Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitiiiff canım hayırlı olsun
regl kaç gün geçti?
Bugün reglimin birinci günü daha olmadımregl kaç gün geçti?
Bence pozitif, tebriklerBugün reglimin birinci günü daha olmadım
Bugün kan verdim beta hcg değerim 8.16 çıktı negatif dendi yükselir mipozitif canım :) hayırlı olsunnn
Ne kadar geçti canım adetindenBugün kan verdim beta hcg değerim 8.16 çıktı negatif dendi yükselir mi
Henüz hiç geçmedi bugün olmam gerekiyordu olmadımNe kadar geçti canım adetinden
Bekle bakalım canım geçerse tekrar verirsin 5 ve üstü pozitif normalde ama kimyasal da olabilirHenüz hiç geçmedi bugün olmam gerekiyordu olmadım
Nasıl yani kimsayal pek bilgim yok daBekle bakalım canım geçerse tekrar verirsin 5 ve üstü pozitif normalde ama kimyasal da olabilir
Değerin düşmesi şuanki değerinin sıfırlanmasıNasıl yani kimsayal pek bilgim yok da
Kaç gün sonra tekrar vermem gerekir benim değerim hiç 5 in üstüne çıkmadı ilk defa testim ve kanım bu şekilde çıktıDeğerin düşmesi şuanki değerinin sıfırlanması
HYır hiç bir şey kullanmadım sadece folik asit ovulasyon testi yaptım adet döngüm ve yumurtam çatlıyorBu testin öncesinde ilaç kullandınız mı çatlatma iğnesi gibi
Canım o zaman hamile olabilirsin erken fark etmiş olabilirsin o yüzden kanda oran az çıkmış olabilir. 1 hafta bekle adet olmazsan sonra yine kan ver.HYır hiç bir şey kullanmadım sadece folik asit ovulasyon testi yaptım adet döngüm ve yumurtam çatlıyor
Yani şuan beklemeyelim belirsizlik beni çok yoruyorCanım o zaman hamile olabilirsin erken fark etmiş olabilirsin o yüzden kanda oran az çıkmış olabilir. 1 hafta bekle adet olmazsan sonra yine kan ver.