurken senin değer verdiğin adam baskasını prenses yapmıŞ senide elinde oyuncak gibi oynatmıŞ . bu şekilde biraz ağır olarak eleştiri yaparsan soğuman daha kolay olur unutamıyorum deme sürekli . unutttum de unutucam o ki mki de :) değmez hayatına bak dahada mutlu olabilceğin birilerini çıkarıcak Allah karsına demekki o hayırsızmış ki olmamış

Back
X