Yapan mı büyütenmi?

Pelpelju

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
56
80
3
37
Herkese merhaba ,
Bu 2. Üyeliğim asıl profilimden yazmak istemedim problemimi bilginiz olsun şimdiden:)

2012 de evlendim ve 2014 sonunda çok kötü bi şekilde Ailesi sebebiyle ayrıldım..Ayrıldığımda kızım 9 aylıktı ailemin yanına yerleştim..yaşım 25
Boşandığım kişi asla kızını görmek istmedi mahkemeyede belirtti bunu istemiyorum hiçbi şekilde diye..
Ben 2015 senesinde biriyle tanıştım ilişkimiz başladı kızım 1 yaşına yeni girmişti ilk kelimesi o kişiye baba demek oldu.o gün bugündür biz aileyiz kızım onu babası biliyo ve birbirlerine resmen aşıklar ben babamla hiç öyle olmadım o kadar mükemmel bi baba kız ilişkisi yaşıyolar.kızım 3.5 yaşında şuan.gerçeği bilmesi için henüz çok erken ve biyolojik baba reddedip soyadını almak için dava açmış.
İleride bunu ona nasıl anlatıcağım korkusu yaşıyorum beni anlarmı inanırmı korkuyorum..
Ve evlenmedim aileler biliyo ama ben evlilikten korktum bida boşanırsam diye korkuyorum elbet evlenicez yakında ama korkuyorum işte geçmişten dolayı sizce napmalıyım ?

Adamla evlendin sanıyorum ta ki mesajın sonunu okuyana kadar.
Mükemmel baba kız ilişkisi olması için aynı evi paylaşmaları lazım. Gece kızınız hastalandığında uyanıp bakıyormu yemeğini yemediğinde üzülüyormu. Bunları aynı evin içindeyken anlarsınız. Ha aynı evdeyiz zaten diyorsan da evlenmeden bu hatayı yaparsan o çocuğa bunları yaşatırsan bişey diyemem. Bu adama ne neden baba diyor onu da anlamış değilim.

Bence saçma olmuş evlenmeden baba demesi. bu tarz şeyler evlenmeden önce zaten yaşıyoruz yani cicim aylarını. Asıl iş evlendikten sonra belli olur.
Kanunen babanın hakkı var üstünde ne yazık ki.
1 yaşındaydı dediğim gibi anlatamıyosun bide gerçek baba yok ortada hiç görmedi yani

Adamla evlendin sanıyorum ta ki mesajın sonunu okuyana kadar.
Mükemmel baba kız ilişkisi olması için aynı evi paylaşmaları lazım. Gece kızınız hastalandığında uyanıp bakıyormu yemeğini yemediğinde üzülüyormu. Bunları aynı evin içindeyken anlarsınız. Ha aynı evdeyiz zaten diyorsan da evlenmeden bu hatayı yaparsan o çocuğa bunları yaşatırsan bişey diyemem. Bu adama ne neden baba diyor onu da anlamış değilim.

Evet hepsini yapıyo benden daha çok hatta aynı evdeyiz ve yaşattığım ne var pardon anlamadım çocuk henüz bi imzanın önemini bilmiyo yaştan ötürü.yapıp hiç görmeyen kişimi baba sizce

Evlenmeden baba demese iyiymis. Bu durum cok degiskenli onceden kestirmek zor ama kizinla iyi iliskileriniz olursa kiziniz size guvenir ama biyolojik babasi ve sevgiliniz hakkinda dusunceleri neler olur bilemeyiz.

Tabi ki büyüten bir de soruyor musunuz? Doğurmanın anne olmakla baba olmakla ne alakası var? Temel, koşulsuz sevgidir. Bal gibi de açıklarsınız zamanı gelince. O da anlar merak etmeyin.

Çok teşekkür ederimm bende sizin gibi düşünüyorum zira annemi çok küçük yaşta kaybettim ve babam başkasıyla evlendi kadın bizi istemedi benim erken evliliğim bu sebepten oldu yapan baba olmuo herzaman bilirim yani

Evlenmeden baba demese iyiymis. Bu durum cok degiskenli onceden kestirmek zor ama kizinla iyi iliskileriniz olursa kiziniz size guvenir ama biyolojik babasi ve sevgiliniz hakkinda dusunceleri neler olur bilemeyiz.

Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla

bi insan bunu yapacak kadar nasıl kötü olabilir ya.

hadi sizden nefret eder filan onu anlarım da kendi çocuğunu reddetmek ne demek...

Eee daha ne olsun mis gibi açsın davayı. ben burada sorun göremiyorum. sürekli sizi arasa hiç ilgilenmedigi halde sirf sizinbir birlikteliğiniz var diye taciz etse. kağıt üstünde baba görünüp ilgilenmese ama her an elinde velayet davası açma kozu olsa daha mı iyi.

Öyle bir hakkı yok
Kadının biri istedi diye hiçbir mahkeme böyle bir saçmalığa evet demez
Nafaka vermemek için yapıyor
Çocuğun biyolojik babası o bunu inkar edemez köpek gibi vericek nafakayı

bi insan bunu yapacak kadar nasıl kötü olabilir ya.

hadi sizden nefret eder filan onu anlarım da kendi çocuğunu reddetmek ne demek...

İnsan olması lazım dediğinizi yapması için

Eee daha ne olsun mis gibi açsın davayı. ben burada sorun göremiyorum. sürekli sizi arasa hiç ilgilenmedigi halde sirf sizinbir birlikteliğiniz var diye taciz etse. kağıt üstünde baba görünüp ilgilenmese ama her an elinde velayet davası açma kozu olsa daha mı iyi.

Yok hiçbir şekilde iletişimimiz sadece mahkeme ve avukatlar yoluyla bilgim oluyo

Öyle bir hakkı yok

Kısırlastırıp salicaksn bunlari sokağa, alnına da bi damga "ş.refsizdir, güvenmeyiniz" diye.

Öyle bir hakkı yok

Gerekçesi sunduğu kendisi istememesi ve ilerde doğabilcek miras durumlarından asla yararlanmasını istememesi,nafaka zaten hiç almadım durumları çokk çok iyi fakat kendisi asgari ücretli gösterdi kendini mahkemenin 2014te bağldığı nafaka 200 tl oldu bez parası bile değildi ödemedi bende 200 tl için muhattap olamadım onunla

Büyüten tabi ki de.
Gerçek babanın yerine koyabileceği baba figürünü bulmuş ne güzel kızınız.
Ben baba demesinde sakınca görmedim, gerçekten arada samimi güzel bir bağ var demek ki.
İleride gerçeği söylemeniz gerekecek ama bir uzmandan yardım alarak açıklamalısınız.
Biyolojik babaya hiç değinmeyeceğim, sadece sperm vermiş, babası fazla.

Back
X