Yapar mı???

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Merhaba beyaz tenli birisiyim saçımda sarı ombre var ama kaş rengim gözüme batıyor çok siyah değiller ama yinede açık renk kaş istiyorum şu an üniversite okuduğum şehirdeyim herhangi bir kuafore gitsem bu işlemi yapar mı yani burda kendi kuaforum yok...kaşıma zararı olur mu birde düz kaş şekli istiyorum kaşlarımın çıkmasını mı beklemem gerekiyor bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum tesekkurler

Kaş boyamak pişmanlıktır :)
Arkadaşım boyattı, en ufak uzamada boyatman gerekiyor.
Kuaför yapar tabiki.

kaş şeklinizi değiştirmek isterseniz evet uzatabildiğiniz kadar uzatın
ama iyi ellerden geçmesi de lazım bozarsa da kötü
rengiyle de hiç oynamayın derim

Kaşa zarar vermez de ısının ehlı olması lazım arkadaslarım arasında sadece boyayım aldırmaya gerek duymayanlar var

kaş şeklinizi değiştirmek isterseniz evet uzatabildiğiniz kadar uzatın
ama iyi ellerden geçmesi de lazım bozarsa da kötü
rengiyle de hiç oynamayın derim

Ya öyle mi diyorsunuz

Tüy sarartici kullansam olur mu internete baktım bazıları öyle yapıyor da

Bence boyama kaşlarını. Benim de saçlarım ombre ve kaşlarımın rengi kumral. Bıya sürersen dökebilir ilerde ve hiç de güzel durmuyor

Ben kuaförde saçımı boyattıgımda kaşıma da açıcı sürüp çok az beklemıstık hafif açıldı rengi benim kaslarım siyah oldugu icin cok gözüm alısamamıstı ama kahverengi olmuştu rengi tabi zaman geçince yine siyaha döndü

Ben yaptirmistim kaslarimi hafif golgelemeli ve cok koyu olmayan bir renk.3 yilda ancak gecmeye basladi bir suredirde ustura ile aldiriyorum gayet sekillendi ve dogallasti.ikisinide deneyebilirsin.

Ben yaptirmistim kaslarimi hafif golgelemeli ve cok koyu olmayan bir renk.3 yilda ancak gecmeye basladi bir suredirde ustura ile aldiriyorum gayet sekillendi ve dogallasti.ikisinide deneyebilirsin.

Hmm siz kontur uygulaması gibi yaptırdınız galiba ben onu kast etmedim normal boya:) usturayı bende denesem işe yarar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…